1b.app
Скопійоване посилання -

Питання та відповіді за додатком «»

Категорії
Категорія
4 відповіді
01.11.2022, 11:03
Постійно викидає із сеансу
Підкажіть, у чому може бути проблема. На мобільному інтернеті постійно викидає із сеансу боксу. На дротовому через Wi-fi працює стабільно. Підключе...
2 відповіді
Перестала працювати мультимовність
Доброго дня! Під час створення картки товару українською мовою зберігається картка товару. Далі, повертаючись російською мовою, картка все одно від...
10 відповідей
Терміново, допоможіть, будь ласка! Не працює інтернет магазин
Неможливо відкрити жодну категорію, жоден товар, що кидає на авторизацію на сайті, при закритті відкриває головну сторінку
5 відповідей
EvoSmart Solution
31.10.2022, 12:17
Відновлення з Бекапу
Прошу відновити з бекаапапу Продукти (всю інформацію про них) яка була до 31.10.22 до 8 ранку Масово змінив важливі дані для себе в товарах, необхі...
3 відповіді
31.10.2022, 10:40
Оцініть будь ласка доопрацювання. У кабінеті клієнта в коментарях відображатиметься лише ім'я контакту.
Оцініть будь ласка доопрацювання. У кабінеті клієнта в коментарях відображатиметься лише ім'я контакту. Прізвище та По-батькові приховуємо А в...
3 відповіді
EvoSmart Solution
31.10.2022, 10:03
ПОМИЛКА Редагування кількох товарів
Прошу вашої допомоги, сталася помилка під час масового редагування товарів обраної категорії. Раніше ще до війни таке вже 1 раз сталося, але я вирі...
1 відповідь
2015946218 - Додано налаштування в звіт Сashflow
Для звіту Сashflow додано фільтр та налаштування, які дозволяють робити вибірку по категоріях платежа.
1 відповідь
2015946091 - Додано поле в дію "Заповнити поле процесу"
Для дії "Заповнити поле процесу" додано поле "Сума скидки", що дозволяє копіювати цією дією знижку процесу.
4 відповіді
Багаторівнева структура виробництва продуктів – як відобразити, чи є можливість?
Добридень! Ознайомлююся із системою, є бажання створити систему обліку для безперервного виробництва. Використовую програму паспорта продуктів. У в...
4 відповіді
MebiRoom
30.10.2022, 13:03
Події створюється, але SMS до адресата не доходить.
При надсиланні смс все успішно, все добре. На ЛК TurboSms немає списання за смс і адресату воно не приходить. В чому може бути проблема?