Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Доброго дня , у нас на розетці вже завантажені товари але не на пряму з box а через prom , тепер ми налаштували вивантаження і хочемо зіставити їх у box , для цього потрібно щоб у товарів у box був однаковий параметр [file]1350[/file] з темою товарами що вже в розетці, підкажіть будь ласка як додати товарам такий параметр?
Доброго дня , у нас на розетці вже завантажені товари але не на пряму з box а через prom , тепер ми налаштували вивантаження і хочемо зіставити їх у box , для цього потрібно щоб у товарів у box був однаковий параметр з темою товарами що вже в розетці, підкажіть будь ласка як додати товарам такий параметр?
Насправді мені здається універсальним рішенням без головного болю буде знести товари на розетці та промі та вивантажити їх з боксу зі сформованих файликів.
Насправді мені здається універсальним рішенням без головного болю буде знести товари на розетці та промі та вивантажити їх з боксу зі сформованих файликів.
ну цей варіант завжди залишається, на розетці модерація складна, ось думав може їсти нехитрий спосіб зв'язати товари, ну якщо ні так ні, будемо зносити
ну цей варіант завжди залишається, на розетці модерація складна, ось думав може їсти нехитрий спосіб зв'язати товари, ну якщо ні так ні, будемо зносити
Вам потрібно зробити такі речі: 1. Взяти один продукт 2. Взяти файл з якого вливали на розетку продукти 3. Переглянути який у нього був offerid 4. Подивитися звідки в боксі на розетку вливається offerid 5. Записати offerid з прома в потрібне поле в боксі Але наскільки я пам'ятаю ми вчора вам доробку робили де один товар у боксі вивантажується на розетку як Х різновидів. Тобто айдішники явно не зійдуться, чи пром вивантажував так само?
Вам потрібно зробити такі речі:
1. Взяти один продукт
2. Взяти файл з якого вливали на розетку продукти
3. Переглянути який у нього був offerid
4. Подивитися звідки в боксі на розетку вливається offerid
5. Записати offerid з прома в потрібне поле в боксі
Але наскільки я пам'ятаю ми вчора вам доробку робили де один товар у боксі вивантажується на розетку як Х різновидів. Тобто айдішники явно не зійдуться, чи пром вивантажував так само?
у файлі https://box.optodess.com.ua/media/export/11.xml імпорту на розетку з боксу цей параметр ось я так розумію тепер питання як мені в боксі це поле знайти і прописати в нього потрібні offer id?
у файлі https://box.optodess.com.ua/media/export/11.xml імпорту на розетку з боксу цей параметр ось [file]1379[/file] я так розумію
тепер питання як мені в боксі це поле знайти і прописати в нього потрібні offer id?
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар