Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Добрий день,
підкажіть як завантажити співробітників у картку компанії із Excel.
Які поля обов'язкові для заповнення, щоб система розпізнала, що це співробітник конкретної компанії.
У завантажувальному файлі вказані рядково співробітники різних компаній.
[file]3130[/file]
Добрий день, підкажіть як завантажити співробітників у картку компанії із Excel. Які поля обов'язкові для заповнення, щоб система розпізнала, що це співробітник конкретної компанії. У завантажувальному файлі вказані рядково співробітники різних компаній.
У функціоналі "Імпорт та експорт Ексель" є можливість вибору колонки з назвою компанії (company). При додаванні/оновленні користувача йому буде прописана вказана у файлі компанія.
У функціоналі "Імпорт та експорт Ексель" є можливість вибору колонки з назвою компанії (company).
При додаванні/оновленні користувача йому буде прописана вказана у файлі компанія.
Добрий день, Дякую. Підкажіть може їсти відео по завантаженню. Не виходить саме завантажити співробітників у картки компаній. При завантаженні замінює картку компанії на фізичну особу та створює ще один контакт.
Добрий день,
Дякую. Підкажіть може їсти відео по завантаженню.
Не виходить саме завантажити співробітників у картки компаній.
При завантаженні замінює картку компанії на фізичну особу та створює ще один контакт.
Жмакін Андрій писав/ла: При завантаженні замінює картку компанії на фізичну особу та створює ще один контакт.
Підлогу контакту вкажіть відповідний company, щоб система розуміла, що це - компанія.
[quote]
Жмакін Андрій писав/ла:
При завантаженні замінює картку компанії на фізичну особу та створює ще один контакт.
[/quote]
Підлогу контакту вкажіть відповідний company, щоб система розуміла, що це - компанія.
Доброго дня Максим, дякую за відповіді, все ж таки не вдалося завантажити контакти співробітників у картки компанії з Excel. Підкажіть що мені Вам надіслати, чи Excel форму, скрини щоб отримати повну відповідь які поля необхідно вибирати в CRM для коректного завантаження з Excel. У цьому питанні я не розібрався і на сьогодні здійснити завантаження не вдалося.
Доброго дня Максим,
дякую за відповіді, все ж таки не вдалося завантажити контакти співробітників у картки компанії з Excel.
Підкажіть що мені Вам надіслати, чи Excel форму, скрини щоб отримати повну відповідь які поля необхідно вибирати в CRM для коректного завантаження з Excel.
У цьому питанні я не розібрався і на сьогодні здійснити завантаження не вдалося.
Жмакін Андрій писав/ла: дякую за відповіді, все ж таки не вдалося завантажити контакти співробітників у картки компанії з Excel. Підкажіть що мені Вам надіслати, чи Excel форму, скрини щоб отримати повну відповідь які поля необхідно вибирати в CRM для коректного завантаження з Excel. У цьому питанні я не розібрався і на сьогодні здійснити завантаження не вдалося.
Ви можете це надати коментарем в цій темі - актуальний файл + скріншоти налаштувань як ви завантажуєте
Жмакін Андрій писав/ла: Максиме, можу з Вами зв'язатися по телефону? мій телефон 0507206832, можете мене набрати.
У рамках форуму це неможливо. Якщо ви бажаєте собі персональну підтримку, щоб з вами спілкувалися поштою/телефоном - це вам у платну технічну підтримку https://crm-onebox.com/ru/prices/#support
[quote]
Жмакін Андрій писав/ла:
дякую за відповіді, все ж таки не вдалося завантажити контакти співробітників у картки компанії з Excel.
Підкажіть що мені Вам надіслати, чи Excel форму, скрини щоб отримати повну відповідь які поля необхідно вибирати в CRM для коректного завантаження з Excel.
У цьому питанні я не розібрався і на сьогодні здійснити завантаження не вдалося.
[/quote]
Ви можете це надати коментарем в цій темі - актуальний файл + скріншоти налаштувань як ви завантажуєте
[quote]
Жмакін Андрій писав/ла:
Максиме, можу з Вами зв'язатися по телефону?
мій телефон 0507206832, можете мене набрати.
[/quote]
У рамках форуму це неможливо.
Якщо ви бажаєте собі персональну підтримку, щоб з вами спілкувалися поштою/телефоном - це вам у платну технічну підтримку https://crm-onebox.com/ru/prices/#support
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар