Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Добрий день. Я бачу, що ви поставили на хвилинний крон завдання запустити дію експорту в WordPress, за таких умов взагалі не варто чіпати крон пару годин, тому що судячи з усього з вашими даними експорт займає близько 3 годин. Тобто. тикати галочку і через пів години йти на форум говорити що крон "впав" погана ідея, взагалі натискаючи цю галочку ви блокуєте собі безліч завдань, не чіпайте її для дії експорту чогось у cms.
Добрий день. Я бачу, що ви поставили на хвилинний крон завдання запустити дію експорту в WordPress, за таких умов взагалі не варто чіпати крон пару годин, тому що судячи з усього з вашими даними експорт займає близько 3 годин. Тобто. тикати галочку [file]16028[/file] і через пів години йти на форум говорити що крон "впав" погана ідея, взагалі натискаючи цю галочку ви блокуєте собі безліч завдань, не чіпайте її для дії експорту чогось у cms.
anonymous hamster OneBox production написав: Добрий день. Я бачу, що ви поставили на хвилинний крон завдання запустити дію експорту в WordPress, за таких умов взагалі не варто чіпати крон пару годин, тому що судячи з усього з вашими даними експорт займає близько 3 годин. Тобто. тикати галочку і через пів години йти на форум говорити що крон "впав" погана ідея, взагалі натискаючи цю галочку ви блокуєте собі безліч завдань, не чіпайте її для дії експорту чогось у cms.
вибачте, це було для розвантаження одного разу масового товару, поставили новий сайт. Якщо воно саме по собі помре і вивантажиться, буде добре, якщо ні, то потрібна ваша допомога)
[quote]
anonymous hamster
OneBox production написав:
Добрий день. Я бачу, що ви поставили на хвилинний крон завдання запустити дію експорту в WordPress, за таких умов взагалі не варто чіпати крон пару годин, тому що судячи з усього з вашими даними експорт займає близько 3 годин. Тобто. тикати галочку [file]16028[/file] і через пів години йти на форум говорити що крон "впав" погана ідея, взагалі натискаючи цю галочку ви блокуєте собі безліч завдань, не чіпайте її для дії експорту чогось у cms.
[/quote]
вибачте, це було для розвантаження одного разу масового товару, поставили новий сайт. Якщо воно саме по собі помре і вивантажиться, буде добре, якщо ні, то потрібна ваша допомога)
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар