Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Доброго дня!
Підкажіть, чи є якась дія, за допомогою якої можна автоматично переробляти текст з Кирилиці до Латиниці?
Цей функціонал потрібен для відправок посилок за кордон за допомогою УкрПошти. Згідно з міжнародними правилами, на всіх посилках мають бути зазначені латинські дані (ПІБ, адреса тощо). Про всяк випадок, даю посилання на АПІ Укрпошта з міжнародних відправок https://dev.ukrposhta.ua/uploads/International-26052021.pdf
Доброго дня! Підкажіть, чи є якась дія, за допомогою якої можна автоматично переробляти текст з Кирилиці до Латиниці? Цей функціонал потрібен для відправок посилок за кордон за допомогою УкрПошти. Згідно з міжнародними правилами, на всіх посилках мають бути зазначені латинські дані (ПІБ, адреса тощо). Про всяк випадок, даю посилання на АПІ Укрпошта з міжнародних відправок https://dev.ukrposhta.ua/uploads/International-26052021.pdf
Добрий день. Такої дії зараз немає, але при створенні ТТН Укрпоштою у разі міжнародної посилки робити це автоматично. Правила стосуються лише фіо? Займе близько години
Добрий день. Такої дії зараз немає, але при створенні ТТН Укрпоштою у разі міжнародної посилки робити це автоматично. Правила стосуються лише фіо? Займе близько години
. OneBox production написав: Добрий день. Такої дії зараз немає, але при створенні ТТН Укрпоштою у разі міжнародної посилки робити це автоматично. Правила стосуються лише фіо? Займе близько години
На скільки я прочитав у мануалі, ось список полів, які мають бути на латиниці: - ПІБ відправника; - ПІБ одержувача; - адреса відправника; - адреса одержувача. - Назва вкладення відправлення.
[quote]
.
OneBox production написав:
[/quote]
На скільки я прочитав у мануалі, ось список полів, які мають бути на латиниці:
- ПІБ відправника;
- ПІБ одержувача;
- адреса відправника;
- адреса одержувача.
- Назва вкладення відправлення.
Наскільки я бачу у нас міжнародку можна створювати тільки руками через вкладку створення ТТН Укрпошти, зробити транслітерацію зазначених полів при міжнародці можна автоматично, займе 2 години доопрацювання на всі поля
Наскільки я бачу у нас міжнародку можна створювати тільки руками через вкладку створення ТТН Укрпошти, зробити транслітерацію зазначених полів при міжнародці можна автоматично, займе 2 години доопрацювання на всі поля
. OneBox production написав: Наскільки я бачу у нас міжнародку можна створювати тільки руками через вкладку створення ТТН Укрпошти, зробити транслітерацію зазначених полів при міжнародці можна автоматично, займе 2 години доопрацювання на всі поля
Ок. Підкажіть, цю доопрацювання можна зробити за рахунок безкоштовних годинників, які даються клієнтам, які використовують орендні ліцензії?
[quote]
.
[/quote]
Ок. Підкажіть, цю доопрацювання можна зробити за рахунок безкоштовних годинників, які даються клієнтам, які використовують орендні ліцензії?
. OneBox production написав: у темі "Зняти всі обмеження за форумом для OneBox OS" все описано, наскільки я знаю
Ааа ...! Все ясно! Тоді тут без коментарів, а то ще забанять :)
[quote]
.
у темі "Зняти всі обмеження за форумом для OneBox OS" все описано, наскільки я знаю
[/quote]
Ааа ...! Все ясно! Тоді тут без коментарів, а то ще забанять :)
. OneBox production написав: Наскільки я бачу у нас міжнародку можна створювати тільки руками через вкладку створення ТТН Укрпошти, зробити транслітерацію зазначених полів при міжнародці можна автоматично, займе 2 години доопрацювання на всі поля
Прошу виставити рахунок
[quote]
.
[/quote]
Прошу виставити рахунок
anonymous duck OneBox production Співробітник писав/ла: Добрий день. Доопрацювання вивантажено. Транслітерація відбувається для полів: - ПІБ відправника; - ПІБ одержувача; - адреса відправника; - адреса одержувача. - Назва вкладення відправлення.
[quote]
anonymous duck
OneBox production
Співробітник писав/ла:
Добрий день. Доопрацювання вивантажено. Транслітерація відбувається для полів:
- ПІБ відправника;
- ПІБ одержувача;
- адреса відправника;
- адреса одержувача.
- Назва вкладення відправлення.
[/quote]
На жаль, не зміг перевірити, оскільки не працює сама дія з міжнародною функцією доставки.
З цього приводу написав тут https://crm-onebox.com/ru/support/logistics-and-delivery-services/9939-deystvie-dlya-mezhdunarodnoy-dostavki-ukrposhta/
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар