Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Тасун Сергій Володимирович Співробітник писав/ла: Добрий день. На сервері закінчився дисковий простір. Можемо почистити 1 годину.
Сергію, прохання надіслати на мій імейл номер картки (або рахунок). Сасібо
[quote]
Тасун Сергій Володимирович
Співробітник писав/ла:
Добрий день.
На сервері закінчився дисковий простір.
Можемо почистити 1 годину.
[/quote]
Сергію, прохання надіслати на мій імейл номер картки (або рахунок). Сасібо
Ірина писав/ла: Підкажіть чому блокує вхід при тому, що місце закінчилося?
Тому що облікові записи користувачів системи зберігаються в БД, а дані в БД зберігаються у файлах, які розташовані на дисковій підсистемі сервера, а на сервері закінчився дисковий простір.
[quote]
Ірина писав/ла:
Підкажіть чому блокує вхід при тому, що місце закінчилося?
[/quote]
Тому що облікові записи користувачів системи зберігаються в БД, а дані в БД зберігаються у файлах,
які розташовані на дисковій підсистемі сервера, а на сервері закінчився дисковий простір.
Тасун Сергій Володимирович Співробітник писав/ла: Добрий день. На сервері закінчився дисковий простір. Можемо почистити 1 годину.
Сергію, підкажіть, коли можна отримати рахунок? Питання, що горить.
[quote]
Тасун Сергій Володимирович
Співробітник писав/ла:
Добрий день.
На сервері закінчився дисковий простір.
Можемо почистити 1 годину.
[/quote]
Сергію, підкажіть, коли можна отримати рахунок? Питання, що горить.
Ірино, привіт! Я вам надіслала сьогодні вранці рахунок на email з вашої картки. Якщо ви не отримали лист вкажіть , будь ласка, актуальну адресу на яку надіслати рахунок
Ірино, привіт! Я вам надіслала сьогодні вранці рахунок на email з вашої картки. Якщо ви не отримали лист вкажіть , будь ласка, актуальну адресу на яку надіслати рахунок
Стасюк Юлія Володимирівна Адміністратор писав/ла: Ірино, привіт! Я вам надіслала сьогодні вранці рахунок на email з вашої картки. Якщо ви не отримали лист вкажіть , будь ласка, актуальну адресу на яку надіслати рахунок
Юлія, адреса актуальна, але рахунок я не отримувала, листів від Вас нема. При цьому всі сьогодні надіслані Вами доопрацювання мені прийшли. Прошу повторно відправити, якнайшвидше
[quote]
Стасюк Юлія Володимирівна
Адміністратор писав/ла:
[/quote]
Юлія, адреса актуальна, але рахунок я не отримувала, листів від Вас нема. При цьому всі сьогодні надіслані Вами доопрацювання мені прийшли. Прошу повторно відправити, якнайшвидше
Стасюк Юлія Володимирівна Адміністратор писав/ла: Ірино, привіт! Я вам надіслала сьогодні вранці рахунок на email з вашої картки. Якщо ви не отримали лист вкажіть , будь ласка, актуальну адресу на яку надіслати рахунок
Надіслала вам листа повторно, на адресу з цієї картки. Додзвонитися вам на жаль не можу, оскільки ви вказали неактуальний номер телефону
[quote]
Ірина писав/ла:
[quote]
Стасюк Юлія Володимирівна
Адміністратор писав/ла:
[/quote]
[/quote]
Надіслала вам листа повторно, на адресу з цієї картки. Додзвонитися вам на жаль не можу, оскільки ви вказали неактуальний номер телефону
Сайт доступний. На сервері залишилося мало вільного місця, дивитися кількість вільного місця можна тут /admin/shop/statistic/ Якщо ви не використовуєте історію зміни продуктів, її можна почистити. Це додасть на сервері 18 Гб, причому зменшиться розмір нічного бекапа БД.
Сайт доступний.
На сервері залишилося мало вільного місця, дивитися кількість вільного місця можна тут /admin/shop/statistic/
Якщо ви не використовуєте історію зміни продуктів, її можна почистити.
Це додасть на сервері 18 Гб, причому зменшиться розмір нічного бекапа БД.
Ірина писав/ла: Підкажіть, якою буде вартість перенесення?
Добрий день. Вартість перенесення на інший сервер – 2 години. За часом це може зайняти до 4-х годин, залежить від різних факторів. Від вас: - доступу до нового сервера; - коли старий сервер стане недоступним, DNS запис домену потрібно перенаправити на новий сервер;
[quote]
Ірина писав/ла:
Підкажіть, якою буде вартість перенесення?
[/quote]
Добрий день.
Вартість перенесення на інший сервер – 2 години.
За часом це може зайняти до 4-х годин, залежить від різних факторів.
Від вас:
- доступу до нового сервера;
- коли старий сервер стане недоступним, DNS запис домену потрібно перенаправити на новий сервер;
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар