Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
При зміні ТТН у процес, нова ТТН не змінилася у блоці "Укрпошта інформація про ТТН" і через це не сканується у процесі.
[file]20918[/file]
Ось посилання на процес https://our-store.com.ua/76803/
[file]20918[/file]
Чи можна як це виправити?
[file]20918[/file]
[file]20918[/file]
При зміні ТТН у процес, нова ТТН не змінилася у блоці "Укрпошта інформація про ТТН" і через це не сканується у процесі.
Добридень. Для таких маніпуляцій в параметрах поля deliverynote в універсальному блоці є галочка "Показувати кнопку Видалити ТТН". Після цього з'явиться можливість видаляти ТТН (у тому числі і з блоків УП, НП). При звичайній зміні ТТН в блоках нп, уп залишаються і Ви отримуєте подібну картину. Тобто. щоб виправити поточну ситуацію потрібно видалити поточну ТТН через кнопку, зберегти сторінку а потім вставити це ж ТТН
Добридень. Для таких маніпуляцій в параметрах поля deliverynote в універсальному блоці є галочка "Показувати кнопку Видалити ТТН". Після цього з'явиться можливість видаляти ТТН (у тому числі і з блоків УП, НП). При звичайній зміні ТТН в блоках нп, уп залишаються і Ви отримуєте подібну картину.
Тобто. щоб виправити поточну ситуацію потрібно видалити поточну ТТН через кнопку, зберегти сторінку а потім вставити це ж ТТН
Тобто. щоб виправити поточну ситуацію потрібно видалити поточну ТТН через кнопку, зберегти сторінку а потім вставити це ж ТТН
Спробував зробити як ви пишете, але у мене кнопка "відлити ттн" для доставок Укрпошта не виводиться, хоча для Нової Пошти все прибл. Скрин екрану нижче
Добридень!
[file]20919[/file]
Спасибі за допомогу. Не знав про це.
[file]20919[/file]
[quote]
[file]20919[/file]
Відділ турбот
[file]20919[/file]
OneBox production написав:
[file]20919[/file]
[file]20919[/file]
[/quote]
[file]20919[/file]
Спробував зробити як ви пишете, але у мене кнопка "відлити ттн" для доставок Укрпошта не виводиться, хоча для Нової Пошти все прибл. Скрин екрану нижче
[file]20919[/file]
[file]20919[/file]
Ймовірно я ввів Вас в оману, якщо копнути глибше, то кнопка не тільки затирає ТТН а і видаляє її зі служби доставки і для УП не виводиться( Яку ТТН Вам проставити у процесі? Я зроблю це вручну
Ймовірно я ввів Вас в оману, якщо копнути глибше, то кнопка не тільки затирає ТТН а і видаляє її зі служби доставки і для УП не виводиться(
Яку ТТН Вам проставити у процесі? Я зроблю це вручну
Відділ турбот OneBox production написав: Ймовірно я ввів Вас в оману, якщо копнути глибше, то кнопка не тільки затирає ТТН а і видаляє її зі служби доставки і для УП не виводиться(
Зрозумів. Все ОК. А як тоді краще діяти в майбутньому, коли така ситуація станеться?
Відділ турбот OneBox production написав: Яку ТТН Вам проставити у процесі? Я зроблю це вручну
0209508911757
[quote]
Відділ турбот
Ймовірно я ввів Вас в оману, якщо копнути глибше, то кнопка не тільки затирає ТТН а і видаляє її зі служби доставки і для УП не виводиться(
[/quote]
Зрозумів. Все ОК.
А як тоді краще діяти в майбутньому, коли така ситуація станеться?
[quote]
Відділ турбот
Яку ТТН Вам проставити у процесі? Я зроблю це вручну
[/quote]
0209508911757
Залишіть повідомлення в цій темі і відкриються контакти користувача
А как тогда лучше действовать в будущем когда такая ситуация приключится?
Додайте у бізнес процес етап з дією "Видалити ТТН Укрпошта", після неї блок /Укрпошта інформація про ТТН/ буде очищений, та нова ТТН буде скануватися.
А как тогда лучше действовать в будущем когда такая ситуация приключится?
Додайте у бізнес процес етап з дією "Видалити ТТН Укрпошта", після неї блок /Укрпошта інформація про ТТН/ буде очищений, та нова ТТН буде скануватися.
Ви хочете і зберегти стару ТТН і підставити на замовлення якусь нову? Я рекомендую просто створювати другу ТТН у боксі через дію чи блок, вона стане у всіх потрібні поля, а зі старою нічого не станеться.
Ви хочете і зберегти стару ТТН і підставити на замовлення якусь нову? Я рекомендую просто створювати другу ТТН у боксі через дію чи блок, вона стане у всіх потрібні поля, а зі старою нічого не станеться.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар