Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Залишіть повідомлення в цій темі і відкриються контакти користувача
Хотів дізнатися, чи можна заборонити редагувати дочірній процес, якщо сума певного поля у всіх дочірніх процесів перевищує значення відповідного поля батьківського процесу? Наприклад у мене є замовлення в якому 10 продуктів одного виду, я розбиваю його на 2 підпроцеси, по 5 продуктів цього виду в кожному. Потрібно зробити так щоб я не міг наприклад при редагуванні в одному підпроцесі створити 7 товарів, а в іншому залишити 5, що в сумі дасть 12 і перевищить значення в батьківському процесі 10.
Хотів дізнатися, чи можна заборонити редагувати дочірній процес, якщо сума певного поля у всіх дочірніх процесів перевищує значення відповідного поля батьківського процесу? Наприклад у мене є замовлення в якому 10 продуктів одного виду, я розбиваю його на 2 підпроцеси, по 5 продуктів цього виду в кожному. Потрібно зробити так щоб я не міг наприклад при редагуванні в одному підпроцесі створити 7 товарів, а в іншому залишити 5, що в сумі дасть 12 і перевищить значення в батьківському процесі 10.
Теж цікавить це питання. По суті він зводиться до наступного: чи можна поставити заборону зміни полів бізнес-процесу за фактом перевірки чогось там (що саме перевіряти - тут може бути великий список)
Теж цікавить це питання.
По суті він зводиться до наступного: чи можна поставити заборону зміни полів бізнес-процесу за фактом перевірки чогось там (що саме перевіряти - тут може бути великий список)
Добридень. За фактом можна доопрацювати дію, яка буде порівнювати умову поля поточного процесу із сумою числових полів дочірнього процесу. Вас цікавлять лише базові числові поля процесу та числові додаткові поля процесу? У такому варіанті доопрацювання дії займе 3 години Якщо реалізовувати ще порівняння сум поля за продуктами процесу (тобто суму поля/додаткового поля продуктів процесу поточного процесу порівняти із сумою поля/додаткового поля дочірніх процесів/продуктів процесів) - такий варіант займе 4год. Якщо робити вибір щодо якого процесу робити прорахунок (тобто поточним вважати батьківський, а від нього всі дочірні при запуску з дочірнього) - це +1год до оцінки будь-якого з прийнятних вам варіантів. Оцінка маємо на увазі реалізацію в одному дії можливості вказівки кількох умов порівняння різних полів.
Добридень.
За фактом можна доопрацювати дію, яка буде порівнювати умову поля поточного процесу із сумою числових полів дочірнього процесу.
Вас цікавлять лише базові числові поля процесу та числові додаткові поля процесу? У такому варіанті доопрацювання дії займе 3 години
Якщо реалізовувати ще порівняння сум поля за продуктами процесу (тобто суму поля/додаткового поля продуктів процесу поточного процесу порівняти із сумою поля/додаткового поля дочірніх процесів/продуктів процесів) - такий варіант займе 4год.
Якщо робити вибір щодо якого процесу робити прорахунок (тобто поточним вважати батьківський, а від нього всі дочірні при запуску з дочірнього) - це +1год до оцінки будь-якого з прийнятних вам варіантів.
Оцінка маємо на увазі реалізацію в одному дії можливості вказівки кількох умов порівняння різних полів.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар