Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Возникают сложности в интеграции с Facebook? Нужна помощь в настройке? Вы всегда можете обратиться к нашим партнерам-интеграторам и они с радостью помогут вам в решении данного вопроса!
Посмотреть список партнеров
Здрастуйте, перестала працювати інтеграція з Facebook
Мова про ро автоматизацію яка запускається раз на хвилину
не працюють з 11 листопада:
1 "Отримати ліди з facebook" - не працює
2 "Перетворити діалог зі сторінки Facebook на бізнес-процес" не працює
З боку налаштувань фб не змінювали нічого.
Підкажіть, яка може бути причина?
Здрастуйте, перестала працювати інтеграція з Facebook Мова про ро автоматизацію яка запускається раз на хвилину не працюють з 11 листопада: 1 "Отримати ліди з facebook" - не працює 2 "Перетворити діалог зі сторінки Facebook на бізнес-процес" не працює З боку налаштувань фб не змінювали нічого. Підкажіть, яка може бути причина?
1. Дія Отримати ліди з facebook. Ми отримуємо помилку [message] => Error validating access token: Засіб повинен бути неправильним, тому що користувачі змінюють свій password або Facebook мають зміну сеансу для надійних умов. З рештою я думаю та сама ситуація. Спробуйте згенерувати новий токен у фейсбук та вставити його в бокс.
1. Дія Отримати ліди з facebook. Ми отримуємо помилку
[message] => Error validating access token: Засіб повинен бути неправильним, тому що користувачі змінюють свій password або Facebook мають зміну сеансу для надійних умов.
З рештою я думаю та сама ситуація. Спробуйте згенерувати новий токен у фейсбук та вставити його в бокс.
1 спасибі, змінили зараз Facebook App Secret ввели в налаштування інтеграції новий, підкажіть, де подивитися ці актуальні коди помилок? 2 у мене питання чи потрібно міняти ще Facebook Marketing Access Token (дія раз на хвилину "Отримати ліди з facebook")?
1 спасибі, змінили зараз Facebook App Secret ввели в налаштування інтеграції новий, підкажіть, де подивитися ці актуальні коди помилок?
2 у мене питання чи потрібно міняти ще Facebook Marketing Access Token (дія раз на хвилину "Отримати ліди з facebook")?
1. [message] => Error validating access token: Засіб повинен бути неправильним, тому що користувачі змінюють свій password або Facebook мають зміну сеансу для захисту питань. помилка колишня 2. Ну якщо у фб токен змінювали, значить потрібно і в діях які юзають старий міняти
1. [message] => Error validating access token: Засіб повинен бути неправильним, тому що користувачі змінюють свій password або Facebook мають зміну сеансу для захисту питань.
помилка колишня
2. Ну якщо у фб токен змінювали, значить потрібно і в діях які юзають старий міняти
посморел відео https://www.youtube.com/watch?v=jKqIvDZybCs
https://developers.facebook.com/tools/explorer/?classic=0 відкрив тут
скопіював Facebook Marketing Access Token в автоматичну дію
з'явилися ліди
згенерував новий Facebook Marketing Access Token, вніс – перевіряю
за посиланням https://developers.facebook.com/tools/explorer/фб апп айді/?classic=0
бачу [file]842[/file] пішли запити в журналі
Дякую!
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар