Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Є кілька інтернет-магазинів.
Кожен магазин має свій номер телефону.
Чи є можливість при вхідному виклику бачити в якому магазині йде дзвінок, і автоматично прописувати в бізнес-процесі ("Замовлення клієнта") назву цього магазину для формування подальших звітів за джерелами?
Є кілька інтернет-магазинів. Кожен магазин має свій номер телефону. Чи є можливість при вхідному виклику бачити в якому магазині йде дзвінок, і автоматично прописувати в бізнес-процесі ("Замовлення клієнта") назву цього магазину для формування подальших звітів за джерелами?
Яка телефонія? Як цей номер телефону фіксується в системі в Поточних дзвінках? На знижку можу сказати, що без конкретних прикладів роботи телефонії навряд чи можна надати якесь адекватне рішення.
Яка телефонія?
Як цей номер телефону фіксується в системі в Поточних дзвінках?
На знижку можу сказати, що без конкретних прикладів роботи телефонії навряд чи можна надати якесь адекватне рішення.
Тиндик Максим Вадимович писав/ла: Яка телефонія? Як цей номер телефону фіксується в системі в Поточних дзвінках? На знижку можу сказати, що без конкретних прикладів роботи телефонії навряд чи можна надати якесь адекватне рішення.
Телефонія Бінотел. Є 7 номерів(ліній) та 7 магазинів (Prom, Rozetka...) у кожному магазині вказаний певний номер. Усі дзвінки приймають 4 менеджери. Ми можемо бачити на яку лінію йде дзвінок при вхідному першому контакті (тобто бачити на який магазин дзвонять) і фіксувати це в додатковому полі процесу? У цьому щоб відповісти міг перший вільний менеджер
[quote]
Тиндик Максим Вадимович писав/ла:
Яка телефонія?
Як цей номер телефону фіксується в системі в Поточних дзвінках?
На знижку можу сказати, що без конкретних прикладів роботи телефонії навряд чи можна надати якесь адекватне рішення.
[/quote]
Телефонія Бінотел. Є 7 номерів(ліній) та 7 магазинів (Prom, Rozetka...) у кожному магазині вказаний певний номер. Усі дзвінки приймають 4 менеджери. Ми можемо бачити на яку лінію йде дзвінок при вхідному першому контакті (тобто бачити на який магазин дзвонять) і фіксувати це в додатковому полі процесу? У цьому щоб відповісти міг перший вільний менеджер
Ми можемо бачити на яку лінію йде дзвінок при вхідному першому контакті (тобто бачити на який магазин дзвонять)
покажіть приклад запиту від Бінотел за таким дзвінком і що пишеться по ньому до звіту "Поточні дзвінки" - якщо там десь це фігурує - то можна щось вигадати...
[quote]
Ми можемо бачити на яку лінію йде дзвінок при вхідному першому контакті (тобто бачити на який магазин дзвонять)
[/quote]
покажіть приклад запиту від Бінотел за таким дзвінком і що пишеться по ньому до звіту "Поточні дзвінки" - якщо там десь це фігурує - то можна щось вигадати...
В особистому кабінеті Бінотел видно на яку лінію надходить дзвінок На відео клієнт показує, як в особистому кабінеті Бінотел видно на яку лінію дзвінок і в яке зневажальне поле має автоматично підвантажуватися магазин
[quote]
[quote]
[/quote]
[/quote]
В особистому кабінеті Бінотел видно на яку лінію надходить дзвінок
На відео клієнт показує, як в особистому кабінеті Бінотел видно на яку лінію дзвінок і в яке зневажальне поле має автоматично підвантажуватися магазин
[file]5301[/file]
Тиндик Максим Вадимович писав/ла: Ще раз прочитайте, що я просив мені надати.
На жаль, немає такої можливості, тому що бокс ще не почали налаштовувати За подальшої ясності, відразу відповім на ваше запитання
[quote]
Ще раз прочитайте, що я просив мені надати.
[/quote]
На жаль, немає такої можливості, тому що бокс ще не почали налаштовувати
За подальшої ясності, відразу відповім на ваше запитання
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар