Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Залишіть повідомлення в цій темі і відкриються контакти користувача
як налаштувати інтеграцію з Фулфілмент складом на новай пошті?
в них є СРМ
я хочу віддати товари їм на склад, а вони будуть пакувати на відправляти.
як передавати їм замовленя? є якась інтеграція?
як налаштувати інтеграцію з Фулфілмент складом на новай пошті? в них є СРМ я хочу віддати товари їм на склад, а вони будуть пакувати на відправляти. як передавати їм замовленя? є якась інтеграція?
Доброго дня. Зі сторони OneBox наскільки мені відомо - є лише можливість імпорту помітки що це замовлення в системі фулфулмент при імпорті замовлень. Я рекомендую вам зв'язатися с менеджером/підтримкою Розетки щоб вони краще вас зорієнтували як відбувається весь процес і що необхідно від інтеграції з CRM.
Доброго дня.
Зі сторони OneBox наскільки мені відомо - є лише можливість імпорту помітки що це замовлення в системі фулфулмент при імпорті замовлень.
Я рекомендую вам зв'язатися с менеджером/підтримкою Розетки щоб вони краще вас зорієнтували як відбувається весь процес і що необхідно від інтеграції з CRM.
Залишіть повідомлення в цій темі і відкриються контакти користувача
Тиндик Максим Вадимович OneBox production написав: Доброго дня. З боку OneBox наскільки мені відомо – є тільки можливість імпорту позначки, що це замовлення в системі фулфулменту при імпорті замовлень. Я рекомендую вам зв'язатися з менеджером/підтримкою Розетки, щоб вони краще за вас зорієнтували як відбувається весь процес і що необхідно від інтеграції з CRM.
фуфілмент не розетки а нової пошти цікавити На НП є склад, туди можна відправити товар і вони будуть відправляти. мені треба: - інтеграція передача замовлень та отримання від них ТТН за відправками, потім ці ттн треба додавати до замовлень та передавати на маретплейс. - сінхронізація по складу, залишки
[quote]
Тиндик Максим Вадимович
OneBox production написав:
Доброго дня.
З боку OneBox наскільки мені відомо – є тільки можливість імпорту позначки, що це замовлення в системі фулфулменту при імпорті замовлень.
Я рекомендую вам зв'язатися з менеджером/підтримкою Розетки, щоб вони краще за вас зорієнтували як відбувається весь процес і що необхідно від інтеграції з CRM.
[/quote]
фуфілмент не розетки а нової пошти цікавити
На НП є склад, туди можна відправити товар і вони будуть відправляти.
мені треба:
- інтеграція передача замовлень та отримання від них ТТН за відправками, потім ці ттн треба додавати до замовлень та передавати на маретплейс.
- сінхронізація по складу, залишки
Ми вже півроку користуємось послугами LP sklad. Їхні тарифи на доставку дуже привабливі. Ми надсилаємо наші посилки через Нову Пошту, і якщо немає відправлень, ми нічого не платимо. Інакше кажучи, це дуже вигідно. Тарифи на доставку в LP sklad найнижчі на ринку – лише 5 гривень за відправку. Вони пояснюють такі ціни партнерством із Новою Поштою. Крім того, немає оплати за повернення товару.
Ми вже півроку користуємось послугами LP sklad. Їхні тарифи на доставку дуже привабливі. Ми надсилаємо наші посилки через Нову Пошту, і якщо немає відправлень, ми нічого не платимо. Інакше кажучи, це дуже вигідно.
Тарифи на доставку в LP sklad найнижчі на ринку – лише 5 гривень за відправку. Вони пояснюють такі ціни партнерством із Новою Поштою. Крім того, немає оплати за повернення товару.
#210001 писал/а: Ми вже півроку користуємось послугами LP sklad. Їхні тарифи на доставку дуже привабливі. Ми надсилаємо наші посилки через Нову Пошту, і якщо немає відправлень, ми нічого не платимо. Інакше кажучи, це дуже вигідно. Тарифи на доставку в LP sklad найнижчі на ринку – лише 5 гривень за відправку. Вони пояснюють такі ціни партнерством із Новою Поштою. Крім того, немає оплати за повернення товару.
вимушений вас розчарувати - тут nofolow - ви через чужий сервіс рекламуєте свій - напевно у вас все погано в компанії ...
[quote]
#210001 писал/а:
Ми вже півроку користуємось послугами LP sklad. Їхні тарифи на доставку дуже привабливі. Ми надсилаємо наші посилки через Нову Пошту, і якщо немає відправлень, ми нічого не платимо. Інакше кажучи, це дуже вигідно.
Тарифи на доставку в LP sklad найнижчі на ринку – лише 5 гривень за відправку. Вони пояснюють такі ціни партнерством із Новою Поштою. Крім того, немає оплати за повернення товару.
[/quote]
вимушений вас розчарувати - тут nofolow - ви через чужий сервіс рекламуєте свій - напевно у вас все погано в компанії ...
Привіт всім!
Тут є стаття про різні компанії, які допомагають із відправкою товарів. Можете ознайомитись: https://crmmarket.com.ua/fulfliment-operatory/
[quote]
#211155 писал/а:
Привіт всім!
Тут є стаття про різні компанії, які допомагають із відправкою товарів. Можете ознайомитись: https://crmmarket.com.ua/fulfliment-operatory/
[/quote]
на сайті - nofollow - ваші спроби марні
«Один юрист із портфелем у руках награбує більше, ніж банда автоматників»
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар