Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Залишіть повідомлення в цій темі і відкриються контакти користувача
Доброго дня.
Змінились права доступу до drukmagic.1b.app, у який спосіб можливо відновити права адміністратора акаунту, принамаганні зайти у будь який спосіб (через смс пароль або пароль) видає " Помилка 403: доступ заборонено, потрібна авторизація ". на сторінці "Мої компанії" статус "автор" змінився на "співробітник" - обмеження прав доступу свого облікового запису я не проводив.
Доброго дня. Змінились права доступу до drukmagic.1b.app, у який спосіб можливо відновити права адміністратора акаунту, принамаганні зайти у будь який спосіб (через смс пароль або пароль) видає " Помилка 403: доступ заборонено, потрібна авторизація ". на сторінці "Мої компанії" статус "автор" змінився на "співробітник" - обмеження прав доступу свого облікового запису я не проводив.
Я згоден що бокс працює, але при вході виводить пусту стартову сторінку, без жодної іконки, яким чином мені відновити права адміністратора цього бокса? я не можу зайти в керування доступом або редагування компанії.
Я згоден що бокс працює, але при вході виводить пусту стартову сторінку, без жодної іконки, яким чином мені відновити права адміністратора цього бокса? я не можу зайти в керування доступом або редагування компанії.
«Один юрист із портфелем у руках награбує більше, ніж банда автоматників»
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар