Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Будь ласка, додайте пункти меню, де буде інструкція з налаштування програм. Бажано, щоб інструкції завжди були актуальними. Хоча б відео, але бажано щоб була текстова стаття.
Дякую
[file]8249[/file]
[file]8250[/file]
Будь ласка, додайте пункти меню, де буде інструкція з налаштування програм. Бажано, щоб інструкції завжди були актуальними. Хоча б відео, але бажано щоб була текстова стаття. Дякую
інструкції будуть пізніше - у кожному додатку буде відео ролик (250+ додатків = більше 700 годин роботи - мінімум) - відео будуть та оновлюватимуться (пізніше)
інструкції будуть пізніше - у кожному додатку буде відео ролик (250+ додатків = більше 700 годин роботи - мінімум) - відео будуть та оновлюватимуться (пізніше)
Чижик Олександр Сергійович OneBox production написав: інструкції будуть пізніше - у кожному додатку буде відео ролик (250+ додатків = більше 700 годин роботи - мінімум) - відео будуть та оновлюватимуться (пізніше)
Але пункти меню головне щоб з'явилися я розумію, що багато інструкцій. але сподіваюся не буде так, як раніше - "шукай сам, яка інструкція тобі потрібна".
[quote]
Чижик Олександр Сергійович
OneBox production написав:
[/quote]
Але пункти меню головне щоб з'явилися
я розумію, що багато інструкцій. але сподіваюся не буде так, як раніше - "шукай сам, яка інструкція тобі потрібна".
Корнєв Михайло писав/ла: я розумію, що багато інструкцій. але сподіваюся не буде так, як раніше - "шукай сам, яка інструкція тобі потрібна".
це будемо стандартизувати - але пізніше =)
[quote]
Корнєв Михайло писав/ла:
я розумію, що багато інструкцій. але сподіваюся не буде так, як раніше - "шукай сам, яка інструкція тобі потрібна".
[/quote]
це будемо стандартизувати - але пізніше =)
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар