Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
[quote]
Чижик Олександр Сергійович писав/ла:
перевстановлення буде виконано в рамках цього топіка https://crm-onebox.com/ru/support/server-installation/8222-ustanovka-onebox-na-server/
[/quote]
Я випадково поставив, як виконано.
Чижик Олександр Сергійович писав/ла: якщо Ви сплатили - завдання буде виконано =)
Оплачений просто годинник. Як мені передати доступи до сервера?
[quote]
якщо Ви сплатили - завдання буде виконано =)
[/quote]
Максим писав/ла: Оплачений просто годинник. Як мені передати доступи до сервера?
уточніть будь ласка з якої пошти до Вас приходив рахунок?
[quote]
Максим писав/ла:
[/quote]
Максим писав/ла: Оплачений просто годинник. Як мені передати доступи до сервера?
Рахунок від Кирила був у телеграмі, №2015753257
[quote]
[quote]
Максим писав/ла:
[/quote]
[/quote]
Рахунок від Кирила був у телеграмі, №2015753257
у такому разі Кирило далі займається завданням – Вам потрібно йому в листі писати, дзвонити – прискорювати рішення. тому що він зовнішній Інтегратор і по суті взяв на себе всі зобов'язання щодо цього завдання.
у такому разі Кирило далі займається завданням – Вам потрібно йому в листі писати, дзвонити – прискорювати рішення.
тому що він зовнішній Інтегратор і по суті взяв на себе всі зобов'язання щодо цього завдання.
Чижик Олександр Сергійович писав/ла: у такому разі Кирило далі займається завданням – Вам потрібно йому в листі писати, дзвонити – прискорювати рішення. тому що він зовнішній Інтегратор і по суті взяв на себе всі зобов'язання щодо цього завдання.
Як зв'язатися з Кирилом? Другий день у нього вимкнено телефон і немає зворотного зв'язку на повідомлення.
[quote]
у такому разі Кирило далі займається завданням – Вам потрібно йому в листі писати, дзвонити – прискорювати рішення.
тому що він зовнішній Інтегратор і по суті взяв на себе всі зобов'язання щодо цього завдання.
[/quote]
Як зв'язатися з Кирилом? Другий день у нього вимкнено телефон і немає зворотного зв'язку на повідомлення.
Максим писав/ла: Як зв'язатися з Кирилом? Другий день у нього вимкнено телефон і немає зворотного зв'язку на повідомлення.
це зовнішній інтегратор насамперед - ми за нього не відповідаємо з Вами зв'яжеться відповідальний співробітник по роботі з клієнтами
[quote]
Максим писав/ла:
[/quote]
це зовнішній інтегратор насамперед - ми за нього не відповідаємо
з Вами зв'яжеться відповідальний співробітник по роботі з клієнтами
Максим писав/ла: Як зв'язатися з Кирилом? Другий день у нього вимкнено телефон і немає зворотного зв'язку на повідомлення.
це зовнішній інтегратор насамперед - ми за нього не відповідаємо з Вами зв'яжеться відповідальний співробітник по роботі з клієнтами
Як довго чекати на що зі мною зв'язалися для вирішення питання?
[quote]
[quote]
Максим писав/ла:
[/quote]
це зовнішній інтегратор насамперед - ми за нього не відповідаємо
з Вами зв'яжеться відповідальний співробітник по роботі з клієнтами
[/quote]
Як довго чекати на що зі мною зв'язалися для вирішення питання?
[file]5148[/file]
Доброго ранку! Кирило не є співробітником компанії OneBox – він партнер. Список всіх партнерів знаходиться тут https://crm-onebox.com/partner/search/ На даний момент ми намагаємося зв'язатися з Кирилом для вирішення ситуації.
Доброго ранку!
Кирило не є співробітником компанії OneBox – він партнер. Список всіх партнерів знаходиться тут https://crm-onebox.com/partner/search/
На даний момент ми намагаємося зв'язатися з Кирилом для вирішення ситуації.
Шановний Максиме, Кирило Загатний схоже на вас дезінформував: 1. Кирило Загатний не є співробітником компанії OneBox, він - окремий незалежний партнер. 2. У OneBox немає "саппорта" взагалі. Є лише цей форум із повністю публічними комунікаціями. Якщо ви спілкуєтеся з кимось за межами цього форуму (чати, мессегджери, дзвінки) і він каже, що він співробітник OneBox або він підтримка OneBox - це брехня. Ми, як і раніше, намагаємося зв'язатися з Кирилом, щоб дізнатися куди ви заплатили і за що.
Шановний Максиме,
Кирило Загатний схоже на вас дезінформував:
1. Кирило Загатний не є співробітником компанії OneBox, він - окремий незалежний партнер.
2. У OneBox немає "саппорта" взагалі. Є лише цей форум із повністю публічними комунікаціями. Якщо ви спілкуєтеся з кимось за межами цього форуму (чати, мессегджери, дзвінки) і він каже, що він співробітник OneBox або він підтримка OneBox - це брехня.
Ми, як і раніше, намагаємося зв'язатися з Кирилом, щоб дізнатися куди ви заплатили і за що.
Мірошниченко Максим Олександрович CEO OneBox написав: Шановний Максиме, Кирило Загатний схоже на вас дезінформував: 1. Кирило Загатний не є співробітником компанії OneBox, він - окремий незалежний партнер. 2. У OneBox немає "саппорта" взагалі. Є лише цей форум із повністю публічними комунікаціями. Якщо ви спілкуєтеся з кимось за межами цього форуму (чати, мессегджери, дзвінки) і він каже, що він співробітник OneBox або він підтримка OneBox - це брехня. Ми, як і раніше, намагаємося зв'язатися з Кирилом, щоб дізнатися куди ви заплатили і за що.
Доброго дня, Максиме. Я передав відповідальному співробітнику платіжку для швидшого вирішення питання. Дуже неприємно дізнаватись інформацію про зміни - відсутність технічної підтримки.
[quote]
Мірошниченко Максим Олександрович
CEO OneBox написав:
Шановний Максиме,
Кирило Загатний схоже на вас дезінформував:
1. Кирило Загатний не є співробітником компанії OneBox, він - окремий незалежний партнер.
2. У OneBox немає "саппорта" взагалі. Є лише цей форум із повністю публічними комунікаціями. Якщо ви спілкуєтеся з кимось за межами цього форуму (чати, мессегджери, дзвінки) і він каже, що він співробітник OneBox або він підтримка OneBox - це брехня.
Ми, як і раніше, намагаємося зв'язатися з Кирилом, щоб дізнатися куди ви заплатили і за що.
[/quote]
Доброго дня, Максиме.
Я передав відповідальному співробітнику платіжку для швидшого вирішення питання.
Дуже неприємно дізнаватись інформацію про зміни - відсутність технічної підтримки.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар