Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Це відбувається через те, що хвилинний або годинник блокує таблицю продуктів і в цей момент збереження не доступне Рішення тут я бачу таке 1. Перенести перерахунок цін на окремий скрипт раз на годину 2. скоротити кількість настроєних дій автоматизації і не запускати їх при перерахунку цін (таке налаштування вже є)
Це відбувається через те, що хвилинний або годинник блокує таблицю продуктів і в цей момент збереження не доступне
Рішення тут я бачу таке
1. Перенести перерахунок цін на окремий скрипт раз на годину
2. скоротити кількість настроєних дій автоматизації і не запускати їх при перерахунку цін (таке налаштування вже є)
Тобто Ви вважаєте, що проблема у налаштуваннях, а не в самій програмі? І коли ми змінимо налаштування, то цієї проблеми більше у нас не буде? Чи дасте Ви гарантію, що дана проблема не повториться після зміни налаштувань? І якщо це дійсно вирішити наші питання, то розпишіть більш детально як саме треба переналаштувати дані процеси?
Тобто Ви вважаєте, що проблема у налаштуваннях, а не в самій програмі? І коли ми змінимо налаштування, то цієї проблеми більше у нас не буде? Чи дасте Ви гарантію, що дана проблема не повториться після зміни налаштувань? І якщо це дійсно вирішити наші питання, то розпишіть більш детально як саме треба переналаштувати дані процеси?
Чірков Максим Тзов Екомора написав: Тобто Ви вважаєте, що проблема у налаштуваннях, а не в самій програмі? І коли ми змінимо налаштування, то цієї проблеми більше у нас не буде? Чи дасте Ви гарантію, що дана проблема не повториться після зміни налаштувань? І якщо це дійсно вирішити наші питання, то розпишіть більш детально як саме треба переналаштувати дані процеси?
у мене немає неодного підстави давати якісь гарантії я можу просто дати рекомендації на ваше запитання це форум - відкритий ресурс на якому я даю відповідь як вважаю за потрібне а це вже ваше рішення приймати його чи ні. Спробуйте вимкнути дії для продуктів на 1 день та попрацювати із збереженням товарів
[quote]
Чірков Максим
Тзов Екомора написав:
[/quote]
у мене немає неодного підстави давати якісь гарантії
я можу просто дати рекомендації на ваше запитання
це форум - відкритий ресурс на якому я даю відповідь як вважаю за потрібне а це вже ваше рішення приймати його чи ні.
Спробуйте вимкнути дії для продуктів на 1 день та попрацювати із збереженням товарів
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар