Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Хлопці вже кілька днів не працює експорт продуктів. Робив експорт, і бачу, що він завершений, але на пошту так лист і не надійшов.
Чи можете подивитися в чому причина?
[file]19251[/file]
Хлопці вже кілька днів не працює експорт продуктів. Робив експорт, і бачу, що він завершений, але на пошту так лист і не надійшов. Чи можете подивитися в чому причина?
Сусяк Ігор Интегратор писал/а: Роман привет в системе есть ограничение на количество данных, попробуйте экспортировать минимальное количество – например только ИД и нужное поле.
Вітаю! Та я викоростовував мініму данних (приблизно 100-200 товарів). Навіть після вашего листа я поставим на єкспорт 1 товар, а результату не має
[quote]
Сусяк Ігор
Интегратор писал/а:
Роман привет
в системе есть ограничение на количество данных, попробуйте экспортировать минимальное количество – например только ИД и нужное поле.
[/quote]
Вітаю!
Та я викоростовував мініму данних (приблизно 100-200 товарів). Навіть після вашего листа я поставим на єкспорт 1 товар, а результату не має
Перевірте папку спам, можливо листи потрапили туди Також в налаштуваннях в "Зворотній адреса Email для листів" можете прописати конкретну вашу пошту для якої є налаштування SMTP щоб бути впевненим, що листи будуть надсилатися з потрібної пошти і в разі чого чекнути її налаштування
Перевірте папку спам, можливо листи потрапили туди
Також в налаштуваннях в "Зворотній адреса Email для листів" можете прописати конкретну вашу пошту для якої є налаштування SMTP щоб бути впевненим, що листи будуть надсилатися з потрібної пошти і в разі чого чекнути її налаштування
Марія OneBox production написав: Перевірте папку спам, можливо листи потрапили туди
Так, перевіряв. Листів немає.
Марія OneBox production написав: Також в налаштуваннях в "Зворотній адреса Email для листів" можете прописати конкретну вашу пошту для якої є налаштування SMTP щоб бути впевненим, що листи будуть надсилатися з потрібної пошти і в разі чого чекнути її налаштування
Щойно прописав у це поле іншу свою поштову скриньку на gmail, але нічого не допомогло(((
[quote]
Марія
OneBox production написав:
Перевірте папку спам, можливо листи потрапили туди
[/quote]
Так, перевіряв. Листів немає.
[quote]
Марія
Також в налаштуваннях в "Зворотній адреса Email для листів" можете прописати конкретну вашу пошту для якої є налаштування SMTP щоб бути впевненим, що листи будуть надсилатися з потрібної пошти і в разі чого чекнути її налаштування
[/quote]
Щойно прописав у це поле іншу свою поштову скриньку на gmail, але нічого не допомогло(((
Юрченко Роман Сергійович написав: Щойно прописав у це поле іншу свою поштову скриньку на gmail, але нічого не допомогло(((
вам необхідно тут /app/settings/email/ у налаштуванні "Зворотня адреса Email для листів" прописати необхідний email з налаштованих тут /app/imap-new/settings/
[quote]
Юрченко Роман Сергійович написав:
[/quote]
вам необхідно тут /app/settings/email/ у налаштуванні "Зворотня адреса Email для листів" прописати необхідний email з налаштованих тут /app/imap-new/settings/
Марія OneBox production написав: вам необхідно тут /app/settings/email/ у налаштуванні "Зворотня адреса Email для листів" прописати необхідний email з налаштованих тут /app/imap-new/settings/
Зробив, як ви написали, але стало ще гірше. Тепер зовсім не закінчується, не закінчується завантаження, хоча я використовував один товар з одним поле "id".
[quote]
Марія
[/quote]
Зробив, як ви написали, але стало ще гірше. Тепер зовсім не закінчується, не закінчується завантаження, хоча я використовував один товар з одним поле "id".
[file]19273[/file]
Марія OneBox production написав: Наскільки бачу по логах, лист було надіслано вам 17 числа. Підкажіть, лист із посиланням для завантаження файлу експорту, вам дійшла?
Вже працює. Дякую!
[quote]
Марія
Наскільки бачу по логах, лист було надіслано вам 17 числа. Підкажіть, лист із посиланням для завантаження файлу експорту, вам дійшла?
[/quote]
Вже працює. Дякую!
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар