1b.app
Скопійоване посилання -

Імпорт та експорт продуктів XLSX

Після системної помилки при Універсальному імпорті невірно залилися дані щодо фільтрів та характеристик товарів
Після експорту до XLSX деяких категорій продуктів було відредаговано дані, і спробував завантажити назад відредагований файл.
Вказав основні поля (ID, назва продукту, назва категорії), в тонких настройках імпорту характеристик вказав з яких полів які дані брати
Натискаю кнопку "Завантажити" – і нічого не відбувається.
Прошу допомоги підказати у чому проблема?
Неправильно настроїли поля для імпорту? Обмежено розмір файлу? Які ще помилки?
Дайте, будь ласка, відповідь. У мене ціла категорія продуктів не працює.
Оригінальне питання доступне на версії: ru

Відповіді:

Добрий день. Вкажіть, будь ласка, посилання на свій бокс
13.11.2020, 15:35
Оригінальний коментар доступний на версії: ru

У логах ніяких помилок немає, дайте будь ласка файлик, який ви завантажуєте - я спробую повторити ваші дії
13.11.2020, 16:13

У текстовому файлі номери колонок тонкого налаштування. Їх чомусь завантажувалося багато.
13.11.2020, 16:20

Якщо поля фільтрів можна якось одним махом видалити, потім перезалити через "Універсальний імпорт продуктів (xml/json)" - я буду тільки за
13.11.2020, 16:23

Дані файликів не збігаються, якщо ви завантажите його з такими параметрами - отримайте кашу в продуктах. Наприклад:
Номери колонок з назвою фільтрів-9,...
але за фактом перша назва фільтра зустрічається у колонці номер 7
13.11.2020, 16:27

А якщо так? Додав дві порожні стовпчики. Під час редагування випадково видалив на початку.
13.11.2020, 16:44

так краще. Заберіть будь-ласка з цього файлика всі рядки крім перших 10, завантажте його, щоб збереглися потрібні налаштування. Потім я потішу з великим файлом і гляну в чому була проблема
13.11.2020, 16:49

https://prnt.sc/vio8jl і так далі інші колонки. Я натискаю кнопку "Заповнити як за останнього імпорту". Ви точно завантажили маленький файл? Якщо так, то ви знову ж таки поламаєте собі підлогу бази продуктів неправильним вибором колонок
13.11.2020, 17:02

Чи не збереглося. Завантажую маленький
13.11.2020, 21:05

Добридень! Чи маєте Ви можливість допомогти мені?
17.11.2020, 10:41

Андрій
CEO, owwa.com.ua

Пилипенко Ігор Юрійович
Клієнт писав/ла:
Якщо поля фільтрів можна якось одним махом видалити, потім перезалити через "Універсальний імпорт продуктів (xml/json)" - я буду тільки за

Поля фільтрів можна видалити або перезаписати, для цього при імпорті є налаштування:
17.11.2020, 20:21

Я розумію, але не хоче завантажуватись файл, вище описував
17.11.2020, 21:29

Андрій
CEO, owwa.com.ua

Пилипенко Ігор Юрійович
Клієнт писав/ла:
Я розумію, але не хоче завантажуватись файл, вище описував

Спробуйте при імпорті поставити галочку "Видалити старі значення фільтрів", а в налаштуваннях полів вкажіть тільки ID продукту (при цьому приберіть всі значення інших полів). Якщо не вийде, спробуйте через імпорт завантажити інший файл наприклад з 1-2 товарами, щоб виключити проблему з самим імпортом.
17.11.2020, 21:42

Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації. Увійти та написати коментар