Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Доброго дня!
Клієнт перейшов на OS минулого тижня і після початку роботи OneBox ID виникли труднощі. Допоможіть, будь ласка, детальніше розібратись, яка логіка роботи цього функціоналу.
1. У клієнта є 7 ключів, одночасно працюють до 7 менеджерів, є інтеграція з Промом і Хорошопом. Також працює інтегратор. За якою логікою викидає користувачів, коли ліцензій не вистачає? Хто має пріоритет?
2. Якщо працюють 2 інтеграції через API (Хорошоп і Пром), вони використовують один доступ по черзі чи як? Чи можна, щоб для цього використовувався доступ одного з працівників?
3. Якщо викинути когось із боксу, за який час пускає наступного користувача?
4. Якщо логінитися з різних пристроїв, то це займає більше, ніж одну ліцензію?
5. У випадку інтегратора, чи можна "переносити" свій ключ на різні бокси? Якщо так, то як часто це можна робити?
Доброго дня! Клієнт перейшов на OS минулого тижня і після початку роботи OneBox ID виникли труднощі. Допоможіть, будь ласка, детальніше розібратись, яка логіка роботи цього функціоналу. 1. У клієнта є 7 ключів, одночасно працюють до 7 менеджерів, є інтеграція з Промом і Хорошопом. Також працює інтегратор. За якою логікою викидає користувачів, коли ліцензій не вистачає? Хто має пріоритет? 2. Якщо працюють 2 інтеграції через API (Хорошоп і Пром), вони використовують один доступ по черзі чи як? Чи можна, щоб для цього використовувався доступ одного з працівників? 3. Якщо викинути когось із боксу, за який час пускає наступного користувача? 4. Якщо логінитися з різних пристроїв, то це займає більше, ніж одну ліцензію? 5. У випадку інтегратора, чи можна "переносити" свій ключ на різні бокси? Якщо так, то як часто це можна робити?
Добрый день. 1. Приоритет у того кто первый зашел. 2. API v1 и API v2 бокса использует лицензии. Напрямую доступа нет, но любому сотруднику можно сгенерить апи ключ и использовать его для работы апи. По поводу хорошоп и пром вы уверены что они используют апи бокса? Насколько я знаю мы используем апи прома и хорошопа, на это лицензии не требуются. 3. В следующую секунду 4. Одна лицензия, можно заходить с несколько устройств одновременно 5. Не понял вопроса.
Добрый день.
1. Приоритет у того кто первый зашел.
2. API v1 и API v2 бокса использует лицензии. Напрямую доступа нет, но любому сотруднику можно сгенерить апи ключ и использовать его для работы апи. По поводу хорошоп и пром вы уверены что они используют апи бокса? Насколько я знаю мы используем апи прома и хорошопа, на это лицензии не требуются.
3. В следующую секунду
4. Одна лицензия, можно заходить с несколько устройств одновременно
5. Не понял вопроса.
1. хто перший зайшов, того першим викидає, чи як? сьогодні був випадок, що менеджерів викинуло, а інтегратора не викинуло, хоча остання його активність була ще вчора. 2. не була впевнена. це чудово. 5. у чаті партнерів Максим Мірошниченко писав, що інтегратор може мати свій ключ, який може забрати після закінчення інтеграції. чи тут не про це?
1. хто перший зайшов, того першим викидає, чи як? сьогодні був випадок, що менеджерів викинуло, а інтегратора не викинуло, хоча остання його активність була ще вчора.
2. не була впевнена. це чудово.
5. у чаті партнерів Максим Мірошниченко писав, що інтегратор може мати свій ключ, який може забрати після закінчення інтеграції. чи тут не про це?
1. Система сама по себе не разлогинивает юзеров. Возможно у кого то из пользователей стоят настройки, которые выбрасывают из системы через Х минут неактивности 5. К сожалению не могу подсказать вам по этому вопросу, попробуйте задать его в чате в котором получили информацию.
1. Система сама по себе не разлогинивает юзеров. Возможно у кого то из пользователей стоят настройки, которые выбрасывают из системы через Х минут неактивности
5. К сожалению не могу подсказать вам по этому вопросу, попробуйте задать его в чате в котором получили информацию.
Ярина Почему клиент жалуется что вы не можете решить вопрос с авторизацией сотрудников , их выкидывает а вы не видите очевидных причин?
у 5ти сотрудников стоит настройка выкидывать через 60 минут неактивности так же у 4х сотрудников не стоит галочка динамический IP адрес, а их провайдер судя по истории изменений меняет каждые 20-30 минут IP адрес и сотрудника выкидывает ...
Вы должны решать такие вопросы за пару минут, а не доводить до конфликта с клиентом что он сомневается в стабильности софта по причине того что интегратор не может настроить авторизацию
Ярина
Почему клиент жалуется что вы не можете решить вопрос с авторизацией сотрудников , их выкидывает а вы не видите очевидных причин?
у 5ти сотрудников стоит настройка выкидывать через 60 минут неактивности
так же у 4х сотрудников не стоит галочка динамический IP адрес, а их провайдер судя по истории изменений меняет каждые 20-30 минут IP адрес и сотрудника выкидывает ...
Вы должны решать такие вопросы за пару минут, а не доводить до конфликта с клиентом что он сомневается в стабильности софта по причине того что интегратор не может настроить авторизацию
Ігоре, цих проблем не було, поки вони працювали на MVP, тому не думаю, що питання у роботі провайдера. але попрошу клієнта вияснити це. у мене останні кілька днів теж були проблеми з логуванням, і досі є деякі моменти. думаю, в цьому випадку вирішення проблеми ускладнико те, що інтегратори не розуміють, які зміни надходять і який функціонал це може зачепити. доводиться виясняти на живих проектах і з нервами клієнтів. звичайно, форум - це чудове місце для відкритого спілкування, але мені бракує грунтовнішої підготовки до таких великих змін, як запуск OneBox ID. проте розумію, що компанія динамічно розвивається, при чому в багатьох напрямках, тому на комунікацію, можливо, не залишається достатньо часу.
Ігоре, цих проблем не було, поки вони працювали на MVP, тому не думаю, що питання у роботі провайдера. але попрошу клієнта вияснити це.
у мене останні кілька днів теж були проблеми з логуванням, і досі є деякі моменти.
думаю, в цьому випадку вирішення проблеми ускладнико те, що інтегратори не розуміють, які зміни надходять і який функціонал це може зачепити. доводиться виясняти на живих проектах і з нервами клієнтів. звичайно, форум - це чудове місце для відкритого спілкування, але мені бракує грунтовнішої підготовки до таких великих змін, як запуск OneBox ID.
проте розумію, що компанія динамічно розвивається, при чому в багатьох напрямках, тому на комунікацію, можливо, не залишається достатньо часу.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар