Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Доброго дня,
сьогодні зіткнулися із проблемою "502 Bad Gateway", нічого не передвіщало біди, як вдруге система перестала відповідати. Натомість з'явилася помилка "505", а потім змінилася на "502 Bad Gateway". Як з цим боротися та як відновити доступ до системи?
На стороні хостера все добре, виділений сервер працює у штатному режимі.
Дякую!
Доброго дня, сьогодні зіткнулися із проблемою "502 Bad Gateway", нічого не передвіщало біди, як вдруге система перестала відповідати. Натомість з'явилася помилка "505", а потім змінилася на "502 Bad Gateway". Як з цим боротися та як відновити доступ до системи? На стороні хостера все добре, виділений сервер працює у штатному режимі. Дякую!
а вирішити як цю проблему? У нас налаштовані розсилка листів про перевищення лімітів за показниками системи. Також налаштовано автоматичне видалення непотрібних файлів. Як зараз вирішити проблему? Уся робота стала.
[quote]
Марія Співробітник написав:
Здрастуйте, швидше за все, ваша проблема аналогічна з даного питання https://crm-onebox.com/support/procheye/152/
[/quote]
а вирішити як цю проблему?
У нас налаштовані розсилка листів про перевищення лімітів за показниками системи. Також налаштовано автоматичне видалення непотрібних файлів.
Як зараз вирішити проблему? Уся робота стала.
я очистив 100mb вільного місця, на пару годин має вистачити. Якщо у вас є доступ root, перезавантажте nginx - має спрацювати. У мене доступу root немає. Потім очистіть місце на жорсткому диску.
я очистив 100mb вільного місця, на пару годин має вистачити. Якщо у вас є доступ root, перезавантажте nginx - має спрацювати. У мене доступу root немає. Потім очистіть місце на жорсткому диску.
Бодяко Дмитро Співробітник написав: я очистив 100mb вільного місця, на пару годин має вистачити. Якщо у вас є доступ root, перезавантажте nginx - має спрацювати. У мене доступу root немає. Потім очистіть місце на жорсткому диску.
також не можу зайти, помилка 502
[quote]
Бодяко Дмитро Співробітник написав:
[/quote]
також не можу зайти, помилка 502
Тасун Сергій Володимирович Співробітник написав: На диску закінчилося місце. Щоб глобально вирішити проблему потрібне налаштування сервера 1 годину.
Добрий ранок! Давайте запустимо процес, що від нас потрібно?
[quote]
Тасун Сергій Володимирович Співробітник написав:
На диску закінчилося місце. Щоб глобально вирішити проблему потрібне налаштування сервера 1 годину.
[/quote]
Добрий ранок!
Давайте запустимо процес, що від нас потрібно?
Довгановський Вадим Петрович Клієнт писав/ла: Коли ми будемо працювати SRM?
Доброго дня, я поки що авансом очистив вам сміття, вільно стало достатньо місця для роботи системи. По оплаті трохи пізніше опишу як її можна зробити. Поки що можете працювати
[quote]
Довгановський Вадим Петрович
Клієнт писав/ла:
Коли ми будемо працювати SRM?
[/quote]
Доброго дня, я поки що авансом очистив вам сміття, вільно стало достатньо місця для роботи системи.
По оплаті трохи пізніше опишу як її можна зробити.
Поки що можете працювати
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар