Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Залишіть повідомлення в цій темі і відкриються контакти користувача
Чижик Олександр Сергійович
OneBox production написав:
Ви знаходитесь в Україні?
Ні я перебуваю в Європі
А у вкладенні скрін з телефону, коли пробую зайти через Chrom або Safari
[quote]
[file]20694[/file]
[file]20694[/file]
[file]20694[/file]
Ви знаходитесь в Україні?
[file]20694[/file]
[/quote]
[file]20694[/file]
Ні я перебуваю в Європі
[file]20694[/file]
А у вкладенні скрін з телефону, коли пробую зайти через Chrom або Safari
[file]20694[/file]
[file]20694[/file]
Залишіть повідомлення в цій темі і відкриються контакти користувача
Чижик Олександр Сергійович OneBox production написав: це може бути через те, що у вас http://, або Ваша коробка не налаштована належним чином/не прописані ip адреси, вихід у світ і тд.
Олександре, я користуюся одними і тими ж гаджетами і завжди мав доступ до свого кабінету але тиждень (10 днів може) тому що щось у вас сталося і я не можу зайти. Ніколи до вас не звертався через форум, але у зв'язку з тим що у хлопці які вирішували ці питання раніше не відповідають у мене немає іншої можливості, як крім звернутися тут. Що мені робити, щоб отримати доступ?
[quote]
це може бути через те, що у вас http://, або Ваша коробка не налаштована належним чином/не прописані ip адреси, вихід у світ і тд.
[/quote]
Олександре, я користуюся одними і тими ж гаджетами і завжди мав доступ до свого кабінету але тиждень (10 днів може) тому що щось у вас сталося і я не можу зайти. Ніколи до вас не звертався через форум, але у зв'язку з тим що у хлопці які вирішували ці питання раніше не відповідають у мене немає іншої можливості, як крім звернутися тут. Що мені робити, щоб отримати доступ?
спробуйте почистити кеш/куки браузерів з яких заходите
адже ми не зможемо перевірити в чому справа - у вас доступ с динамічним IP, бокс працює, проблем немає.
що ви маєте на увазі під своїм кабінетом ? - ви зараз на сайті компанії і це по суті і є ваш кабінет/ваш обліковий запис.
спробуйте почистити кеш/куки браузерів з яких заходите
адже ми не зможемо перевірити в чому справа - у вас доступ с динамічним IP, бокс працює, проблем немає.
що ви маєте на увазі під своїм кабінетом ? - ви зараз на сайті компанії і це по суті і є ваш кабінет/ваш обліковий запис.
«Один юрист із портфелем у руках награбує більше, ніж банда автоматників»
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар