Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Скажіть, чи є можливість зміни посилання в xml, дія "Експортувати продукти на Розетка"? СКРІН. В даному випадку, треба в посиланні прибрати назву магазина (користувача), прибрати або замінити
[file]21774[/file]
Скажіть, чи є можливість зміни посилання в xml, дія "Експортувати продукти на Розетка"? СКРІН. В даному випадку, треба в посиланні прибрати назву магазина (користувача), прибрати або замінити
Тындык Максим Вадимович OneBox production писал/а: Доброго дня. Нажаль мені не зовсім зрозуміло що саме вам потрібно замінити? У вас пряме посилання на файл згідно вашого домену.
Посилання формується вірно, питань немає. Але нам треба створити дубль дії з іншим формування посилання, без вказаного домена (назви нашого магазину). І от питання, чи є така можливість?
[quote]
Тындык Максим Вадимович
OneBox production писал/а:
Доброго дня.
Нажаль мені не зовсім зрозуміло що саме вам потрібно замінити? У вас пряме посилання на файл згідно вашого домену.
[/quote]
Посилання формується вірно, питань немає. Але нам треба створити дубль дії з іншим формування посилання, без вказаного домена (назви нашого магазину). І от питання, чи є така можливість?
Сусяк Ігор Інтегратор писал/а: Денис, в списку інтеграції Розетки /app/priceplace-rozetka/ можете вибрати скільки потрібно інтеграцій.
Я розумію). Моє завдання - "не світити" назву компанії у другій інтеграції. А в посиланні інтеграції формується xml файл з назвою, тому створив це питання.
[quote]
Сусяк Ігор
Інтегратор писал/а:
Денис,
в списку інтеграції Розетки /app/priceplace-rozetka/ можете вибрати скільки потрібно інтеграцій.
[/quote]
Я розумію). Моє завдання - "не світити" назву компанії у другій інтеграції. А в посиланні інтеграції формується xml файл з назвою, тому створив це питання.
Сусяк Ігор Інтегратор писал/а: коли зайдете в settings, можна поміняти назву і лінк на файл.
Прикріпляю скрін. Якщо ви маєте на увазі ці налаштування, то посилання змінити не можна, не змінюється
[quote]
Сусяк Ігор
Інтегратор писал/а:
коли зайдете в settings, можна поміняти назву і лінк на файл.
[/quote]
Прикріпляю скрін. Якщо ви маєте на увазі ці налаштування, то посилання змінити не можна, не змінюється
[file]21795[/file]
Денис, в мене назву самого файлу і назву експорту дозволяє змінювати на будь-яку іншу, ось поміняв на new.xml і зберіг. * обовязково потрібно вибрати категорії для експорту
Денис, в мене назву самого файлу і назву експорту дозволяє змінювати на будь-яку іншу, ось поміняв на new.xml і зберіг.
* обовязково потрібно вибрати категорії для експорту
Сусяк Ігор писал/а: Денис, в мене назву самого файлу і назву експорту дозволяє змінювати на будь-яку іншу, ось поміняв на new.xml і зберіг. * обовязково потрібно вибрати категорії для експорту
А в мене не виходить. Прикріпляю Гіф
[quote]
Сусяк Ігор писал/а:
Денис, в мене назву самого файлу і назву експорту дозволяє змінювати на будь-яку іншу, ось поміняв на new.xml і зберіг.
* обовязково потрібно вибрати категорії для експорту
[/quote]
А в мене не виходить. Прикріпляю Гіф
[file]21804[/file]
також ви можете налаштувати ручний експорт даних в xml за допомогою дії "Інтеграція товарів XML (Експорт) " Там можна вибрати варіант експорту файлу на ftp - а вже фтп можете вибрати і налаштувати який вам треба.
*ще варіант - написати програму, яка завантажуватиме ваш файл і експортуватиме на фтп яке потрібно. Я б оцінив таке в 2 год робіт.
також ви можете налаштувати ручний експорт даних в xml за допомогою дії "Інтеграція товарів XML (Експорт) "
Там можна вибрати варіант експорту файлу на ftp - а вже фтп можете вибрати і налаштувати який вам треба.
*ще варіант - написати програму, яка завантажуватиме ваш файл і експортуватиме на фтп яке потрібно. Я б оцінив таке в 2 год робіт.
Сусяк Ігор писал/а: Денис, назву боксу ж не можна міняти. Для цього можете створити новий і експортувати там.
на так, я це і мав на увазі, щоб у xml файлі не відображалася назва боксу (магазину)
[quote]
Сусяк Ігор писал/а:
Денис, назву боксу ж не можна міняти.
Для цього можете створити новий і експортувати там.
[/quote]
на так, я це і мав на увазі, щоб у xml файлі не відображалася назва боксу (магазину)
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар