Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Добрий день. Адміни встановили вказану Вами утиліту, але дія все ще не працює. Прохання перевірити, що потрібно зробити. Процес для перевірки все той же http://vg-medical.com.ua/admin/customorder/order/266706/edit/#done, процедура з дією http://vg-medical.com.ua/admin/shop/ workflow/12/procedure/164/?status=0
. OneBox production Premium-партнер клац-клац написав: хххх@vg-medical~$gs -bash: gs: команда не знайдена точно встановили?)
Доброго ранку. Відповідь адміна - "Ставилася версія за замовчуванням з репозиторію. Сервер після не перезавантажувався".
[quote]
.
OneBox production
Premium-партнер
клац-клац написав:
хххх@vg-medical~$gs
-bash: gs: команда не знайдена
точно встановили?)
[/quote]
Доброго ранку. Відповідь адміна - "Ставилася версія за замовчуванням з репозиторію. Сервер після не перезавантажувався".
Доброго ранку. Ірина, якщо ваш сисадмін правильно встановив Ghostscript, то після введення команди gs в консоль на сервері я не повинен отримувати помилку: -bash: gs: команда не знайдена . Поки що я її отримую - ваш сисадмін не встановив Ghostscript. Нехай зробить так, щоб після введення в консоль gs я не отримував помилку. Не потрібно писати нам про перезавантаження сервера та інше, тому що ми не маємо до вашого сервера жодного відношення і не повинні самі його перезавантажувати та робити будь-які інші маніпуляції з ним, це робота вашого системного адміністратора.
Доброго ранку. Ірина, якщо ваш сисадмін правильно встановив Ghostscript, то після введення команди gs в консоль на сервері я не повинен отримувати помилку: -bash: gs: команда не знайдена . Поки що я її отримую - ваш сисадмін не встановив Ghostscript. Нехай зробить так, щоб після введення в консоль gs я не отримував помилку. Не потрібно писати нам про перезавантаження сервера та інше, тому що ми не маємо до вашого сервера жодного відношення і не повинні самі його перезавантажувати та робити будь-які інші маніпуляції з ним, це робота вашого системного адміністратора.
. OneBox production Premium-партнер клац-клац написав: якщо ваш сисадмін правильно встановив Ghostscript, то після введення команди gs в консоль на сервері я не повинен отримувати помилку: -bash: gs: команда не знайдена . Поки що я її отримую - ваш сисадмін не встановив Ghostscript. Нехай зробить так, щоб після введення в консоль gs я не отримував помилку. Не потрібно писати нам про перезавантаження сервера та інше, тому що ми не маємо до вашого сервера жодного відношення і не повинні самі його перезавантажувати та робити будь-які інші маніпуляції з ним, це робота вашого системного адміністратора.
вибачте, дякую передала
[quote]
.
OneBox production
Premium-партнер
клац-клац написав:
якщо ваш сисадмін правильно встановив Ghostscript, то після введення команди gs в консоль на сервері я не повинен отримувати помилку: -bash: gs: команда не знайдена . Поки що я її отримую - ваш сисадмін не встановив Ghostscript. Нехай зробить так, щоб після введення в консоль gs я не отримував помилку. Не потрібно писати нам про перезавантаження сервера та інше, тому що ми не маємо до вашого сервера жодного відношення і не повинні самі його перезавантажувати та робити будь-які інші маніпуляції з ним, це робота вашого системного адміністратора.
[/quote]
вибачте, дякую передала
Адміни зробили, скрін додаю
Але дія все ще не працює, http://vg-medical.com.ua/admin/customorder/order/266706/edit/#done процедура тест
[file]7849[/file]
php-fpm на сервері працює не з-під рута, на сервері майже нічого не повинно працювати з-під рута. Тобто. користувач, який намагається виконати команду, досі її не бачить. Спробуйте зайти не під рутом а під користувачем vgmedicalcomua наприклад. Команда повинна бути доступна так само і йому і користувачеві з-під якого крутиться php-fpm (якщо раптом це різні користувачі).
php-fpm на сервері працює не з-під рута, на сервері майже нічого не повинно працювати з-під рута. Тобто. користувач, який намагається виконати команду, досі її не бачить. Спробуйте зайти не під рутом а під користувачем vgmedicalcomua наприклад. Команда повинна бути доступна так само і йому і користувачеві з-під якого крутиться php-fpm (якщо раптом це різні користувачі).
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар