Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
1. Як створити нагадування за N хвилин до Запланувати?
Дано:
Заплановано - 2021-09-28 17:00
Додаткове поле1: 15, 30, 60
Завдання:
У доп_поле1 - вибрати значення, наприклад 30 хвилин. І потрібно, щоби створилося нагадування на 30 хвилин раніше, ніж Запланувати. І якщо вдруге вибрати, наприклад 60, то щоби створилося друге нагадування за 60 хвилин до Запланувати.
Як додати +-N хвилин до Запланувати/Виконати до?
1. Як створити нагадування за N хвилин до Запланувати? Дано: Заплановано - 2021-09-28 17:00 Додаткове поле1: 15, 30, 60 Завдання: У доп_поле1 - вибрати значення, наприклад 30 хвилин. І потрібно, щоби створилося нагадування на 30 хвилин раніше, ніж Запланувати. І якщо вдруге вибрати, наприклад 60, то щоби створилося друге нагадування за 60 хвилин до Запланувати. Як додати +-N хвилин до Запланувати/Виконати до?
А що змінює, якщо ви вже витрачаєте час на вказівку часу в додатковому полі - створити нагадування одразу на потрібен час? Витратіть один і той же час, теоретично :) Якщо хочете саме задавати - можу запропонувати розробку дії, яку додайте на процедуру - воно братиме зміщення із зазначеного додаткового поля та додаватиме нагадування із зазначеним текстом за N (зазначене зміщення) до дати планування процесу. Розробка такої дії займе 2год.
А що змінює, якщо ви вже витрачаєте час на вказівку часу в додатковому полі - створити нагадування одразу на потрібен час? Витратіть один і той же час, теоретично :)
Якщо хочете саме задавати - можу запропонувати розробку дії, яку додайте на процедуру - воно братиме зміщення із зазначеного додаткового поля та додаватиме нагадування із зазначеним текстом за N (зазначене зміщення) до дати планування процесу. Розробка такої дії займе 2год.
Тиндик Максим Вадимович OneBox production Адміністратор писав/ла: А що змінює, якщо ви вже витрачаєте час на вказівку часу в додатковому полі - створити нагадування одразу на потрібен час? Витратіть один і той же час, теоретично :) Якщо хочете саме задавати - можу запропонувати розробку дії, яку додайте на процедуру - воно братиме зміщення із зазначеного додаткового поля та додаватиме нагадування із зазначеним текстом за N (зазначене зміщення) до дати планування процесу. Розробка такої дії займе 2год.
проблема в тому, що дуже незручно працювати з датою та часом у боксі. я не хочу щоб я або мій співробітник рахував в умі або крутив повзунок часу та випадково помилився. набагато зручніше призначити зустріч із клієнтом, і вказати точно час, і просто вибрати, що нагадування прийде за N хвилин. і все готове. а так виходить, щоб створити подію в гугл календарі, потрібно 2 рази вводити час і дату - для початку та закінчення, і ще вводити дату та час для нагадувань. я намагаюся максимально прискорити та спростити роботу, тому й шукаю варіанти. тому я питаю: Чи є в боксі дія, яка може робити просту математику з часом? грубо кажучи, час [мінус] 30 хвилин? Яка дія дозволить скласти дату/час + час?
[quote]
Тиндик Максим Вадимович
OneBox production
Адміністратор писав/ла:
А що змінює, якщо ви вже витрачаєте час на вказівку часу в додатковому полі - створити нагадування одразу на потрібен час? Витратіть один і той же час, теоретично :)
Якщо хочете саме задавати - можу запропонувати розробку дії, яку додайте на процедуру - воно братиме зміщення із зазначеного додаткового поля та додаватиме нагадування із зазначеним текстом за N (зазначене зміщення) до дати планування процесу. Розробка такої дії займе 2год.
[/quote]
проблема в тому, що дуже незручно працювати з датою та часом у боксі.
я не хочу щоб я або мій співробітник рахував в умі або крутив повзунок часу та випадково помилився. набагато зручніше призначити зустріч із клієнтом, і вказати точно час, і просто вибрати, що нагадування прийде за N хвилин. і все готове.
а так виходить, щоб створити подію в гугл календарі, потрібно 2 рази вводити час і дату - для початку та закінчення, і ще вводити дату та час для нагадувань.
я намагаюся максимально прискорити та спростити роботу, тому й шукаю варіанти.
тому я питаю: Чи є в боксі дія, яка може робити просту математику з часом? грубо кажучи, час [мінус] 30 хвилин? Яка дія дозволить скласти дату/час + час?
Я дав вам оцінку конкретного рішення. Якщо ви хочете реалізувати це якимось іншим способом – вам доступний перегляд наявних дій у вашій системі – можете поекспериментувати.
Я дав вам оцінку конкретного рішення.
Якщо ви хочете реалізувати це якимось іншим способом – вам доступний перегляд наявних дій у вашій системі – можете поекспериментувати.
тому я питаю: Чи є в боксі дія, яка може робити просту математику з часом? грубо кажучи, час [мінус] 30 хвилин? Яка дія дозволить скласти дату/час + час?
1) розгляньте такі дії: , або до завершення 2) варіант поставити дію Нагадування на процедурі 3) нагадування через повідомлення Telegram: ,
[quote]
[/quote]
1) розгляньте такі дії: [file]10900[/file] , або до завершення [file]10901[/file]
2) варіант поставити дію Нагадування на процедурі [file]10902[/file]
3) нагадування через повідомлення Telegram: [file]10903[/file], [file]10904[/file]
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар