Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
У порівнянні з MVP в OS зовсім інакше почав відображатися блок "Структура холдингової компанії клієнта". Наразі він відображається блок-схемою, а раніше списком.
Раніше, я спеціально замовляв на нього різні доопрацювання ), щоб він коректно працював, тепер я ним взагалі не можу користуватися.
Прошу повернути його відображення, як було в MVP.
[file]8295[/file]
У порівнянні з MVP в OS зовсім інакше почав відображатися блок "Структура холдингової компанії клієнта". Наразі він відображається блок-схемою, а раніше списком. Раніше, я спеціально замовляв на нього різні доопрацювання ), щоб він коректно працював, тепер я ним взагалі не можу користуватися. Прошу повернути його відображення, як було в MVP.
Устименко Ігор OneBox production написав: 1.в тексті переходу на OS було чітко зазначено, що не всі доопрацювання перенесені і зараз посилатися на них немає сенсу
Так, знаю – це стандартна практика українських компаній – максимально захиститься від клієнтів і робити щось хочеться.
OneBox production написав: 2. що зараз не зручного?
Те, що воно не компактне. Я не розумію, що вибрано. Якщо комусь потрібні блок-схеми на підлогу екрану – нехай робить це через інші вікна/вкладки. Для хорошої роботи процес необхідний компактний та інформативний https://youtu.be/CUGUA0IFs7Q
[quote]
Устименко Ігор
OneBox production написав:
1.в тексті переходу на OS було чітко зазначено, що не всі доопрацювання перенесені і зараз посилатися на них немає сенсу
[/quote]
Так, знаю – це стандартна практика українських компаній – максимально захиститься від клієнтів і робити щось хочеться.
[quote]
2. що зараз не зручного?
[/quote]
Те, що воно не компактне. Я не розумію, що вибрано. Якщо комусь потрібні блок-схеми на підлогу екрану – нехай робить це через інші вікна/вкладки. Для хорошої роботи процес необхідний компактний та інформативний https://youtu.be/CUGUA0IFs7Q
Юрченко Роман Сергійович написав: Так, знаю – це стандартна практика українських компаній – максимально захиститься від клієнтів і робити щось хочеться.
Це найкраща методологія зробити нормальний софт не прив'язуючись до українських користувачів.
Юрченко Роман Сергійович написав: Те, що воно не компактне. Я не розумію, що вибрано. Якщо комусь потрібні блок-схеми на підлогу екрану – нехай робить це через інші вікна/вкладки. Для хорошої роботи процес необхідний компактний та інформативний https://youtu.be/CUGUA0IFs7Q
зробимо компактніше
[quote]
Юрченко Роман Сергійович написав:
[/quote]
Це найкраща методологія зробити нормальний софт не прив'язуючись до українських користувачів.
[quote]
Юрченко Роман Сергійович написав:
[/quote]
зробимо компактніше
Устименко Ігор OneBox production написав: зробили компактнішим холдинг та виділення
Так у рази краще, але є ще коментарі
[quote]
Устименко Ігор
зробили компактнішим холдинг та виділення
[/quote]
Так у рази краще, але є ще коментарі
[file]8490[/file]
Добрий день. При наведенні на організацію - з правого боку "виїдуть" дві кнопки, одна для зміни клієнта процесу, друга для запису компанії в дод. поле процесу. Активна компанія виділена сірим кольором. 2 фоп стоять на одній лінії нижче Klovskiy, це означає, що вони є дочірніми, лінія між ними про це і говорить, тому що вона і йде до Klovskiy
Добрий день. При наведенні на організацію - з правого боку "виїдуть" дві кнопки, одна для зміни клієнта процесу, друга для запису компанії в дод. поле процесу.
Активна компанія виділена сірим кольором. 2 фоп стоять на одній лінії нижче Klovskiy, це означає, що вони є дочірніми, лінія між ними про це і говорить, тому що вона і йде до Klovskiy
Derkach Dmytriy OneBox production написав: з правого боку "виїдуть" 2 кнопки, одна для зміни клієнта процесу, друга для запису компанії в дод. поле процесу
При наведенні на поле, у мене з'являється лише одна функція (картинка №1)
Derkach Dmytriy OneBox production написав: Активна компанія виділена сірим кольором
Дочірня компанія обрана, але колір був білий так і є (картинка №2)
Дмитро,
[quote]
Derkach Dmytriy
з правого боку "виїдуть" 2 кнопки, одна для зміни клієнта процесу, друга для запису компанії в дод. поле процесу
[/quote]
При наведенні на поле, у мене з'являється лише одна функція (картинка №1)
[quote]
Derkach Dmytriy
Активна компанія виділена сірим кольором
[/quote]
Дочірня компанія обрана, але колір був білий так і є (картинка №2)
[file]8499[/file]
[file]8501[/file]
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар