Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Устименко Ігор OneBox production написав: цього мало?
Мені цікаво таке рішення. Чи можна в існуючу дію додати можливість вивантаження стандартних полів продукту та додаткових полів продукту? А так само, щоб була можливість називати стовпи + щоб була можливість використовувати велику кількість стовпців (7-15 шт)?
[quote]
Устименко Ігор
OneBox production написав:
цього мало?
[/quote]
Мені цікаво таке рішення. Чи можна в існуючу дію додати можливість вивантаження стандартних полів продукту та додаткових полів продукту? А так само, щоб була можливість називати стовпи + щоб була можливість використовувати велику кількість стовпців (7-15 шт)?
Устименко Ігор OneBox production написав: зараз є вивантаження залишків по товарах там же та інформація по товару є цього замало?
так, тому що не можна робити повноцінні прайси для клієнтів та таблиць для обміну даними
[quote]
Устименко Ігор
зараз є вивантаження залишків по товарах там же та інформація по товару є
цього замало?
[/quote]
так, тому що не можна робити повноцінні прайси для клієнтів та таблиць для обміну даними
Залишіть повідомлення в цій темі і відкриються контакти користувача
Юрченко Роман Сергійович написав:
Устименко Ігор OneBox production написав: цього мало?
я створив кастомне рішення, все працює чудово, поля вивантажувати можу будь-які які потрібні в будь-якій кількості крон щохвилини якщо цікаво – у повідомленні відображені мої контактні дані – з радістю розповім докладніше
[quote]
Юрченко Роман Сергійович написав:
[quote]
Устименко Ігор
цього мало?
[/quote]
[/quote]
я створив кастомне рішення, все працює чудово, поля вивантажувати можу будь-які які потрібні в будь-якій кількості
крон щохвилини
якщо цікаво – у повідомленні відображені мої контактні дані – з радістю розповім докладніше
Залишіть повідомлення в цій темі і відкриються контакти користувача
Мазур Віктор Вікторович SheBo написав: я створив кастомне рішення, все працює чудово, поля вивантажувати можу будь-які які потрібні в будь-якій кількості крон щохвилини якщо цікаво – у повідомленні відображені мої контактні дані – з радістю розповім докладніше
Супер) Буду вдячний)
[quote]
Мазур Віктор Вікторович
SheBo написав:
я створив кастомне рішення, все працює чудово, поля вивантажувати можу будь-які які потрібні в будь-якій кількості
крон щохвилини
якщо цікаво – у повідомленні відображені мої контактні дані – з радістю розповім докладніше
[/quote]
Супер) Буду вдячний)
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар