Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Хлопці, потрібна допомога.
Підкажіть, чи можна якось фільтри товару відображати різні блоки інтерфейсу з урахуванням їхнього неймінгу та фільтрів за умовчанням під категорію?
Зараз всі фільтри продукту йдуть один полотном і не зручно і довго шукати потрібний фільтр при заповненні, є фільтри з різною назвою і не ясно який саме це фільтр.
[file]16761[/file]
Хлопці, потрібна допомога. Підкажіть, чи можна якось фільтри товару відображати різні блоки інтерфейсу з урахуванням їхнього неймінгу та фільтрів за умовчанням під категорію? Зараз всі фільтри продукту йдуть один полотном і не зручно і довго шукати потрібний фільтр при заповненні, є фільтри з різною назвою і не ясно який саме це фільтр.
Не можна. Можна зробити лише на різних вкладках відображення фільтрів з різними галочками Тобто якщо стоїть галочка характеристика, то в одну вкладку і т.д.
Не можна.
Можна зробити лише на різних вкладках відображення фільтрів з різними галочками [file]16768[/file]
Тобто якщо стоїть галочка характеристика, то в одну вкладку і т.д.
Суханицький Андрій OneBox CORP OneBox Corp - Інтегратор Іменна ліцензія писав/ла: Не можна. Можна зробити лише на різних вкладках відображення фільтрів з різними галочками Тобто якщо стоїть галочка характеристика, то в одну вкладку і т.д.
А чи можна потім окремо вивантажувати для різних маркетплейсів? Для прома одна вкладка, для розетки – інша
[quote]
Суханицький Андрій
OneBox CORP
OneBox Corp - Інтегратор
Іменна ліцензія писав/ла:
Не можна.
Можна зробити лише на різних вкладках відображення фільтрів з різними галочками [file]16768[/file]
[/quote]
А чи можна потім окремо вивантажувати для різних маркетплейсів? Для прома одна вкладка, для розетки – інша
Суханицький Андрій OneBox CORP OneBox Corp - Інтегратор Іменна ліцензія писав/ла: Не можна. Можна зробити лише на різних вкладках відображення фільтрів з різними галочками Тобто якщо стоїть галочка характеристика, то в одну вкладку і т.д.
Андрію, якщо піти зовсім іншим шляхом, щоб вийти з цієї ситуації? Зараз будь-який фільтр має "Назву" та "ІД", а якщо зробити ще поле типу "Назва поля" чи "Назва адмін"? За аналогією як блоки інтерфейсу як на картинці нижче. Тобто, для вивантаження на інші платформи використовується поле "Назва", а всередині боксу десь цей фільтр не відображався "Назва поля" (якщо вона заповнена). За такою ж логікою в crm Magento працюю фільтри, картинка також нижче. У такому випадку, якщо в продукті є два однакові фільтри, я просто один перейменовую і відразу їх візуально розрізняю. Що ви думаєте щодо такого варіанту?
[quote]
Суханицький Андрій
OneBox CORP
OneBox Corp - Інтегратор
Не можна.
Можна зробити лише на різних вкладках відображення фільтрів з різними галочками
[/quote]
Андрію, якщо піти зовсім іншим шляхом, щоб вийти з цієї ситуації?
Зараз будь-який фільтр має "Назву" та "ІД", а якщо зробити ще поле типу "Назва поля" чи "Назва адмін"? За аналогією як блоки інтерфейсу як на картинці нижче. Тобто, для вивантаження на інші платформи використовується поле "Назва", а всередині боксу десь цей фільтр не відображався "Назва поля" (якщо вона заповнена).
За такою ж логікою в crm Magento працюю фільтри, картинка також нижче.
У такому випадку, якщо в продукті є два однакові фільтри, я просто один перейменовую і відразу їх візуально розрізняю.
Що ви думаєте щодо такого варіанту?
[file]16838[/file]
[file]16839[/file]
Це не вийти із ситуації, це доробити функціонал. Я доробками не займаюся і не можу оцінити це. На мою думку, саме такий варіант для реалізації не дуже універсальний і на інвестицію точно не тягне. Я констатую вам факт, що налаштувати те, що ви хочете зараз ніяк не можна
Це не вийти із ситуації, це доробити функціонал. Я доробками не займаюся і не можу оцінити це. На мою думку, саме такий варіант для реалізації не дуже універсальний і на інвестицію точно не тягне. Я констатую вам факт, що налаштувати те, що ви хочете зараз ніяк не можна
Суханицький Андрій OneBox CORP OneBox Corp - Інтегратор Іменна ліцензія писав/ла: Це не вийти із ситуації, це доробити функціонал. Я доробками не займаюся і не можу оцінити це. На мою думку, саме такий варіант для реалізації не дуже універсальний і на інвестицію точно не тягне. Я констатую вам факт, що налаштувати те, що ви хочете зараз ніяк не можна
Зрозумів. Дякую!
[quote]
Суханицький Андрій
OneBox CORP
OneBox Corp - Інтегратор
[/quote]
Зрозумів. Дякую!
Юрченко Роман Сергійович написав: Андрію, якщо піти зовсім іншим шляхом, щоб вийти з цієї ситуації? Зараз будь-який фільтр має "Назву" та "ІД", а якщо зробити ще поле типу "Назва поля" чи "Назва адмін"? За аналогією як блоки інтерфейсу як на картинці нижче. Тобто, для вивантаження на інші платформи використовується поле "Назва", а всередині боксу десь цей фільтр не відображався "Назва поля" (якщо вона заповнена). За такою ж логікою в crm Magento працюю фільтри, картинка також нижче. У такому випадку, якщо в продукті є два однакові фільтри, я просто один перейменовую і відразу їх візуально розрізняю. Що ви думаєте щодо такого варіанту?
[quote]
Юрченко Роман Сергійович написав:
Андрію, якщо піти зовсім іншим шляхом, щоб вийти з цієї ситуації?
Зараз будь-який фільтр має "Назву" та "ІД", а якщо зробити ще поле типу "Назва поля" чи "Назва адмін"? За аналогією як блоки інтерфейсу як на картинці нижче. Тобто, для вивантаження на інші платформи використовується поле "Назва", а всередині боксу десь цей фільтр не відображався "Назва поля" (якщо вона заповнена).
За такою ж логікою в crm Magento працюю фільтри, картинка також нижче.
У такому випадку, якщо в продукті є два однакові фільтри, я просто один перейменовую і відразу їх візуально розрізняю.
Що ви думаєте щодо такого варіанту?
[/quote]
[так хун пао #82] [Тиндик Максим Вадимович #200] [Устименко Ігор #9] могли б приєднатися до даного запиту і допомогти вирішити проблему?
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар