Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Доброго дня!
30 травня встановив додаток OLX, було списано кілька доларів за 30 та 31 травня. Подивившись додаток, на жаль, це не те, на що я розраховував. Приблизно через годину після установки його видалив. У результаті програма видалена, але гроші за новий місяць (червень) списалися.
Будь ласка, допоможіть вирішити це питання, додаток важить у списку платних програм, але за фактом він був видалений у день встановлення.
[file]15424[/file]
Доброго дня! 30 травня встановив додаток OLX, було списано кілька доларів за 30 та 31 травня. Подивившись додаток, на жаль, це не те, на що я розраховував. Приблизно через годину після установки його видалив. У результаті програма видалена, але гроші за новий місяць (червень) списалися. Будь ласка, допоможіть вирішити це питання, додаток важить у списку платних програм, але за фактом він був видалений у день встановлення.
Я передбачав автоматизацію з великими можливостями за прикладом з ПРОМ. Розумію, що програма мабуть на початку свого шляху розвитку, але, на жаль, для мене це не покращує якість роботи в даний момент. Після перегляду можливостей, програма була видалена протягом години після встановлення, прохання - повернути кошти списані за червень. Ps І чудово було б надавати у платних додатках кілька тестових – безкоштовних днів, для ознайомлення.
Я передбачав автоматизацію з великими можливостями за прикладом з ПРОМ.
Розумію, що програма мабуть на початку свого шляху розвитку, але, на жаль, для мене це не покращує якість роботи в даний момент.
Після перегляду можливостей, програма була видалена протягом години після встановлення, прохання - повернути кошти списані за червень.
Ps І чудово було б надавати у платних додатках кілька тестових – безкоштовних днів, для ознайомлення.
Микола писав/ла: Я передбачав автоматизацію з великими можливостями за прикладом з ПРОМ. Розумію, що програма мабуть на початку свого шляху розвитку, але, на жаль, для мене це не покращує якість роботи в даний момент. Після перегляду можливостей, програма була видалена протягом години після встановлення, прохання - повернути кошти списані за червень. Ps І чудово було б надавати у платних додатках кілька тестових – безкоштовних днів, для ознайомлення.
повернути гроші не проблема краще дай список яких функцій не вистачає для його використання
[quote]
Микола писав/ла:
Я передбачав автоматизацію з великими можливостями за прикладом з ПРОМ.
Розумію, що програма мабуть на початку свого шляху розвитку, але, на жаль, для мене це не покращує якість роботи в даний момент.
Після перегляду можливостей, програма була видалена протягом години після встановлення, прохання - повернути кошти списані за червень.
Ps І чудово було б надавати у платних додатках кілька тестових – безкоштовних днів, для ознайомлення.
[/quote]
повернути гроші не проблема
краще дай список яких функцій не вистачає для його використання
Передача інформації про продукти з OneBox в OLX за допомогою автоматичної дії типу "PromUA / Експорт продуктів у форматі XLS". Кожне оголошення має свій унікальний номер, який я додам вручну в картку продукту в ONEBOX. Дія має передавати: 1) Назва 2) Опис 3) Фотографії 4) Ціна + в автоматичній дії повинні бути можливості: Для додавання водяного знаку до фотографій Контактна особа та Номер телефону для всіх оголошень Футер з текстом, який додаватиме інформацію в кінець опису. Це потрібно щоб швидко коригувати важливу інформацію, наприклад: "час роботи, умови покупки і т.п.", при цьому не чіпаючи опис кожного товару. Це основний - мінімальний функціонал, який потрібен для роботи.
Передача інформації про продукти з OneBox в OLX за допомогою автоматичної дії типу "PromUA / Експорт продуктів у форматі XLS".
Кожне оголошення має свій унікальний номер, який я додам вручну в картку продукту в ONEBOX.
Дія має передавати:
1) Назва
2) Опис
3) Фотографії
4) Ціна
+ в автоматичній дії повинні бути можливості:
Для додавання водяного знаку до фотографій
Контактна особа та Номер телефону для всіх оголошень
Футер з текстом, який додаватиме інформацію в кінець опису. Це потрібно щоб швидко коригувати важливу інформацію, наприклад: "час роботи, умови покупки і т.п.", при цьому не чіпаючи опис кожного товару.
Це основний - мінімальний функціонал, який потрібен для роботи.
Дивно що ви захотіли передавати оголошення як товари а не як процеси) адже і спілкування легше через процеси ну та гаразд ваше побажання вже в роботі, думаю таку дію закінчимо через тиждень – півтори робити
Дивно що ви захотіли передавати оголошення як товари а не як процеси) адже і спілкування легше через процеси
ну та гаразд
ваше побажання вже в роботі, думаю таку дію закінчимо через тиждень – півтори робити
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар