Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Після системної помилки при Універсальному імпорті невірно залилися дані щодо фільтрів та характеристик товарів
Після експорту до XLSX деяких категорій продуктів було відредаговано дані, і спробував завантажити назад відредагований файл.
Вказав основні поля (ID, назва продукту, назва категорії), в тонких настройках імпорту характеристик вказав з яких полів які дані брати
Натискаю кнопку "Завантажити" – і нічого не відбувається.
Прошу допомоги підказати у чому проблема?
Неправильно настроїли поля для імпорту? Обмежено розмір файлу? Які ще помилки?
Дайте, будь ласка, відповідь. У мене ціла категорія продуктів не працює.
Після системної помилки при Універсальному імпорті невірно залилися дані щодо фільтрів та характеристик товарів Після експорту до XLSX деяких категорій продуктів було відредаговано дані, і спробував завантажити назад відредагований файл. Вказав основні поля (ID, назва продукту, назва категорії), в тонких настройках імпорту характеристик вказав з яких полів які дані брати Натискаю кнопку "Завантажити" – і нічого не відбувається. Прошу допомоги підказати у чому проблема? Неправильно настроїли поля для імпорту? Обмежено розмір файлу? Які ще помилки? Дайте, будь ласка, відповідь. У мене ціла категорія продуктів не працює.
Дані файликів не збігаються, якщо ви завантажите його з такими параметрами - отримайте кашу в продуктах. Наприклад: Номери колонок з назвою фільтрів-9,... але за фактом перша назва фільтра зустрічається у колонці номер 7
Дані файликів не збігаються, якщо ви завантажите його з такими параметрами - отримайте кашу в продуктах. Наприклад:
Номери колонок з назвою фільтрів-9,...
але за фактом перша назва фільтра зустрічається у колонці номер 7
так краще. Заберіть будь-ласка з цього файлика всі рядки крім перших 10, завантажте його, щоб збереглися потрібні налаштування. Потім я потішу з великим файлом і гляну в чому була проблема
так краще. Заберіть будь-ласка з цього файлика всі рядки крім перших 10, завантажте його, щоб збереглися потрібні налаштування. Потім я потішу з великим файлом і гляну в чому була проблема
https://prnt.sc/vio8jl і так далі інші колонки. Я натискаю кнопку "Заповнити як за останнього імпорту". Ви точно завантажили маленький файл? Якщо так, то ви знову ж таки поламаєте собі підлогу бази продуктів неправильним вибором колонок
https://prnt.sc/vio8jl і так далі інші колонки. Я натискаю кнопку "Заповнити як за останнього імпорту". Ви точно завантажили маленький файл? Якщо так, то ви знову ж таки поламаєте собі підлогу бази продуктів неправильним вибором колонок
Пилипенко Ігор Юрійович Клієнт писав/ла: Якщо поля фільтрів можна якось одним махом видалити, потім перезалити через "Універсальний імпорт продуктів (xml/json)" - я буду тільки за
Поля фільтрів можна видалити або перезаписати, для цього при імпорті є налаштування:
[quote]
Пилипенко Ігор Юрійович
Клієнт писав/ла:
Якщо поля фільтрів можна якось одним махом видалити, потім перезалити через "Універсальний імпорт продуктів (xml/json)" - я буду тільки за
[/quote]
Поля фільтрів можна видалити або перезаписати, для цього при імпорті є налаштування:
[file]897[/file]
Пилипенко Ігор Юрійович Клієнт писав/ла: Я розумію, але не хоче завантажуватись файл, вище описував
Спробуйте при імпорті поставити галочку "Видалити старі значення фільтрів", а в налаштуваннях полів вкажіть тільки ID продукту (при цьому приберіть всі значення інших полів). Якщо не вийде, спробуйте через імпорт завантажити інший файл наприклад з 1-2 товарами, щоб виключити проблему з самим імпортом.
[quote]
Пилипенко Ігор Юрійович
Клієнт писав/ла:
Я розумію, але не хоче завантажуватись файл, вище описував
[/quote]
Спробуйте при імпорті поставити галочку "Видалити старі значення фільтрів", а в налаштуваннях полів вкажіть тільки ID продукту (при цьому приберіть всі значення інших полів). Якщо не вийде, спробуйте через імпорт завантажити інший файл наприклад з 1-2 товарами, щоб виключити проблему з самим імпортом.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар