Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Нужно настроить отправку транзакционных сообщений через viber/sms ? Наши партнеры-интеграторы помогут в решении любой задачи!
Посмотреть список партнеров
Доброго дня.Підключили ми дію відправки трансакційних повідомлень через Viber за замовчуванням, якщо повідомлення не може бути відправлено у вайбері - відправка здійснюється через смс повідомлення.(можна побачити приклад на фото)
Фактично виникає труднощі переходу по бізнес-процесам, якщо у клієнта немає вайбера або він поставив нашу бізнес сторінку в чорний список, то неможливо перейти на наступний етап бізнес-процесу (скрізь де є відправка будь-яких транзакційних повідомлень) система видає помилку "Відбулася помилка.REQUIRED_MESSAGE_RECIPIENT" і перейти на наступний етап БП не можливо до того моменту, поки не вимкнути дію відправлення повідомлень через viber.
Підкажіть, будь ласка, як вирішити проблему.
[file]4190[/file]
[file]4191[/file]
Доброго дня.Підключили ми дію відправки трансакційних повідомлень через Viber за замовчуванням, якщо повідомлення не може бути відправлено у вайбері - відправка здійснюється через смс повідомлення.(можна побачити приклад на фото) Фактично виникає труднощі переходу по бізнес-процесам, якщо у клієнта немає вайбера або він поставив нашу бізнес сторінку в чорний список, то неможливо перейти на наступний етап бізнес-процесу (скрізь де є відправка будь-яких транзакційних повідомлень) система видає помилку "Відбулася помилка.REQUIRED_MESSAGE_RECIPIENT" і перейти на наступний етап БП не можливо до того моменту, поки не вимкнути дію відправлення повідомлень через viber. Підкажіть, будь ласка, як вирішити проблему.
Налаштування "Дозволити переходити на етап, якщо не вдалося надіслати повідомлення" має вирішувати вашу проблему. Вкажіть посилання на процес, де все одно викидає помилку
Налаштування "Дозволити переходити на етап, якщо не вдалося надіслати повідомлення" має вирішувати вашу проблему.
Вкажіть посилання на процес, де все одно викидає помилку
Тихоша Артур написав: Поставив галочку на "Дозволити переходити на етап, якщо не вдалося відправити повідомлення", БП переходить, але смс не відправляє.
Мабуть, це пов'язано саме з тією помилкою, про яку ви пишите - що turbosms не може відправити повідомлення. Якщо ви дасте посилання на проблемний процес - я можу надати приклад даних, які відправляються в turbosms, щоб ви могли до них звернутися і дізнатися чому така помилка виникає
[quote]
Тихоша Артур написав:
Поставив галочку на "Дозволити переходити на етап, якщо не вдалося відправити повідомлення", БП переходить, але смс не відправляє.
[/quote]
Мабуть, це пов'язано саме з тією помилкою, про яку ви пишите - що turbosms не може відправити повідомлення.
Якщо ви дасте посилання на проблемний процес - я можу надати приклад даних, які відправляються в turbosms, щоб ви могли до них звернутися і дізнатися чому така помилка виникає
Ось декодована відповідь (номер телефону з неї я видалив) Array ( [response_code] => 202 [response_status] => REQUIRED_MESSAGE_RECIPIENT [response_result] => Array ( [0] => Array ( [phone] => [message_id] => [response_code] => 404 [response_status] => NOT_ALLOWED_NUMBER_STOPLIST ) ) ) Номер із процесу мабуть у стоп-листі на стороні Turbosms – ми з цим нічого не зробимо.
Ось декодована відповідь (номер телефону з неї я видалив)
Array
(
[response_code] => 202
[response_status] => REQUIRED_MESSAGE_RECIPIENT
[response_result] => Array
(
[0] => Array
(
[phone] =>
[message_id] =>
[response_code] => 404
[response_status] => NOT_ALLOWED_NUMBER_STOPLIST
)
)
)
Номер із процесу мабуть у стоп-листі на стороні Turbosms – ми з цим нічого не зробимо.
Можна на стороні ВОХ зробити так що б при переході на наступний БП отруювалося за замовчуванням транзакційне повідомлення вайбером, якщо б'є помилку як ця (скоріше за все номер одержувача в стоп аркуші вайбера), що відправляє за допомогою звичайного смс? Власне, як зараз і налаштовано, тільки воно не працює.
Можна на стороні ВОХ зробити так що б при переході на наступний БП отруювалося за замовчуванням транзакційне повідомлення вайбером, якщо б'є помилку як ця (скоріше за все номер одержувача в стоп аркуші вайбера), що відправляє за допомогою звичайного смс?
Власне, як зараз і налаштовано, тільки воно не працює.
Наскільки я розумію, так відправляти повинні Turbosms – якщо не змогли відправити на вайбер – відправляють смс. Але мабуть ця помилка ігнорується - і вони не відправляють колись номер у стоплісті. Ми може додати налаштування в дію, що при подібній помилці примусово спробувати відправити СМС (як звичайною дією відправки смс) - це триватиме 3 години. Але я не можу дати жодних гарантій, що такої помилки ми не отримаємо і при спробі надсилання СМС. Ви зараз можете уточнити у техпідтримки турбосмс.
Наскільки я розумію, так відправляти повинні Turbosms – якщо не змогли відправити на вайбер – відправляють смс.
Але мабуть ця помилка ігнорується - і вони не відправляють колись номер у стоплісті.
Ми може додати налаштування в дію, що при подібній помилці примусово спробувати відправити СМС (як звичайною дією відправки смс) - це триватиме 3 години. Але я не можу дати жодних гарантій, що такої помилки ми не отримаємо і при спробі надсилання СМС.
Ви зараз можете уточнити у техпідтримки турбосмс.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар