Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Добридень! Цей тариф не має обмеження у часі. Він має лише обмеження вказані в таблиці, а саме: 1. API 2. Інтеграції з інтернет-магазинами, прайс-майданчиками та маркетплейсами, обробка прайс-листів, робота з постачальниками 3. Паркування власного домену Ці функції будуть недоступні.
Добридень!
Цей тариф не має обмеження у часі. Він має лише обмеження вказані в таблиці, а саме:
1. API
2. Інтеграції з інтернет-магазинами, прайс-майданчиками та маркетплейсами, обробка прайс-листів, робота з постачальниками
3. Паркування власного домену
Ці функції будуть недоступні.
Саня, я правильно тебе зрозумів, що ви (як компанія OneBox) даєте гарантію, що даний тариф буде працювати вічно і я як інтегратор можу рекомендувати дрібним компаніям його використовувати?
Саня, я правильно тебе зрозумів, що ви (як компанія OneBox) даєте гарантію, що даний тариф буде працювати вічно і я як інтегратор можу рекомендувати дрібним компаніям його використовувати?
Купріян Влад Валерійович Клієнт писав/ла: Саня, я правильно тебе зрозумів, що ви (як компанія OneBox) даєте гарантію, що даний тариф буде працювати вічно і я як інтегратор можу рекомендувати дрібним компаніям його використовувати?
Так – Ви можете рекомендувати цей тариф. Якщо будуть якісь зміни - то про це буде обов'язкове повідомлення (розсилка або стаття на форумі + в соц.мережах). На даний момент жодних змін не планується – нові клієнти можуть вільно використовувати безкоштовний тариф у рамках тих можливостей, які він надає.
[quote]
Купріян Влад Валерійович
Клієнт писав/ла:
[/quote]
Так – Ви можете рекомендувати цей тариф. Якщо будуть якісь зміни - то про це буде обов'язкове повідомлення (розсилка або стаття на форумі + в соц.мережах).
На даний момент жодних змін не планується – нові клієнти можуть вільно використовувати безкоштовний тариф у рамках тих можливостей, які він надає.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар