Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Підключив інтеграцію з телеграм, створив бот, все працює.
Співробітники вже були заведені в системі, тому підключав їх за таким алгоритмом.
1. Писав від них боту
2. Об'єднував контакт, який створювався в боксі з вже існуючим співробітником.
Суть проблеми така:
На деяких етапах ми надсилаємо працівникам телеграм повідомлення. І чомусь певним співробітникам не доходять повідомлення, або взагалі не надсилаються. Галочка використовувати інший чат клієнта варто, коли я вручну пишу повідомлення телеграм, воно доходить.
В чому може бути проблема?
Підключив інтеграцію з телеграм, створив бот, все працює. Співробітники вже були заведені в системі, тому підключав їх за таким алгоритмом. 1. Писав від них боту 2. Об'єднував контакт, який створювався в боксі з вже існуючим співробітником. Суть проблеми така: На деяких етапах ми надсилаємо працівникам телеграм повідомлення. І чомусь певним співробітникам не доходять повідомлення, або взагалі не надсилаються. Галочка використовувати інший чат клієнта варто, коли я вручну пишу повідомлення телеграм, воно доходить. В чому може бути проблема?
/admin/customorder/zayavka/9157/edit/ Намагаюся перейти на етап "Не підтверджено" і мене не пускає так як не варто галочка дозволяти переходити на етап якщо не було відправлено повідомлення А ось ще один процес, із нього вручну пишу співробітнику. /admin/customorder/type/8144/edit/ Він це повідомлення бачить та відповідає, а мені не доходять повідомлення його повідомлення Загалом якось так, при цьому іншим співробітникам повідомлення відправляються без проблем
/admin/customorder/zayavka/9157/edit/
Намагаюся перейти на етап "Не підтверджено" і мене не пускає так як не варто галочка дозволяти переходити на етап якщо не було відправлено повідомлення
А ось ще один процес, із нього вручну пишу співробітнику. /admin/customorder/type/8144/edit/
Він це повідомлення бачить та відповідає, а мені не доходять повідомлення його повідомлення
Загалом якось так, при цьому іншим співробітникам повідомлення відправляються без проблем
[file]3898[/file]
Ось зробив тестовий процес: тут інший контакт, але проблема та ж admin/customorder/issue/8702/edit/ admin/customorder/type/8323/edit/ - ось процес у якому я об'єднував контакт.
Ось зробив тестовий процес: тут інший контакт, але проблема та ж
admin/customorder/issue/8702/edit/
admin/customorder/type/8323/edit/ - ось процес у якому я об'єднував контакт.
Дубовий Богдан Клієнт писав/ла: Ось зробив тестовий процес: тут інший контакт, але проблема та ж admin/customorder/issue/8702/edit/ admin/customorder/type/8323/edit/ - ось процес у якому я об'єднував контакт.
а чому ви поєднували контакт не через функціонал у картці контакту?
[quote]
Дубовий Богдан
Клієнт писав/ла:
Ось зробив тестовий процес: тут інший контакт, але проблема та ж
admin/customorder/issue/8702/edit/
admin/customorder/type/8323/edit/ - ось процес у якому я об'єднував контакт.
[/quote]
а чому ви поєднували контакт не через функціонал у картці контакту?
Все вірно, об'єднував через контактну картку, опишу процес як я це робив. 1. В автоматизації перетворювати повідомлення телеграм на процес налаштував створення звичайного завдання 2. Співробітник писав у бот, і я заходив у картку контакту який створювався ( з даними з телеграма) та об'єднував контакт із вже існуючим контактом
Все вірно, об'єднував через контактну картку, опишу процес як я це робив.
1. В автоматизації перетворювати повідомлення телеграм на процес налаштував створення звичайного завдання
2. Співробітник писав у бот, і я заходив у картку контакту який створювався ( з даними з телеграма) та об'єднував контакт із вже існуючим контактом
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар