1b.app
Скопійоване посилання -

Питання та відповіді за додатком «»

Категорії
Категорія
1 відповідь
20.03.2021, 16:25
Дія копіювання коментарів
Виникло кілька проблем з однією з дій "Додати коментар з підпроцесу або батьківського процесу до поточної" 1. Написано "З процесу&qu...
2 відповіді
20.03.2021, 15:29
Дуже зручна функція "розгорнути"
У "списку дій" є дуже зручна функція розгорнути дію , що допомагає оцінити якщо це те дію, яке потрібно. Пропонуємо додати (і в новий OS...
1 відповідь
20.03.2021, 14:45
Видалити повідомлення
Скажіть, чи можна додати таку функцію в дії "видалити повідомлення про процес", щоб видаляти повідомлення у всіх, крім .... і у всіх спос...
3 відповіді
20.03.2021, 14:15
Баг. Значення таблиці продуктів не редагуються
Добрий день. Таблиця взагалі не редагована, не можу написати найменування та додати товар, не можу змінити кількість (якщо замовлення із сайту та т...
5 відповідей
20.03.2021, 13:37
Звернення до Максима щодо планів за додатком OneBox
Доброго дня, Максиме! Підкажіть, що ви плануєте робити з програмою OneBox? Наскільки мені відомо, зараз додатком мало хто користується, так воно не...
3 відповіді
20.03.2021, 11:54
Не працює кнопка "згорнути"
Галочки "згорнути" є, але вони не працюють.
6 відповідей
20.03.2021, 11:48
Проблема з авторизацією через пошту
Добрий день. Користувалися подвійною авторизацією через пошту, але цього тижня перестало працювати. При введенні перевірочного коду в кожну комірку...
2 відповіді
Додати в дію Створити процес на панелі масових операцій галочку – зробити процес батьківським
Добрий день, чи можливо виконати наступне доопрацювання: потрібно додати в дію Створити процес на панелі масових операцій галочку - зробити батьків...
6 відповідей
19.03.2021, 19:18
Висота рядка у таблиці процесу
Клієнт просив зробити можливість вносити текст у поле продукту процесу кількома рядками. Скажіть, чи можна зробити, щоб це поле мало мінімальну вис...
1 відповідь
19.03.2021, 17:56
Горизонтальний роздільник універсального блоку
Пропонуємо додати горизонтальний роздільник в універсальний блок для візуального поділу інформації блоку. Невеликий по висоті, акуратний роздільник...