Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Вважаю, що я висловлю думку багатьох користувачів OS сказавши, що ми хочемо працювати з важливою інформацією і не відволікатися на менш важливу.
1. Ось скільки місця можна звільнити, якщо прибрати неважливі елементи та оптимізувати інтерфейс. Скріншот [file]8007[/file]
2. Посилання "категорії" (хоча за логікою потрібно написати "менеджер категорій") - чомусь відкриває менеджер категорій. При цьому зникає це сіре поле і повернутися назад можна тільки через клік на спосіб відображення (а тут логічно щоб з'явилося посилання "категорії") .
[file]8007[/file]
Потрібно виправити всі нелогічні елементи, адже вони плутають користувача.
3. Напис "Всього категорій" який зараз знаходиться вгорі (він же є і в інших списках процесів) повинен бути внизу!, або повинен бути розташований так, щоб не привертати уваги і не забирати місце для відображення важливіших елементів інтерфейсу.
[file]8008[/file]
Чи можна виправити інтерфейс, прибрати непотрібні елементи
Вважаю, що я висловлю думку багатьох користувачів OS сказавши, що ми хочемо працювати з важливою інформацією і не відволікатися на менш важливу. 1. Ось скільки місця можна звільнити, якщо прибрати неважливі елементи та оптимізувати інтерфейс. Скріншот 2. Посилання "категорії" (хоча за логікою потрібно написати "менеджер категорій") - чомусь відкриває менеджер категорій. При цьому зникає це сіре поле і повернутися назад можна тільки через клік на спосіб відображення (а тут логічно щоб з'явилося посилання "категорії") .
Потрібно виправити всі нелогічні елементи, адже вони плутають користувача. 3. Напис "Всього категорій" який зараз знаходиться вгорі (він же є і в інших списках процесів) повинен бути внизу!, або повинен бути розташований так, щоб не привертати уваги і не забирати місце для відображення важливіших елементів інтерфейсу.
Чи можна виправити інтерфейс, прибрати непотрібні елементи
Корнєв Михайло писав/ла: 1. Ось скільки місця можна звільнити, якщо прибрати неважливі елементи та оптимізувати інтерфейс. Скріншот
ви видаляли блоки які вам не подобаються чи не потрібні... - це не оптимізація інтерфейсу, а кастомізація
Корнєв Михайло писав/ла: 2. Посилання "категорії" (хоча за логікою потрібно написати "менеджер категорій") - чомусь відкриває менеджер категорій. При цьому зникає це сіре поле і повернутися назад можна тільки через клік на спосіб відображення (а тут логічно щоб з'явилося посилання "категорії") . Потрібно виправити всі нелогічні елементи, адже вони плутають користувача.
тут зробимо
Корнєв Михайло писав/ла: 3. Напис "Всього категорій" який зараз знаходиться вгорі (він же є і в інших списках процесів) повинен бути внизу!, або повинен бути розташований так, щоб не привертати уваги і не забирати місце для відображення важливіших елементів інтерфейсу.
у всіх додатках ця інформація вгорі, на основі чого вона повинна бути внизу мені не зрозуміло.
[quote]
Корнєв Михайло писав/ла:
1. Ось скільки місця можна звільнити, якщо прибрати неважливі елементи та оптимізувати інтерфейс. Скріншот
[/quote]
ви видаляли блоки які вам не подобаються чи не потрібні... - це не оптимізація інтерфейсу, а кастомізація
[quote]
Корнєв Михайло писав/ла:
2. Посилання "категорії" (хоча за логікою потрібно написати "менеджер категорій") - чомусь відкриває менеджер категорій. При цьому зникає це сіре поле і повернутися назад можна тільки через клік на спосіб відображення (а тут логічно щоб з'явилося посилання "категорії") .
Потрібно виправити всі нелогічні елементи, адже вони плутають користувача.
[/quote]
тут зробимо
[quote]
Корнєв Михайло писав/ла:
3. Напис "Всього категорій" який зараз знаходиться вгорі (він же є і в інших списках процесів) повинен бути внизу!, або повинен бути розташований так, щоб не привертати уваги і не забирати місце для відображення важливіших елементів інтерфейсу.
[/quote]
у всіх додатках ця інформація вгорі, на основі чого вона повинна бути внизу мені не зрозуміло.
Корнєв Михайло писав/ла: 3. Напис "Всього категорій" який зараз знаходиться вгорі (він же є і в інших списках процесів) повинен бути внизу!, або повинен бути розташований так, щоб не привертати уваги і не забирати місце для відображення важливіших елементів інтерфейсу.
ця інформація другого ступеня важливості, а займає зверху цілу смугу. першого ступеня важливості – сам список.
[quote]
[quote]
Корнєв Михайло писав/ла:
[/quote]
[/quote]
ця інформація другого ступеня важливості, а займає зверху цілу смугу. першого ступеня важливості – сам список.
Корнєв Михайло писав/ла: ви видаляли блоки які вам не подобаються чи не потрібні... - це не оптимізація інтерфейсу, а кастомізація
Список для того і існує, щоб бачити максимально потрібну інформацію по всьому процесу, а так виходить - список є, а бачиш його лише 5-6 рядків із 50, і це всього 10%. То сенс цього списку? Якщо мені як користувачеві потрібно бачити саме один процес – я зайду саме до нього.
[quote]
Корнєв Михайло писав/ла:
[/quote]
Список для того і існує, щоб бачити максимально потрібну інформацію по всьому процесу, а так виходить - список є, а бачиш його лише 5-6 рядків із 50, і це всього 10%. То сенс цього списку? Якщо мені як користувачеві потрібно бачити саме один процес – я зайду саме до нього.
Корнєв Михайло писав/ла: ця інформація другого ступеня важливості, а займає зверху цілу смугу. першого ступеня важливості – сам список.
це вам вона другого ступеня важливості а іншим клієнтам вона потрібна пріоритетно чекайте незабаром дані сітки можна буде налаштовувати побічно
Юрченко Роман Сергійович написав: Список для того і існує, щоб бачити максимально потрібну інформацію по всьому процесу, а так виходить - список є, а бачиш його лише 5-6 рядків із 50, і це всього 10%. То сенс цього списку? Якщо мені як користувачеві потрібно бачити саме один процес – я зайду саме до нього.
зробіть мені фотку де ви бачите лише 5 рядків з таблиці та на якому пристрої
[quote]
Корнєв Михайло писав/ла:
[/quote]
це вам вона другого ступеня важливості
а іншим клієнтам вона потрібна пріоритетно
чекайте незабаром дані сітки можна буде налаштовувати побічно
[quote]
Юрченко Роман Сергійович написав:
[/quote]
зробіть мені фотку де ви бачите лише 5 рядків з таблиці та на якому пристрої
Устименко Ігор OneBox production написав: це вам вона другого ступеня важливості а іншим клієнтам вона потрібна пріоритетно чекайте незабаром дані сітки можна буде налаштовувати побічно
- випадково відзначив вашу відповідь як правильну, шкода не можна скасувати. - Ви як розробник софту, який до речі "кастомізується" певною мірою самим користувачем, не повинні визначати яка інформація буде важливою в інтерфейсі. швидше за ваше завдання зробити так, щоб користувач міг максимально швидко, зручно і точно налаштувати яку інформацію йому потрібно бачити першою.
[quote]
Устименко Ігор
OneBox production написав:
[/quote]
- випадково відзначив вашу відповідь як правильну, шкода не можна скасувати.
- Ви як розробник софту, який до речі "кастомізується" певною мірою самим користувачем, не повинні визначати яка інформація буде важливою в інтерфейсі. швидше за ваше завдання зробити так, щоб користувач міг максимально швидко, зручно і точно налаштувати яку інформацію йому потрібно бачити першою.
Устименко Ігор OneBox production написав: це вам вона другого ступеня важливості а іншим клієнтам вона потрібна пріоритетно чекайте незабаром дані сітки можна буде налаштовувати побічно
- випадково відзначив вашу відповідь як правильну, шкода не можна скасувати. - Ви як розробник софту, який до речі "кастомізується" певною мірою самим користувачем, не повинні визначати яка інформація буде важливою в інтерфейсі. швидше за ваше завдання зробити так, щоб користувач міг максимально швидко, зручно і точно налаштувати яку інформацію йому потрібно бачити першою.
моє завдання, щоб користувачеві було максимально зручно
[quote]
Корнєв Михайло писав/ла:
[quote]
Устименко Ігор
[/quote]
- випадково відзначив вашу відповідь як правильну, шкода не можна скасувати.
- Ви як розробник софту, який до речі "кастомізується" певною мірою самим користувачем, не повинні визначати яка інформація буде важливою в інтерфейсі. швидше за ваше завдання зробити так, щоб користувач міг максимально швидко, зручно і точно налаштувати яку інформацію йому потрібно бачити першою.
[/quote]
Устименко Ігор OneBox production написав: моє завдання, щоб користувачеві було максимально зручно
Ігорю, прошу зменшити блок і більш раціонально використовувати дані на екрані. Більшість ваших клієнтів малий та середній бізнес який використовує монітори невеликих форматів. У кращому випадку це 21 дюйм і те рідкість, а частіше 17 та/або 19, і тепер уявіть, як їм там працювати. Упевнений, у вас точно не така діагональ і вам не потрібно бути одночасно продавцем, оператором кул-цетра, збирачів та ще кимось в одній особі. А коли доводиться працювати на всі боки – навіть кілька скролів – це пекло справжнє. Я теж клієнт, і це просто не виносимо, коли в екрані все велике і половина цих великих елементів взагалі не важлива - Дякую за розуміння.
[quote]
Устименко Ігор
[/quote]
Ігорю, прошу зменшити блок і більш раціонально використовувати дані на екрані. Більшість ваших клієнтів малий та середній бізнес який використовує монітори невеликих форматів. У кращому випадку це 21 дюйм і те рідкість, а частіше 17 та/або 19, і тепер уявіть, як їм там працювати. Упевнений, у вас точно не така діагональ і вам не потрібно бути одночасно продавцем, оператором кул-цетра, збирачів та ще кимось в одній особі. А коли доводиться працювати на всі боки – навіть кілька скролів – це пекло справжнє.
Я теж клієнт, і це просто не виносимо, коли в екрані все велике і половина цих великих елементів взагалі не важлива - [file]8037[/file]
Дякую за розуміння.
Ігор, як ви думаєте, судячи з цієї порівняльної картинки, як екран більш інформативний і простий у роботі? Я в якомусь випадку не агітую робити 1С, хочу просто звернути увагу на те, що зі списками буде зручніше працювати, коли цей список буде видно, а не шапку для цього списку.
[quote]
Устименко Ігор
[/quote]
[/quote]
Ігор, як ви думаєте, судячи з цієї порівняльної картинки, як екран більш інформативний і простий у роботі?
Я в якомусь випадку не агітую робити 1С, хочу просто звернути увагу на те, що зі списками буде зручніше працювати, коли цей список буде видно, а не шапку для цього списку.
[file]8039[/file]
Юрченко Роман Сергійович написав: Ігор, як ви думаєте, судячи з цієї порівняльної картинки, як екран більш інформативний і простий у роботі?
Мені абсолютно все одно як зроблено в 1С, ми ніколи не дивимося сторонні системи. Якщо вам візуально подобається працювати в допотопній системі розробки 90х - без проблем користуйтеся 1С.
Юрченко Роман Сергійович написав: Я в якомусь випадку не агітую робити 1С, хочу просто звернути увагу на те, що зі списками буде зручніше працювати, коли цей список буде видно, а не шапку для цього списку.
частково ми зменшимо відступи та розмір шрифту
[quote]
Ігор, як ви думаєте, судячи з цієї порівняльної картинки, як екран більш інформативний і простий у роботі?
[/quote]
Мені абсолютно все одно як зроблено в 1С, ми ніколи не дивимося сторонні системи. Якщо вам візуально подобається працювати в допотопній системі розробки 90х - без проблем користуйтеся 1С.
[quote]
Я в якомусь випадку не агітую робити 1С, хочу просто звернути увагу на те, що зі списками буде зручніше працювати, коли цей список буде видно, а не шапку для цього списку.
[/quote]
частково ми зменшимо відступи та розмір шрифту
Устименко Ігор OneBox production написав: Мені абсолютно все одно як зроблено в 1С, ми ніколи не дивимося сторонні системи. Якщо вам візуально подобається працювати в допотопній системі розробки 90х - без проблем користуйтеся 1С.
Ігор, як я і писав "Я деякому випадку не агітую робити 1С", просто у мене 1С була найближча в порівнянні з іншими системами, тому я використовував її як приклад. На рахунок "ми ніколи не дивимося сторонні системи", і це не так. Навіть Максим Мірошниченко це може підтвердити https://www.youtube.com/watch?v=oAJxxHXbjgA&t=2655s У будь-якому випадку я не хочу з вами сперечатися, тому що я розумію, що у кожного є свій смак і думка, а просто намагаюся донести важливість даного доопрацювання. Дякую за розуміння!
[quote]
Устименко Ігор
[/quote]
Ігор, як я і писав "Я деякому випадку не агітую робити 1С", просто у мене 1С була найближча в порівнянні з іншими системами, тому я використовував її як приклад.
На рахунок "ми ніколи не дивимося сторонні системи", і це не так. Навіть Максим Мірошниченко це може підтвердити https://www.youtube.com/watch?v=oAJxxHXbjgA&t=2655s
У будь-якому випадку я не хочу з вами сперечатися, тому що я розумію, що у кожного є свій смак і думка, а просто намагаюся донести важливість даного доопрацювання.
Дякую за розуміння!
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар