1b.app
Скопійоване посилання -

Форум користувачів OneBox

Скористайтеся форумом користувачів OneBox, щоб отримати відповідь на будь-яке ваше питання. Більше 200 співробітників і партнерів щодня відповідають на питання всередині спільноти OneBox

Категорії
Категорія
1 відповідь
30.03.2021, 14:25
KPI категорії графік не коректно відображає дати
Добридень! Налаштовані кпі за категоріями, проданими співробітником, але графік після поточної дати 30/03 показує 18/03 Прохання поправити Ось цей...
2 відповіді
30.03.2021, 13:06
Баг інтерфейсу пошуку продуктів
Добрий день. Під час пошуку продуктів перестає працювати згортання залишків. відео. Проблема спостерігається після звернення до пов'язаних това...
1 відповідь
Администратор проектов
30.03.2021, 12:53
Що вигідніше – сплатити оновлення своєї коробки до OS або перейти на хмару?
Є клієнти, які мають сумніви, що їм варто переходити на хмару і вважають, що економічно вигідніше сплатити оновлення, ніж платити потім за оренду. ...
3 відповіді
30.03.2021, 12:39
Наявність пов'язаних продуктів
У нас є товар, який ми продаємо за однією ціною, а є цей товар тільки з декором (у двох варіантах), який ми виготовляємо з першого товару при оформ...
10 відповідей
30.03.2021, 11:25
Дата останнього оновлення продуктів
Добридень! Бокс клієнта: https://crm.kidzaza.com.ua/ У кожному продукті є дата створення: "Дата створення (product.product_cdate)". Підка...
3 відповіді
30.03.2021, 11:07
Порядок ПІБ при розвантаженні в XML
В автоматичних діях раз на годину використовуємо дію з розвантаження процесів у XML, а саме "Інтеграція бізнес-процесів XML (Експорт)". М...
3 відповіді
30.03.2021, 10:47
Видалити товар якого немає в наявності
Добрий день. Є два бокс в якому більше 100к товарів яких немає, хочу їх видалити, але звичайним способом через виділення всіх і видалення не виходи...
6 відповідей
30.03.2021, 09:36
Оцінити доопрацювання "копіювати поля продуктів процесу"
мені потрібно, щоб я міг записати значення в полі "рівень ціни" продукту процесу тобто у мене в якомусь дод. поле буде ID рівня ціни і м...
0 відповідей
2015767304 - Доопрацьовано функціонал інтеграції з Укрпоштою
Додано блок процесу "Укрпошта інформація про ТТН". Показується тільки якщо стоїть балка. клас укрпочти в доставці (якщо вибрати автоматиз...
1 відповідь
2015772994 - Додано налаштування в блок "Створити процес та скопіювати в нього продукти вибраних"
До блоку "Створити процес та скопіювати в нього продукти обраних" панелі масових змін процесів додано галочку "Зробити створений про...