Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Добрий день.
У старій версії OneBox по кожному дод. полю процесу можна було налаштувати для кожного співробітника (доступ на перегляд та/або редагування).
У OneBox OS не можу знайти такий функціонал.
Добрий день. У старій версії OneBox по кожному дод. полю процесу можна було налаштувати для кожного співробітника (доступ на перегляд та/або редагування). У OneBox OS не можу знайти такий функціонал.
Налаштування доступу до полів в ОС немає і не буде. Там нові права. Ви можете розділити інтерфейси через ролі та не відображати якимось ролям якісь блоки
Налаштування доступу до полів в ОС немає і не буде. Там нові права.
Ви можете розділити інтерфейси через ролі та не відображати якимось ролям якісь блоки
Тобто. щоб приховати якесь поле для співробітника, щоб він його ніколи не бачив, я маю у всіх статусах усіх процесів, де фігурує це поле, налаштувати правило невідкидання цього поля для ролі цього співробітника? А якщо я хочу щоб він його бачив але не міг змінити все те саме, тільки трохи інші налаштування?
Тобто. щоб приховати якесь поле для співробітника, щоб він його ніколи не бачив, я маю у всіх статусах усіх процесів, де фігурує це поле, налаштувати правило невідкидання цього поля для ролі цього співробітника?
А якщо я хочу щоб він його бачив але не міг змінити все те саме, тільки трохи інші налаштування?
Митрофанів Віталій писав/ла: Тобто. щоб приховати якесь поле для співробітника, щоб він його ніколи не бачив, я маю у всіх статусах усіх процесів, де фігурує це поле, налаштувати правило невідкидання цього поля для ролі цього співробітника?
ну якщо у вас на кожному етапі свій інтерфейс то це звичайно налаштовувати.
Митрофанів Віталій писав/ла: А якщо я хочу щоб він його бачив але не міг змінити все те саме, тільки трохи інші налаштування?
так про яке поле йдеться загалом?
[quote]
Митрофанів Віталій писав/ла:
Тобто. щоб приховати якесь поле для співробітника, щоб він його ніколи не бачив, я маю у всіх статусах усіх процесів, де фігурує це поле, налаштувати правило невідкидання цього поля для ролі цього співробітника?
[/quote]
ну якщо у вас на кожному етапі свій інтерфейс то це звичайно налаштовувати.
[quote]
Митрофанів Віталій писав/ла:
А якщо я хочу щоб він його бачив але не міг змінити все те саме, тільки трохи інші налаштування?
[/quote]
так
про яке поле йдеться загалом?
Залишіть повідомлення в цій темі і відкриються контакти користувача
При експорті та у відображенні таблицею дозвіл усім до усіх додаткових полів залишається? Виходить тепер кожен, хто може експортувати таблиці може вигрузити усю інформацію з усіх додаткових полів системи собі на флешку?
При експорті та у відображенні таблицею дозвіл усім до усіх додаткових полів залишається? Виходить тепер кожен, хто може експортувати таблиці може вигрузити усю інформацію з усіх додаткових полів системи собі на флешку?
Ну якщо у вас на кожному етапі свій інтерфейс то це звичайно налаштовувати - це м'яко сказано, скільки часу витратити треба, невдала реалізація вважаю.
Ну якщо у вас на кожному етапі свій інтерфейс то це звичайно налаштовувати - це м'яко сказано, скільки часу витратити треба, невдала реалізація вважаю.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар