Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Добрий день.
Надсилаю киенту посилання з посиланням на вайбер бот наступного виду:
viber://pa?chatURI=ohrana_ua&context=131832&text=Підтвердити
У налаштуваннях інтеграції включена опція:
При першому контакті користувача з viber спочатку шукати контакт за значенням переданого context у полі ID користувача в OneBox
https://crm.ohrana.ua/admin/customorder/obrashchenie-klienta/315606/edit/
А ось клієнт переходить за посиланням. Клієнта не знайшов.
Що робимо негаразд?
про всяк випадок уточню, коли клієнт переходить за посиланням
viber://pa?chatURI=ohrana_ua&context=131832&text=Підтвердити
відкривається чат і клієнт отримує вітальне повідомлення, але процес не створюється. І тільки коли клієнт відповідає чи натискає на кнопку – створюється процес.
Добрий день. Надсилаю киенту посилання з посиланням на вайбер бот наступного виду: viber://pa?chatURI=ohrana_ua&context=131832&text=Підтвердити У налаштуваннях інтеграції включена опція: При першому контакті користувача з viber спочатку шукати контакт за значенням переданого context у полі ID користувача в OneBox https://crm.ohrana.ua/admin/customorder/obrashchenie-klienta/315606/edit/ А ось клієнт переходить за посиланням. Клієнта не знайшов. Що робимо негаразд? про всяк випадок уточню, коли клієнт переходить за посиланням viber://pa?chatURI=ohrana_ua&context=131832&text=Підтвердити відкривається чат і клієнт отримує вітальне повідомлення, але процес не створюється. І тільки коли клієнт відповідає чи натискає на кнопку – створюється процес.
Пташкін Сергій писав/ла: відкривається чат і клієнт отримує вітальне повідомлення, але процес не створюється. І тільки коли клієнт відповідає чи натискає на кнопку – створюється процес.
Тому що після "Вітання" (conversation_started) не повинен створюватися процес - бо події повідомлення немає. Він створюється тільки коли контакт зробить реальну дію - додати подію з текстом повідомлення і на підставі цієї події буде створено хвилинну автоматизацію процесу.
[quote]
Пташкін Сергій писав/ла:
відкривається чат і клієнт отримує вітальне повідомлення, але процес не створюється. І тільки коли клієнт відповідає чи натискає на кнопку – створюється процес.
[/quote]
Тому що після "Вітання" (conversation_started) не повинен створюватися процес - бо події повідомлення немає.
Він створюється тільки коли контакт зробить реальну дію - додати подію з текстом повідомлення і на підставі цієї події буде створено хвилинну автоматизацію процесу.
Максиме, мені здається ви відповіли на мій коментар, а не на моє запитання. я передаю в contex іду клієнта. Бокс повинен створити процес для цього клієнта. Але бокс створює нового клієнта. Нижче я описав порядок дій. Все відбувається саме тому, що ви пишите. Але це питання не вирішує.
Максиме, мені здається ви відповіли на мій коментар, а не на моє запитання.
я передаю в contex іду клієнта. Бокс повинен створити процес для цього клієнта. Але бокс створює нового клієнта.
Нижче я описав порядок дій. Все відбувається саме тому, що ви пишите. Але це питання не вирішує.
Дивлюсь лог https://crm.ohrana.ua/admin/logs/showall/ajax/?file=viber-2021-02-26.log Час [2021-02-26 12:26:59] Спершу надходить стартове повідомлення і в ньому є контекст. Але бокс на нього не реагує і не створює процес і не забирає ід клієнта і з контексту. А наступне повідомлення вже написане клієнтом і в ньому немає контексту. Тому зовсім не розумію задуманого алгоритму. Як потрібно передати контекст. щоб бокс його обробив? Ви самі написали, що на (conversation_started) не створюється процес, а саме в нього я можу передати контекст
Дивлюсь лог https://crm.ohrana.ua/admin/logs/showall/ajax/?file=viber-2021-02-26.log
Час [2021-02-26 12:26:59]
Спершу надходить стартове повідомлення і в ньому є контекст. Але бокс на нього не реагує і не створює процес і не забирає ід клієнта і з контексту.
А наступне повідомлення вже написане клієнтом і в ньому немає контексту.
Тому зовсім не розумію задуманого алгоритму. Як потрібно передати контекст. щоб бокс його обробив? Ви самі написали, що на (conversation_started) не створюється процес, а саме в нього я можу передати контекст
Я знайшов помилку – після видачі кнопок не спрацьовував пошук клієнта по context – це виправлено. Тепер при conversation_started (привітанні) знаходитиме контакт по ID, прописуватиме йому ідентифікатор вайбера. А вже при наступному повідомленні (event=message) буде додано подію цього повідомлення та дією створено процес.
Я знайшов помилку – після видачі кнопок не спрацьовував пошук клієнта по context – це виправлено.
Тепер при conversation_started (привітанні) знаходитиме контакт по ID, прописуватиме йому ідентифікатор вайбера. А вже при наступному повідомленні (event=message) буде додано подію цього повідомлення та дією створено процес.
Максиме, перевірте, будь ласка, доопрацювання. Почав підвисати крон. Може це збіглося так, але повідомлення відправлені до вайбера доставляються, відправляється відповідь, але процес не створюється. https://crm.ohrana.ua/admin/customorder/obrashchenie-klienta/317811/edit/ Ось клієнт написав о 20:28, отримав відповідь, але процес утворився через 2 години
Максиме, перевірте, будь ласка, доопрацювання.
Почав підвисати крон. Може це збіглося так, але повідомлення відправлені до вайбера доставляються, відправляється відповідь, але процес не створюється.
https://crm.ohrana.ua/admin/customorder/obrashchenie-klienta/317811/edit/
Ось клієнт написав о 20:28, отримав відповідь, але процес утворився через 2 години
Почав підвисати крон. Може це збіглося так, але повідомлення відправлені у вайбер доставляються, відправляється відповідь, але процес не створюється.
Жодних операцій з кроном тут не відбувалося. Якщо у вас спостерігаються проблеми з роботою крона - виставляйте відповідну тему, дивитимуться.
[quote]
Почав підвисати крон. Може це збіглося так, але повідомлення відправлені у вайбер доставляються, відправляється відповідь, але процес не створюється.
[/quote]
Жодних операцій з кроном тут не відбувалося.
Якщо у вас спостерігаються проблеми з роботою крона - виставляйте відповідну тему, дивитимуться.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар