Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
[file]8124[/file]
Думаю, що у багатьох назви додаткових полів бувають довгими і складними, і відображати в таблиці всю цю назву часто не потрібно.
Чи можна додати можливість перейменувати відображуване значення полів у таблиці, приблизно як це зроблено в універсальних блоку інтерфейсу процесу.
[file]8125[/file]
Дякую.
Думаю, що у багатьох назви додаткових полів бувають довгими і складними, і відображати в таблиці всю цю назву часто не потрібно. Чи можна додати можливість перейменувати відображуване значення полів у таблиці, приблизно як це зроблено в універсальних блоку інтерфейсу процесу.
який сенс тоді називати поле довгою назвою, якщо вам воно заважає? не розумію логіки я думаю це введе ще більше помилок та нелогічностей коли користувачі будуть назвати поле - ААААААААААА а в назві вивести це поле з ім'ям 2 і потім думати а що ж це за поле таке... (Це теорію підтвердило вже 100+ клієнтів коли називають поля в універсальному блоці абияк а потім забувають про це ставлять баг про те що це за значення і за поля) поки не готовий це робити можливо пізніше
який сенс тоді називати поле довгою назвою, якщо вам воно заважає?
не розумію логіки
я думаю це введе ще більше помилок та нелогічностей коли користувачі будуть назвати поле - ААААААААААА а в назві вивести це поле з ім'ям 2 і потім думати а що ж це за поле таке... (Це теорію підтвердило вже 100+ клієнтів коли називають поля в універсальному блоці абияк а потім забувають про це ставлять баг про те що це за значення і за поля)
поки не готовий це робити
можливо пізніше
Устименко Ігор OneBox production написав: який сенс тоді називати поле довгою назвою, якщо вам воно заважає? не розумію логіки я думаю це введе ще більше помилок та нелогічностей коли користувачі будуть назвати поле - ААААААААААА а в назві вивести це поле з ім'ям 2 і потім думати а що ж це за поле таке... (Це теорію підтвердило вже 100+ клієнтів коли називають поля в універсальному блоці абияк а потім забувають про це ставлять баг про те що це за значення і за поля) поки не готовий це робити можливо пізніше
Так, розумію про що ви кажете. У нас просто багато полів схожих, але різних при цьому))) ось і думаю, як це все дозволити.
[quote]
Устименко Ігор
OneBox production написав:
який сенс тоді називати поле довгою назвою, якщо вам воно заважає?
не розумію логіки
я думаю це введе ще більше помилок та нелогічностей коли користувачі будуть назвати поле - ААААААААААА а в назві вивести це поле з ім'ям 2 і потім думати а що ж це за поле таке... (Це теорію підтвердило вже 100+ клієнтів коли називають поля в універсальному блоці абияк а потім забувають про це ставлять баг про те що це за значення і за поля)
поки не готовий це робити
можливо пізніше
[/quote]
Так, розумію про що ви кажете. У нас просто багато полів схожих, але різних при цьому))) ось і думаю, як це все дозволити.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар