Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Зверніть увагу – у Вас у профілі немає боксу. Опис топіка на який Ви посилаєтеся повне (у Вас в описі нічого немає по суті) - тобто. тут розробник мені зможе Вам відповісти на жаль.
[quote]
Михайло
Клієнт писав/ла:
https://crm-onebox.com/ru/support/email/1714-prevratit-v-protsess/Баг схожий на цей?
[/quote]
Зверніть увагу – у Вас у профілі немає боксу. Опис топіка на який Ви посилаєтеся повне (у Вас в описі нічого немає по суті) - тобто. тут розробник мені зможе Вам відповісти на жаль.
Пояснити без надання конфіденційної та особистої інформації практично неможливо! Виходить, ваш сервіс працює виключно на загальні завдання і не здатний вирішувати приватні деталі існуючих проблем.
Пояснити без надання конфіденційної та особистої інформації практично неможливо! Виходить, ваш сервіс працює виключно на загальні завдання і не здатний вирішувати приватні деталі існуючих проблем.
Смирнов Євген писав/ла: Як у профілі додати бокс? Вже існуючий бокс!
заходити до кабінету клієнта під доступами куди заведено Ваш бокс і проводилося спілкування раніше із співробітниками компанії - тобто. емейл Вашої компанії, той за яким закріплений Ваш бокс
Смирнов Євген писав/ла: Пояснити без надання конфіденційної та особистої інформації практично неможливо! Виходить, ваш сервіс працює виключно на загальні завдання і не здатний вирішувати приватні деталі існуючих проблем.
якщо подивіться інші топіки, то клієнти вирішують будь-які потрібні їм питання - надають скріншоти і т.д. - завжди можна змоделювати тестову ситуацію та показати її скріншотами
Смирнов Євген писав/ла: Я навіть зараз не можу зрозуміти це баг чи ні. Тобто. для визначення я повинен сплатити техпідтримку!?
вам потрібно описати, що саме не працює з наданням скріншотів, як це роблять інші клієнти на форумі
[quote]
Смирнов Євген писав/ла:
Як у профілі додати бокс? Вже існуючий бокс!
[/quote]
заходити до кабінету клієнта під доступами куди заведено Ваш бокс і проводилося спілкування раніше із співробітниками компанії - тобто. емейл Вашої компанії, той за яким закріплений Ваш бокс
[quote]
Смирнов Євген писав/ла:
[/quote]
якщо подивіться інші топіки, то клієнти вирішують будь-які потрібні їм питання - надають скріншоти і т.д. - завжди можна змоделювати тестову ситуацію та показати її скріншотами
[quote]
Смирнов Євген писав/ла:
Я навіть зараз не можу зрозуміти це баг чи ні. Тобто. для визначення я повинен сплатити техпідтримку!?
[/quote]
вам потрібно описати, що саме не працює з наданням скріншотів, як це роблять інші клієнти на форумі
"заходити в кабінет клієнта під доступами на які заведено Ваш бокс і проводилося спілкування раніше зі співробітниками компанії - тобто емейл Вашої компанії, за яким закріплений Ваш бокс" Я й зайшов під цими даними.
"заходити в кабінет клієнта під доступами на які заведено Ваш бокс і проводилося спілкування раніше зі співробітниками компанії - тобто емейл Вашої компанії, за яким закріплений Ваш бокс"
Я й зайшов під цими даними.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар