Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Доброго дня. У мене оплачено коробкову версію One Box. З пожиттєвими ліцензіями. Так як у плануванні було один раз сплатити, і більше не повертатись до цього питання. А тепер я розумію що я не можу нею користуватися. Тому що провели ребрендинг.
Хочу отримати пояснення, чому мене лишили права користуватися програмою, за яку я сплатив. Якщо бути точнішим я 5років ще нею не користувався. І рахую що послуга не надана в повному обсязі. І як можна вирішити цей питання? Щоб дві сторони прийшли до якогось спільного рішення для подальшої співпраці, або її завершення. Але щоб жодна сторона не відчувала себе "кинутою".
Доброго дня. У мене оплачено коробкову версію One Box. З пожиттєвими ліцензіями. Так як у плануванні було один раз сплатити, і більше не повертатись до цього питання. А тепер я розумію що я не можу нею користуватися. Тому що провели ребрендинг. Хочу отримати пояснення, чому мене лишили права користуватися програмою, за яку я сплатив. Якщо бути точнішим я 5років ще нею не користувався. І рахую що послуга не надана в повному обсязі. І як можна вирішити цей питання? Щоб дві сторони прийшли до якогось спільного рішення для подальшої співпраці, або її завершення. Але щоб жодна сторона не відчувала себе "кинутою".
рекомендую ознайомитися з топіком: https://1b.app/ru/forum/onebox-official-news/14157-ofitsiyno-kinets-pidtrimki-onebox-mvp-ta-rannih-versiy/
там багато коментарів і по суті вирішувалося ваше питання
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар