Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Питання у тому чи реалізовано у OneBox OS можливість мультивалютних розрахунків з клієнтом і постачальником? Для того щоб можна у постачальника купляти чи продавати одному клієнту за будь яку валюту і бачити це не у основній валюті а конкретно у тих валютах яких було куплено чи продано - як у 1С
Питання у тому чи реалізовано у OneBox OS можливість мультивалютних розрахунків з клієнтом і постачальником? Для того щоб можна у постачальника купляти чи продавати одному клієнту за будь яку валюту і бачити це не у основній валюті а конкретно у тих валютах яких було куплено чи продано - як у 1С
Добрый день. Это есть и в текущей версии системы. В каждом процессе можно установить любую валюту процесса и вести взаиморасчеты (включая платежи) в указанной валюте
Добрый день. Это есть и в текущей версии системы. В каждом процессе можно установить любую валюту процесса и вести взаиморасчеты (включая платежи) в указанной валюте
Chewbacca Wookiee писал/а: Добрый день. Это есть и в текущей версии системы. В каждом процессе можно установить любую валюту процесса и вести взаиморасчеты (включая платежи) в указанной валюте
навіть якщо у одного клієнта куплено деякі товари за грн і деякі товари у usd ?
[quote]
Chewbacca
Wookiee писал/а:
[/quote]
навіть якщо у одного клієнта куплено деякі товари за грн і деякі товари у usd ?
Chewbacca Wookiee писал/а: Да, бокс сконвертирует стоимости товаров, купленные в другой валюте в валюту процесса по курсу данного процесса
як мені наприклад бачити по одному клієнту баланс у доларах і у грн?. Де я можу це побачити?
[quote]
Chewbacca
Wookiee писал/а:
Да, бокс сконвертирует стоимости товаров, купленные в другой валюте в валюту процесса по курсу данного процесса
[/quote]
як мені наприклад бачити по одному клієнту баланс у доларах і у грн?. Де я можу це побачити?
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар