1b.app
Скопійоване посилання -

Форум користувачів OneBox

Скористайтеся форумом користувачів OneBox, щоб отримати відповідь на будь-яке ваше питання. Більше 200 співробітників і партнерів щодня відповідають на питання всередині спільноти OneBox

Категорії
Категорія
1 відповідь
21.03.2021, 09:25
Підсвічування рядка в блоці підпроцесів
Скажіть, чи можна підсвітити процеси у блоці підпроцесів, які "відкриті"? Якщо такої опції зараз немає, чи можна її додати? Тобто потрібн...
2 відповіді
21.03.2021, 09:15
Блок в інтерфейсі процесу
Зробіть, будь ласка, щоб блок який знаходиться у вузькій смузі інтерфейсу процесу не доводилося також скролити. Тобто, щоб блок адаптувався під шир...
2 відповіді
Сортування міст та відділень Нова Пошта
Як отримати таке ж доопрацювання у хмарному боксі https://crm-onebox.com/ru/support/logistics-and-delivery-services/7550-vibor-gor...
2 відповіді
20.03.2021, 17:54
Чат-боти
Добридень! З якими сервісами (конструкторами) чат-ботів у месенджерах OneBox має готові інтеграції?
2 відповіді
20.03.2021, 16:34
Колір тексту
У конструкторі колір тексту узгоджений із тлом, а деяких місцях інтерфейсу немає. Це можна якось виправити, зробити одну логіку?
1 відповідь
20.03.2021, 16:25
Дія копіювання коментарів
Виникло кілька проблем з однією з дій "Додати коментар з підпроцесу або батьківського процесу до поточної" 1. Написано "З процесу&qu...
2 відповіді
20.03.2021, 15:29
Дуже зручна функція "розгорнути"
У "списку дій" є дуже зручна функція розгорнути дію , що допомагає оцінити якщо це те дію, яке потрібно. Пропонуємо додати (і в новий OS...
1 відповідь
20.03.2021, 14:45
Видалити повідомлення
Скажіть, чи можна додати таку функцію в дії "видалити повідомлення про процес", щоб видаляти повідомлення у всіх, крім .... і у всіх спос...
3 відповіді
20.03.2021, 14:15
Баг. Значення таблиці продуктів не редагуються
Добрий день. Таблиця взагалі не редагована, не можу написати найменування та додати товар, не можу змінити кількість (якщо замовлення із сайту та т...
5 відповідей
20.03.2021, 13:37
Звернення до Максима щодо планів за додатком OneBox
Доброго дня, Максиме! Підкажіть, що ви плануєте робити з програмою OneBox? Наскільки мені відомо, зараз додатком мало хто користується, так воно не...