Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Добрий день. Потрібна допомога у вирішенні проблеми - наш сервер, на якому встановлена система https://onebox.mim.kiev.ua/, в даний момент видає помилку HTTP ERROR 500. Ми припускаємо, що збій був пов'язаний з недостатньою кількістю пам'яті. Але, можливо, стався збій у налаштуваннях серевера. Прохання оцінити роботу та вирішити цю проблему.
Добрий день. Потрібна допомога у вирішенні проблеми - наш сервер, на якому встановлена система https://onebox.mim.kiev.ua/, в даний момент видає помилку HTTP ERROR 500. Ми припускаємо, що збій був пов'язаний з недостатньою кількістю пам'яті. Але, можливо, стався збій у налаштуваннях серевера. Прохання оцінити роботу та вирішити цю проблему.
Добрий день. У вас на сервері 06-07-2022 закінчився дисковий простір Jul 6 02:40:47 onebox mysqld: 2022-07-06 2:40:47 25 [ERROR] mysqld: Disk full; waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device") Jul 6 02:40:47 onebox mysqld: 2022-07-06 2:40:47 25 [ERROR] mysqld: Disk full; waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device") Через це пошкодилася база даних. Потрібно відновлювати БД Копій для відновлення БД на сервері немає.
Добрий день.
У вас на сервері 06-07-2022 закінчився дисковий простір
Jul 6 02:40:47 onebox mysqld: 2022-07-06 2:40:47 25 [ERROR] mysqld: Disk full; waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device")
Jul 6 02:40:47 onebox mysqld: 2022-07-06 2:40:47 25 [ERROR] mysqld: Disk full; waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device")
Через це пошкодилася база даних. Потрібно відновлювати БД
Копій для відновлення БД на сервері немає.
Ми можемо спробувати відновити базу даних. Але гарантувати безпеку всіх даних, які перебували в системі на момент збою, ми не можемо. Вартість – 1 год.
Ми можемо спробувати відновити базу даних.
Але гарантувати безпеку всіх даних, які перебували в системі на момент збою, ми не можемо.
Вартість – 1 год.
Сергію, у нас є резервна копія самого сервера від 02.07.22. Це може якось допомогти? Давайте спробуємо зробити, що вийде - адже працювати все одно потрібно. Як чинимо далі? Документи, рахунки, листування...
Сергію, у нас є резервна копія самого сервера від 02.07.22. Це може якось допомогти?
Давайте спробуємо зробити, що вийде - адже працювати все одно потрібно. Як чинимо далі? Документи, рахунки, листування...
Бояршина Лаура писав/ла: , у нас є резервна копія сервера від 02.07.22. Це може якось допомогти?
Якщо у Вас є копія сервера, відновіть сервер зі стану на дату вашої копії. Або - відновіть копію сервера з резервної копії, візьміть базу даних і залийте на існуючий сервер. Або якщо резервна копія сервера дозволяє, то просто візьміть з цієї копії БД і залийте на сервер.
[quote]
Бояршина Лаура писав/ла:
, у нас є резервна копія сервера від 02.07.22. Це може якось допомогти?
[/quote]
Якщо у Вас є копія сервера, відновіть сервер зі стану на дату вашої копії.
Або - відновіть копію сервера з резервної копії, візьміть базу даних і залийте на існуючий сервер.
Або якщо резервна копія сервера дозволяє, то просто візьміть з цієї копії БД і залийте на сервер.
Мені здається, нам все одно знадобиться ваша допомога. Ми спробуємо відновити сервер на 02.07. Може БД буде на той момент у кращому стані. Але проблеми у нас почалися вже понад місяць тому. Востаннє вдавалося зайти до системи 16.06. Я можу продовжити розмову з вами тут після процесу відновлення сервера?
Мені здається, нам все одно знадобиться ваша допомога.
Ми спробуємо відновити сервер на 02.07. Може БД буде на той момент у кращому стані. Але проблеми у нас почалися вже понад місяць тому. Востаннє вдавалося зайти до системи 16.06.
Я можу продовжити розмову з вами тут після процесу відновлення сервера?
Судячи з логів, на сервері були проблеми (швидше за все апаратні, або тому, що на сервері закінчувалося місце...) 16-06-2022, 18-06-2022 Через ці проблеми пошкодилися файли системи onebox. Можемо відновити – 1 год.
Судячи з логів, на сервері були проблеми (швидше за все апаратні, або тому, що на сервері закінчувалося місце...)
16-06-2022, 18-06-2022
Через ці проблеми пошкодилися файли системи onebox.
Можемо відновити – 1 год.
Так, ми знаємо. Чи візьметеся це виправити чи проконсультувати наших системних адміністраторів як додати необхідне місце? Т.к. вони не змогли тоді самі нічого зробити з цим. Як на вашу, скільки потрібно пам'яті для коректної роботи системи? А що бази, живі чи теж не дуже? То що зараз мало вільного місця є головною причиною того, що ми не можемо працювати із СРМ (у нас не виходить навіть зайти до системи)? З налаштуваннями сервера все нормально? Загалом, Сергію, змалюйте, плз., повну картину і зробіть свою пропозицію. Нам дуже потрібний доступ до нашої СРМ. Дякую
Так, ми знаємо. Чи візьметеся це виправити чи проконсультувати наших системних адміністраторів як додати необхідне місце? Т.к. вони не змогли тоді самі нічого зробити з цим.
Як на вашу, скільки потрібно пам'яті для коректної роботи системи?
А що бази, живі чи теж не дуже?
То що зараз мало вільного місця є головною причиною того, що ми не можемо працювати із СРМ (у нас не виходить навіть зайти до системи)? З налаштуваннями сервера все нормально?
Загалом, Сергію, змалюйте, плз., повну картину і зробіть свою пропозицію. Нам дуже потрібний доступ до нашої СРМ. Дякую
Добре. Чекаю на рахунок (laura@mim.kyiv.ua). Від кого він буде від ФОП чи ТОВ? У нас є підписаний договір з ФОП Устименком, і ми зазвичай робимо під нього умовний додаток, щоб описати роботу, що виконується. Чи можете ви в листі розписати мені детальніше, коли розберетеся, розміри необхідної пам'яті для коректної роботи нашої системи? Хотілося б зрозуміти цей момент на майбутнє, щоби не допустити подібного. Мені потрібно вас сконтактувати з нашим сисадміном або ви зробите все це без нашої допомоги?
Добре. Чекаю на рахунок (laura@mim.kyiv.ua).
Від кого він буде від ФОП чи ТОВ? У нас є підписаний договір з ФОП Устименком, і ми зазвичай робимо під нього умовний додаток, щоб описати роботу, що виконується.
Чи можете ви в листі розписати мені детальніше, коли розберетеся, розміри необхідної пам'яті для коректної роботи нашої системи? Хотілося б зрозуміти цей момент на майбутнє, щоби не допустити подібного.
Мені потрібно вас сконтактувати з нашим сисадміном або ви зробите все це без нашої допомоги?
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар