Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Залишіть повідомлення в цій темі і відкриються контакти користувача
Телефонували з ТП Checkbox і сказали, що з мого ВанБокс передається більше 2х запитів в секунду на створення чеку.
Якщо питання не вирішиться на протязі неділі мені заблокують Checkbox.
Яка може бути причина?
Чек створюється в БП на етапі [Р] Виробництво (/admin/shop/workflowstatus/58/action/new/)
/app/workflowtype-order/
На цей етап менеджер переводить кожне замовлення окремо, тому виключений варіант, щоб 3 замовлення відправили на цей етап одночасно.
Раніше створювався чек на етапі "[Р] Виготовлено" (/admin/shop/workflowstatus/113/action/new/)
Але переніс оскільки на цей етап попадають замовлення по декілька штук, і таким чином думав проблема вирішиться, але не допомогло.
Також нещодавно з'явилась така проблема з Checkbox, можливо вони взаємопов'язані
https://1b.app/ua/forum/integration-with-cashier-and-software-ppo/15277-vkazaniy-id-cheku-vzhe-isnuie/
Телефонували з ТП Checkbox і сказали, що з мого ВанБокс передається більше 2х запитів в секунду на створення чеку. Якщо питання не вирішиться на протязі неділі мені заблокують Checkbox. Яка може бути причина?
Чек створюється в БП на етапі [Р] Виробництво (/admin/shop/workflowstatus/58/action/new/) /app/workflowtype-order/ На цей етап менеджер переводить кожне замовлення окремо, тому виключений варіант, щоб 3 замовлення відправили на цей етап одночасно.
Раніше створювався чек на етапі "[Р] Виготовлено" (/admin/shop/workflowstatus/113/action/new/) Але переніс оскільки на цей етап попадають замовлення по декілька штук, і таким чином думав проблема вирішиться, але не допомогло.
не вижу у вас действий на этапах из описания которые отправляют запросы в чекбокс
скорей всего у вас проблема в настройках и вы просто переключаете несколько этапов где есть несколько действий чекбокса (либо дополнительно на процедуре)
советую смотреть в логгировании файл checkbox за нужную дату там видно сколько реально было запросов в чекбокс и каких
не вижу у вас действий на этапах из описания которые отправляют запросы в чекбокс
скорей всего у вас проблема в настройках и вы просто переключаете несколько этапов где есть несколько действий чекбокса (либо дополнительно на процедуре)
советую смотреть в логгировании файл checkbox за нужную дату там видно сколько реально было запросов в чекбокс и каких
Залишіть повідомлення в цій темі і відкриються контакти користувача
Устименко Игорь OneBox production писал/а: не вижу у вас действий на этапах из описания которые отправляют запросы в чекбокс
Так, я переніс на інший етап. Поки проблема не повторювалась.
Але є ще одна проблема, яку не можемо вирішити вже місяць. CheckBox говорять що з їх сторони все ок. але в частині замовлень вибиває ця проблема: https://1b.app/ua/forum/integration-with-cashier-and-software-ppo/15277-vkazaniy... Ніде задвоєнь цієї дії 100% немає Перевірив, кожен етап, в кожному БП, та кожну дію в кожній процедурі.
[quote]
Устименко Игорь
OneBox production писал/а:
[/quote]
Так, я переніс на інший етап.
Поки проблема не повторювалась.
Але є ще одна проблема, яку не можемо вирішити вже місяць.
CheckBox говорять що з їх сторони все ок. але в частині замовлень вибиває ця проблема:
https://1b.app/ua/forum/integration-with-cashier-and-software-ppo/15277-vkazaniy-id-cheku-vzhe-isnuie/
Ніде задвоєнь цієї дії 100% немає Перевірив, кожен етап, в кожному БП, та кожну дію в кожній процедурі.
Устименко Игорь OneBox production писал/а: не вижу у вас действий на этапах из описания которые отправляют запросы в чекбокс
Так, я переніс на інший етап. Поки проблема не повторювалась.
Але є ще одна проблема, яку не можемо вирішити вже місяць. CheckBox говорять що з їх сторони все ок. але в частині замовлень вибиває ця проблема: https://1b.app/ua/forum/integration-with-cashier-and-software-ppo/15277-vkazaniy... Ніде задвоєнь цієї дії 100% немає Перевірив, кожен етап, в кожному БП, та кожну дію в кожній процедурі.
эту проблему уже вроде как решили
проверьте если актуальна дайте ссылку на бокс я обновлю ее
[quote]
Грабовський Олександр писал/а:
[quote]
Устименко Игорь
OneBox production писал/а:
[/quote]
Так, я переніс на інший етап.
Поки проблема не повторювалась.
Але є ще одна проблема, яку не можемо вирішити вже місяць.
CheckBox говорять що з їх сторони все ок. але в частині замовлень вибиває ця проблема:
Ніде задвоєнь цієї дії 100% немає Перевірив, кожен етап, в кожному БП, та кожну дію в кожній процедурі.
[/quote]
эту проблему уже вроде как решили
проверьте если актуальна дайте ссылку на бокс я обновлю ее
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар