Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Вирішували проблему з подіями тут.
Сертифікат виправили, події створюються, але тепер не завантажуються записи розмов
Ось подія https://erp.openshop.ua/admin/shop/event/101353/
Ось логг https://erp.openshop.ua/admin/logs/showall/ajax/?file=Nextel-2021-10-19.log
Запис розмови присутній [file]11437[/file]
Добрий день. Я не знаю, навіщо, де і який сертифікат ви виправляли, але в минулому топіку я Вам описав, що сталося, коли сталося і як це виправити. Якщо ви не знаєте, що потрібно зробити, можемо Вам надати послугу - 1 годину.
Добрий день.
Я не знаю, навіщо, де і який сертифікат ви виправляли, але в минулому топіку я Вам описав, що сталося, коли сталося і як це виправити.
Якщо ви не знаєте, що потрібно зробити, можемо Вам надати послугу - 1 годину.
Тасун Сергій Володимирович OneBox production Співробітник писав/ла: Добрий день. Я не знаю, навіщо, де і який сертифікат ви виправляли, але в минулому топіку я Вам описав, що сталося, коли сталося і як це виправити. Якщо ви не знаєте, що потрібно зробити, можемо Вам надати послугу - 1 годину.
Я говорю про те, що сертифікат вже поставили інший
[quote]
Тасун Сергій Володимирович
OneBox production
Співробітник писав/ла:
Добрий день.
Я не знаю, навіщо, де і який сертифікат ви виправляли, але в минулому топіку я Вам описав, що сталося, коли сталося і як це виправити.
[/quote]
Я говорю про те, що сертифікат вже поставили інший [file]11443[/file]
Суханицький Андрій Інтегратор Integrator CRM написав: Я говорю про те, що сертифікат вже поставили інший
А я говорю про те, що ви не всі розумієте, що потрібно робити.
[quote]
Суханицький Андрій
Інтегратор
Integrator CRM написав:
Я говорю про те, що сертифікат вже поставили інший
[/quote]
Тасун Сергій Володимирович OneBox production Співробітник писав/ла: А я говорю про те, що ви не всі розумієте, що потрібно робити.
як це виправити, ти не написав, там є стаття, але в ній не написано, як виправити. Сертифікат поставили інший, щоби його розпізнавало нормально, що не так?
[quote]
Тасун Сергій Володимирович
OneBox production
Співробітник писав/ла:
[/quote]
як це виправити, ти не написав, там є стаття, але в ній не написано, як виправити.
Сертифікат поставили інший, щоби його розпізнавало нормально, що не так?
Суханицький Андрій Інтегратор Integrator CRM написав: як це виправити, ти не написав, там є стаття, але в ній не написано, як виправити.
Якщо для Вас у статті не написано, як виправити, тоді працює пропозиція вище:
[quote]
Суханицький Андрій
Інтегратор
Integrator CRM написав:
як це виправити, ти не написав, там є стаття, але в ній не написано, як виправити.
[/quote]
Якщо для Вас у статті не написано, як виправити, тоді працює пропозиція вище:
[quote]
[/quote]
Суханицький Андрій Інтегратор Integrator CRM написав: Окей, можеш дати текст помилки чи лог із завантаження цих записів?
подібні послуги планто у вас є доступ - займайтеся
[quote]
Суханицький Андрій
Інтегратор
Integrator CRM написав:
Окей, можеш дати текст помилки чи лог із завантаження цих записів?
[/quote]
подібні послуги планто
у вас є доступ - займайтеся
Ти сказав, що біля боксу стоїть Let's Encrypt і, очевидно, було рішення переставити на інший сертифікат. Але тут проблема в тому, що у некстелу Let's Encrypt стоїть і потрібно було додати його довірені. Все залежить від того, яку інформацію я отримую)
Ти сказав, що біля боксу стоїть Let's Encrypt і, очевидно, було рішення переставити на інший сертифікат. Але тут проблема в тому, що у некстелу Let's Encrypt стоїть і потрібно було додати його довірені.
Все залежить від того, яку інформацію я отримую)
Даний форум тематичний і тематика цього форуму CRM система, а не сертифікати та проблеми їх отримання та використання. Я сказав, що у Let's Encrypt змінився кореневий сертифікат. Якщо прочитати статтю уважно, то там все написано, на що це вплинуло тощо. А компанія «Некстел» і не повинна ніяк реагувати. Це проблема за клієнта, тобто. на твоєму боці, і в залежності яку ОС ти використовуєш, ти або отримуєш помилку або навіть не занеш про існування такої...
Даний форум тематичний і тематика цього форуму CRM система, а не сертифікати та проблеми їх отримання та використання.
Я сказав, що у Let's Encrypt змінився кореневий сертифікат.
Якщо прочитати статтю уважно, то там все написано, на що це вплинуло тощо.
А компанія «Некстел» і не повинна ніяк реагувати.
Це проблема за клієнта, тобто. на твоєму боці, і в залежності яку ОС ти використовуєш,
ти або отримуєш помилку або навіть не занеш про існування такої...
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар