Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Помилка в атоматичні дія "Універсальний імпорт продуктів (xml/json)" Була зроблена доробка "Не оновлювати продукти, у яких додаткове поле дорівнює обраному значенню (буде створено новий продукт)"
Помилка в атоматичні дія "Універсальний імпорт продуктів (xml/json)" Була зроблена доробка "Не оновлювати продукти, у яких додаткове поле дорівнює обраному значенню (буде створено новий продукт)"
Ошибка в атоматичні дія "Універсальний імпорт продуктів (xml/json)"
Була зроблена доробка "Не оновлювати продукти, у яких додаткове поле дорівнює обраному значенню (буде створено новий продукт)"
Якщо дані заповнені не оновлюється товар.
https://crm-onebox.com/ru/support/stock/11703-avtomatichna-diya-universalniy-import-produktiv-xmljson-nepidgruzhaie-kartinki-i-nestavit-postavshchiku-nayavnist/
ПОТРІБНО ВИПРАВИТИ. щоб робило як потрібно
[file]12190[/file]
Ошибка в атоматичні дія "Універсальний імпорт продуктів (xml/json)" Була зроблена доробка "Не оновлювати продукти, у яких додаткове поле дорівнює обраному значенню (буде створено новий продукт)" Якщо дані заповнені не оновлюється товар. https://crm-onebox.com/ru/support/stock/11703-avtomatichna-diya-universalniy-imp... ПОТРІБНО ВИПРАВИТИ. щоб робило як потрібно
На жаль, мені не зрозуміла суть вашої проблеми – у вас не створюється новий продукт за тим, у якого встановлено вказане значення в додатковому полі? Чи в якомусь продукті поле не відповідає і його не оновлює? Надайте приклад проблемного продукту - думаю так буде простіше зорієнтуватися по суті вашої проблеми.
На жаль, мені не зрозуміла суть вашої проблеми – у вас не створюється новий продукт за тим, у якого встановлено вказане значення в додатковому полі? Чи в якомусь продукті поле не відповідає і його не оновлює?
Надайте приклад проблемного продукту - думаю так буде простіше зорієнтуватися по суті вашої проблеми.
Була попереднь зроблена ДОРОБКА в "Універсальний імпорт продуктів (xml/json)" НАЗВАЧ ДОРОБКИ "Не оновлювати продукти, у яких додаткове поле дорівнює обраному значенню (буде створено новий продукт)" Зараз виявилося що при налаштованому цьому пункті а в автоматизації "Універсальний імпорт продуктів (xml/json)" НЕПРОХОДИТИ ІМПОРТ ПРОДУКТІВ НОВИХ. це з'ясували з вашим колегою тут.
Була попереднь зроблена ДОРОБКА
в "Універсальний імпорт продуктів (xml/json)"
НАЗВАЧ ДОРОБКИ "Не оновлювати продукти, у яких додаткове поле дорівнює обраному значенню (буде створено новий продукт)"
Зараз виявилося що при налаштованому цьому пункті а в автоматизації "Універсальний імпорт продуктів (xml/json)"
НЕПРОХОДИТИ ІМПОРТ ПРОДУКТІВ НОВИХ.
це з'ясували з вашим колегою тут.
Тиндик Максим Вадимович OneBox production написав: Надайте приклад проблемного продукту - думаю так буде простіше зорієнтуватися по суті вашої проблеми.
А також індекс (або підказку назви) дії, щоб перевірити коректність налаштування конкретної дії та наявності проблеми при імпорті конкретного продукту з конкретного прайсу.
[quote]
Тиндик Максим Вадимович OneBox production написав:
Надайте приклад проблемного продукту - думаю так буде простіше зорієнтуватися по суті вашої проблеми.
[/quote]
А також індекс (або підказку назви) дії, щоб перевірити коректність налаштування конкретної дії та наявності проблеми при імпорті конкретного продукту з конкретного прайсу.
Бучковський Ростислав Васильович писав/ла: Виправте?
Так, як тільки ви дасте приклад проблемного продукту, про який я вас просив. Або з усіма продуктами із зазначеним значенням додаткового поля проблеми?
[quote]
Бучковський Ростислав Васильович писав/ла:
Виправте?
[/quote]
Так, як тільки ви дасте приклад проблемного продукту, про який я вас просив. Або з усіма продуктами із зазначеним значенням додаткового поля проблеми?
Припускаю, що ваша проблема в тому, що ви вказали колонку з "ID товару (з вашої системи)" (зовнішній ID) та в системі включена "Унікальність поля Зовнішній ID (code1c)". Власне по доп.полю ви товар пропускаєте - але при спробі створення нового - не проходьте перевірку, що продукт з таким кодом вже існує.
Припускаю, що ваша проблема в тому, що ви вказали колонку з "ID товару (з вашої системи)" (зовнішній ID) та в системі включена "Унікальність поля Зовнішній ID (code1c)".
Власне по доп.полю ви товар пропускаєте - але при спробі створення нового - не проходьте перевірку, що продукт з таким кодом вже існує.
Бучковський Ростислав Васильович писав/ла: нестворює нові товари яких немає у системі.
Чи можете надати конкретний приклад продукту, якого немає в системі і його не створює? На прикладі конкретного коду з імпортованого файлу
[quote]
Бучковський Ростислав Васильович писав/ла:
нестворює нові товари яких немає у системі.
[/quote]
Чи можете надати конкретний приклад продукту, якого немає в системі і його не створює? На прикладі конкретного коду з імпортованого файлу
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар