Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Прошу допомогти! Дуже важливо.
Щось сталося із системою. Перестали працювати автоматизації (приват, i2crm та інші), а саме: не надходять платежі та повідомлення
Ось бокс https://our-store.com.ua/
Прошу допомогти! Дуже важливо. Щось сталося із системою. Перестали працювати автоматизації (приват, i2crm та інші), а саме: не надходять платежі та повідомлення Ось бокс https://our-store.com.ua/
Добрий день. Скрипт був з'єднаний із зовнішнім ресурсом (інтеграція з diademagrand.com.ua) хост static.119.46.216.95.clients.your-server.de. Скрипт чекав на відповідь, але дані не передавалися, і з'єднання не закривалося. Зараз працює
Добрий день.
Скрипт був з'єднаний із зовнішнім ресурсом (інтеграція з diademagrand.com.ua) хост static.119.46.216.95.clients.your-server.de.
Скрипт чекав на відповідь, але дані не передавалися, і з'єднання не закривалося.
Зараз працює
Тасун Сергій Володимирович OneBox production Співробітник писав/ла: Добрий день. Скрипт був з'єднаний із зовнішнім ресурсом (інтеграція з diademagrand.com.ua) хост static.119.46.216.95.clients.your-server.de. Скрипт чекав на відповідь, але дані не передавалися, і з'єднання не закривалося. Зараз працює
Сергій, а чому таке могло виникнути? Жодних змін не вносилося
[quote]
Тасун Сергій Володимирович
OneBox production
Співробітник писав/ла:
Добрий день.
Скрипт був з'єднаний із зовнішнім ресурсом (інтеграція з diademagrand.com.ua) хост static.119.46.216.95.clients.your-server.de.
Скрипт чекав на відповідь, але дані не передавалися, і з'єднання не закривалося.
Зараз працює
[/quote]
Сергій,
а чому таке могло виникнути? Жодних змін не вносилося
Суть над змінах. Робота із зовнішніми інтеграціями завжди залежить від доступності зовнішнього сервісу та середовища передачі даних (у нашому випадку це інтернет). Можливо, під час передачі даних, у нашому випадку між боксом і зовнішнім сервісом, були втрачені або пошкоджені мережеві пакети, що й спричинило таку ситуацію. Це не висновок, це моє припущення як один з варіантів, що могло викликати цю ситуацію.
Суть над змінах.
Робота із зовнішніми інтеграціями завжди залежить від доступності зовнішнього сервісу та середовища передачі даних (у нашому випадку це інтернет).
Можливо, під час передачі даних, у нашому випадку між боксом і зовнішнім сервісом, були втрачені або пошкоджені мережеві пакети,
що й спричинило таку ситуацію.
Це не висновок, це моє припущення як один з варіантів, що могло викликати цю ситуацію.
Тасун Сергій Володимирович OneBox production Співробітник писав/ла: Суть над змінах. Робота із зовнішніми інтеграціями завжди залежить від доступності зовнішнього сервісу та середовища передачі даних (у нашому випадку це інтернет). Можливо, під час передачі даних, у нашому випадку між боксом і зовнішнім сервісом, були втрачені або пошкоджені мережеві пакети, що й спричинило таку ситуацію. Це не висновок, це моє припущення, як один із варіантів, що могло викликати цю ситуацію.
Сергій, я вас зрозумів. Дякую. Запитував, про всяк випадок, раптом це сталося з іншого боку і хотів оперативно виправити
[quote]
Тасун Сергій Володимирович
OneBox production
Співробітник писав/ла:
Суть над змінах.
Робота із зовнішніми інтеграціями завжди залежить від доступності зовнішнього сервісу та середовища передачі даних (у нашому випадку це інтернет).
Можливо, під час передачі даних, у нашому випадку між боксом і зовнішнім сервісом, були втрачені або пошкоджені мережеві пакети,
що й спричинило таку ситуацію.
Це не висновок, це моє припущення, як один із варіантів, що могло викликати цю ситуацію.
[/quote]
Сергій,
я вас зрозумів. Дякую.
Запитував, про всяк випадок, раптом це сталося з іншого боку і хотів оперативно виправити
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар