Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Після оновлення з'явилися проблеми у фінансах та платежах.
1. До банку втягується неповна інформація з банку.
Протягом 3 днів відбувається неповне втягування даних із Привату.
зокрема
платіж 24-01-22 15:20
платіж 25-01-22 14:50
платіж 27-01-22 16:17 та 16:33
Інші дані по банку цього дня пройшли і втягнуті стандартно.
2. Під час створення платежів відсутня можливість вибору дати створюваного платежу. Можна відновити наявність дати під час створення платежів.
[file]13936[/file]
Після оновлення з'явилися проблеми у фінансах та платежах. 1. До банку втягується неповна інформація з банку. Протягом 3 днів відбувається неповне втягування даних із Привату. зокрема платіж 24-01-22 15:20 платіж 25-01-22 14:50 платіж 27-01-22 16:17 та 16:33 Інші дані по банку цього дня пройшли і втягнуті стандартно. 2. Під час створення платежів відсутня можливість вибору дати створюваного платежу. Можна відновити наявність дати під час створення платежів.
Доброго дня, 1. Яка саме дія мала імпортувати ці платежі? 2. дане поле залежить від налаштування системи "Дозволити міняти дату проведення платежу" - у вас вона відключена
Доброго дня,
1. Яка саме дія мала імпортувати ці платежі?
2. дане поле залежить від налаштування системи "Дозволити міняти дату проведення платежу" - у вас вона відключена
Замогильний Дмитро OneBox production написав: Доброго дня, 1. Яка саме дія мала імпортувати ці платежі? 2. дане поле залежить від налаштування системи "Дозволити міняти дату проведення платежу" - у вас вона відключена
Добрий день. 1. Яка дія мала імпортувати ці платежі? Та сама дія, яка імпортує інші платежі, які втягуються за інтеграцією з Приват24. Як програміст я в цьому не розуміюся. 2. Підкажіть, де можна включити "Дозволити змінювати дату проведення платежу"
[quote]
Замогильний Дмитро
OneBox production написав:
Доброго дня,
2. дане поле залежить від налаштування системи "Дозволити міняти дату проведення платежу" - у вас вона відключена
[/quote]
Добрий день.
1. Яка дія мала імпортувати ці платежі? Та сама дія, яка імпортує інші платежі, які втягуються за інтеграцією з Приват24. Як програміст я в цьому не розуміюся.
2. Підкажіть, де можна включити "Дозволити змінювати дату проведення платежу"
Замогильний Дмитро OneBox production написав: Доброго дня, 1. Яка саме дія мала імпортувати ці платежі? 2. дане поле залежить від налаштування системи "Дозволити міняти дату проведення платежу" - у вас вона відключена
Добрий день. 1. Яка дія мала імпортувати ці платежі? Та сама дія, яка імпортує інші платежі, які втягуються за інтеграцією з Приват24. Як програміст я в цьому не розуміюся. 2. Підкажіть, де можна включити "Дозволити змінювати дату проведення платежу"
[quote]
Забараускас Світлана Петрасівна написав:
[quote]
Замогильний Дмитро
Доброго дня,
[/quote]
Добрий день.
1. Яка дія мала імпортувати ці платежі? Та сама дія, яка імпортує інші платежі, які втягуються за інтеграцією з Приват24. Як програміст я в цьому не розуміюся.
2. Підкажіть, де можна включити "Дозволити змінювати дату проведення платежу"
[/quote]
1. З файлу можна зрозуміти, що не експортувалися дані окремого рахунку. Можете перевірити автодії та вказати, яка саме дія відноситься до цього рахунку Приватбанку?
http://vicbox.org.ua/admin/auto/action/
2. Це налаштування системи знаходиться на сторінці
http://vicbox.org.ua/admin/shop/settings/finance/
п. 2 вдалося зробити. п. 1 у мене працює тільки один рахунок 26005052229682, другий рахунок 5457082227672008 не втягувався і не втягується. Може потрібно вписати номер убана? це унеможливить помилку?
п. 2 вдалося зробити.
п. 1 у мене працює тільки один рахунок 26005052229682,
другий рахунок 5457082227672008 не втягувався і не втягується.
Може потрібно вписати номер убана? це унеможливить помилку?
Зауважив, що у боксі з'явилися платежі
http://vicbox.org.ua/admin/shop/finance/payment/7741/control/
http://vicbox.org.ua/admin/shop/finance/payment/7740/control/
http://vicbox.org.ua/admin/shop/finance/payment/7739/control/
http://vicbox.org.ua/admin/shop/finance/payment/7738/control/
Проблему з імпортом платежів було вирішено?
Замогильний Дмитро OneBox production написав: Необхідно використати такий формат рахунку 26005052229682 для імпорту платежів
я вчора протестував імпорт платежів саме за таким номером рахунку, він працював прошу змінити налаштування дії та перевірити імпорт платежів
[quote]
Замогильний Дмитро
Необхідно використати такий формат рахунку 26005052229682 для імпорту платежів
[/quote]
я вчора протестував імпорт платежів саме за таким номером рахунку, він працював
прошу змінити налаштування дії та перевірити імпорт платежів
За вашою рекомендацією вписала рахунок 26005052229682 банк став втягуватися але знову з помилками. Як можна зробити, щоб ця інтеграція працювала коректно.
За вашою рекомендацією вписала рахунок 26005052229682
банк став втягуватися але знову з помилками.
Як можна зробити, щоб ця інтеграція працювала коректно.
[file]14291[/file]
Для створення платежу системі необхідно знайти його клієнта. При поточних налаштуваннях дії система шукає його тільки за зовнішнім ID і не знаходить, тому пропускає. На скріншоті це значення 2937014119 Серед нових платежів також не знайдені клієнти із зовнішнім id 3330515326 та 2495808691 У той же час за зовнішнім ID 14360570 знайдено клієнта "Поповнення карт Приват-24 юр. Особ" і по ньому платежі успішно імпортовані Як варіант виходу із ситуації можна увімкнути налаштування дії Якщо клієнт не знайдено, створити його за даними з платежу (як ім'я клієнта буде встановлено поле платежу AUT_CNTR_NAM). Приклад даних по платежах див.
Для створення платежу системі необхідно знайти його клієнта. При поточних налаштуваннях дії система шукає його тільки за зовнішнім ID і не знаходить, тому пропускає.
На скріншоті це значення 2937014119
Серед нових платежів також не знайдені клієнти із зовнішнім id 3330515326 та 2495808691
У той же час за зовнішнім ID 14360570 знайдено клієнта "Поповнення карт Приват-24 юр. Особ" і по ньому платежі успішно імпортовані
Як варіант виходу із ситуації можна увімкнути налаштування дії Якщо клієнт не знайдено, створити його за даними з платежу (як ім'я клієнта буде встановлено поле платежу AUT_CNTR_NAM).
Приклад даних по платежах див.
Ви професіонал і розмовляєте з дилетантом. Виходячи з мого розуміння вашої відповіді: При втягуванні кожному платежу буде присвоєно нового клієнта, у якого крім нового id не буде жодної інформації. Мені це не підходить. Тоді чи можливий такий варіант розв'язання: На даний момент, при втягуванні оплати вони не співвідносяться із створеними замовленнями автоматично. Я кожен платіж відкриваю і вручну прив'язую оплачене замовлення. Можна запланувати одного невідомого клієнта, якого зараховувати непізнаний ID. У мене є такий вірт клієнт, на якого я скидаю суми госп діяльності. Я не проти розглядати його як платіж від невідомого клієнта і потім змінювати платіж на потрібного клієнта вручну. Адже я все одно дивлюся банк по кожному платежу і прив'язую всі платежі під замовлення в ручну.
Ви професіонал і розмовляєте з дилетантом. Виходячи з мого розуміння вашої відповіді:
При втягуванні кожному платежу буде присвоєно нового клієнта, у якого крім нового id не буде жодної інформації. Мені це не підходить.
Тоді чи можливий такий варіант розв'язання:
На даний момент, при втягуванні оплати вони не співвідносяться із створеними замовленнями автоматично. Я кожен платіж відкриваю і вручну прив'язую оплачене замовлення.
Можна запланувати одного невідомого клієнта, якого зараховувати непізнаний ID. У мене є такий вірт клієнт, на якого я скидаю суми госп діяльності. Я не проти розглядати його як платіж від невідомого клієнта і потім змінювати платіж на потрібного клієнта вручну.
Адже я все одно дивлюся банк по кожному платежу і прив'язую всі платежі під замовлення в ручну.
[file]14307[/file]
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар