Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Добридень! Сьогодні перестав працювати box. При переході – білий екран і немає жодних повідомлень. Сервер, де розташований box, працює нормально.
Ось посилання на box
http://box.cf.digital/
Добридень! Сьогодні перестав працювати box. При переході – білий екран і немає жодних повідомлень. Сервер, де розташований box, працює нормально. Ось посилання на box http://box.cf.digital/
Добридень! Я не є технічним фахівцем і можливо не зовсім правильно поставлю питання, але все ж таки спробую Провайдер підказав як перевірити місце на сервері, але в консолі входу на сервер є такий напис "box login" - підкажіть, що це означає і чи належить воно до OneBox? Я вводив туди свій логін від OneBox, далі з'являється напис "password" і я вже нічого не можу ввести. Чи я зовсім не те роблю? Вибачте за сумбур
Добридень! Я не є технічним фахівцем і можливо не зовсім правильно поставлю питання, але все ж таки спробую
Провайдер підказав як перевірити місце на сервері, але в консолі входу на сервер є такий напис "box login" - підкажіть, що це означає і чи належить воно до OneBox? Я вводив туди свій логін від OneBox, далі з'являється напис "password" і я вже нічого не можу ввести. Чи я зовсім не те роблю? Вибачте за сумбур
Добридень! Розмір сервера збільшили вдвічі. Але доступ не запрацював – видається біле вікно. Можливо, потрібно якийсь час для оновлення, але вже минуло хвилин 15 і нічого не змінилося. Про всяк випадок прикладаю скрін із сервера.
Добридень!
Розмір сервера збільшили вдвічі. Але доступ не запрацював – видається біле вікно. Можливо, потрібно якийсь час для оновлення, але вже минуло хвилин 15 і нічого не змінилося. Про всяк випадок прикладаю скрін із сервера.
[file]8847[/file]
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар