Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Чуприна Євген Валерійович писал/а: Добрий день! Я хочу змінити партнера. Як це зробити?
Самостійно ви не можете цього зробити .
Якщо у вас якісь питання до работи якогось партнера по впровадженню то ви можете його змінити самостійно
Якщо у вас питання до аренди, то ви можете самостійно поповнювати баланс на сайті та самостіно подовжувати систему та аренду через кабінет і не вести спілкування з партнером аренди
[quote]
Чуприна Євген Валерійович писал/а:
Добрий день! Я хочу змінити партнера. Як це зробити?
[/quote]
Самостійно ви не можете цього зробити .
Якщо у вас якісь питання до работи якогось партнера по впровадженню то ви можете його змінити самостійно
Якщо у вас питання до аренди, то ви можете самостійно поповнювати баланс на сайті та самостіно подовжувати систему та аренду через кабінет і не вести спілкування з партнером аренди
Залишіть повідомлення в цій темі і відкриються контакти користувача
Я розумію, що можливо Вас попередили стосовно причини, з яких я не хочу працювати з даним партнером. Я не хочу писати публічно на форумі через що саме, Вам це не сподобається. Я не хочу платити цьому партнеру, принципово не хочу!
Я розумію, що можливо Вас попередили стосовно причини, з яких я не хочу працювати з даним партнером. Я не хочу писати публічно на форумі через що саме, Вам це не сподобається. Я не хочу платити цьому партнеру, принципово не хочу!
Чуприна Євген Валерійович писал/а: Я розумію, що можливо Вас попередили стосовно причини, з яких я не хочу працювати з даним партнером. Я не хочу писати публічно на форумі через що саме, Вам це не сподобається. Я не хочу платити цьому партнеру, принципово не хочу!
Так я знаю причини, це дуже смішно як на мене.
просто поповнюйте баланс на сайті
та подовжуйте через кабінет ванбокс , навпроти вашого ванбокс є кнопка оплати , робіть це завчасно (за 7-8 днів до дати білінгу ) і вам не треба буде ні з ким спілкуватись
[quote]
Чуприна Євген Валерійович писал/а:
[/quote]
Так я знаю причини, це дуже смішно як на мене.
просто поповнюйте баланс на сайті
та подовжуйте через кабінет ванбокс , навпроти вашого ванбокс є кнопка оплати , робіть це завчасно (за 7-8 днів до дати білінгу ) і вам не треба буде ні з ким спілкуватись
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар