Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
При імпорті товарів через ексель не знаходить "Назва категорії продукту" (скрин 1), колонка була раніше задана у шаблоні. Сюди я записував назву категорії, в яку повинен потрапити новий товар. Раніше ви це вже виправили в експорті. Там вона теж пропадала, але тепер є (скрин 2). Мені порадили встановити програму мультимовність, але вона не вирішила цієї проблеми. Так з'явилося "Назва категорії продукту (ua)", але я так розумію це просто друга назва категорій українською. Я його не використовую, доки не потрібно. Поверніть будь ласка, як було раніше, до вчорашнього збою. Щоб я міг повернути в старий шаблон для імпорту поля, що мені потрібні - "Назва категорії продукту"
[file]17823[/file]
[file]17824[/file]
При імпорті товарів через ексель не знаходить "Назва категорії продукту" (скрин 1), колонка була раніше задана у шаблоні. Сюди я записував назву категорії, в яку повинен потрапити новий товар. Раніше ви це вже виправили в експорті. Там вона теж пропадала, але тепер є (скрин 2). Мені порадили встановити програму мультимовність, але вона не вирішила цієї проблеми. Так з'явилося "Назва категорії продукту (ua)", але я так розумію це просто друга назва категорій українською. Я його не використовую, доки не потрібно. Поверніть будь ласка, як було раніше, до вчорашнього збою. Щоб я міг повернути в старий шаблон для імпорту поля, що мені потрібні - "Назва категорії продукту"
uabumerang@gmail.com написав: При імпорті товарів через ексель не знаходить "Назва категорії продукту" (скрин 1), колонка була раніше задана у шаблоні. Сюди я записував назву категорії, в яку повинен потрапити новий товар. Раніше ви це вже виправили в експорті. Там вона теж пропадала, але тепер є (скрин
При імпорті слід використовувати поле "Категорія продукту" А чому саме шукати потрібно вказувати в тонких налаштуваннях
[quote]
uabumerang@gmail.com написав:
При імпорті товарів через ексель не знаходить "Назва категорії продукту" (скрин 1), колонка була раніше задана у шаблоні. Сюди я записував назву категорії, в яку повинен потрапити новий товар. Раніше ви це вже виправили в експорті. Там вона теж пропадала, але тепер є (скрин
[/quote]
При імпорті слід використовувати поле "Категорія продукту" [file]17870[/file]
А чому саме шукати потрібно вказувати в тонких налаштуваннях [file]17871[/file]
uabumerang@gmail.com написав: Поверніть будь ласка, як було раніше, до вчорашнього збою. Щоб я міг повернути в старий шаблон для імпорту поля, що мені потрібні - "Назва категорії продукту"
Такого поля ніколи не було в імпорті, хоча можливо років 8 тому у перших версіях, але останніх 8 років точно не було.
[quote]
Поверніть будь ласка, як було раніше, до вчорашнього збою. Щоб я міг повернути в старий шаблон для імпорту поля, що мені потрібні - "Назва категорії продукту"
[/quote]
Такого поля ніколи не було в імпорті, хоча можливо років 8 тому у перших версіях, але останніх 8 років точно не було.
значення "Назва категорії продукту" для колонки встановлюється під час експорту. а Вам потрібний імпорт. для цього вибирайте "Категорія продукту".
[quote]
Ні не віришена. Не знаходиться
[/quote]
значення "Назва категорії продукту" для колонки встановлюється під час експорту. а Вам потрібний імпорт. для цього вибирайте "Категорія продукту".
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар