Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Звіт https://crm.hlr.ua:50443/admin/report/desiner/14/
Налаштування сортування по полю Клієнт1с [file]16911[/file]
результат https://crm.hlr.ua:50443/admin/report/desiner/14/view/?order_filtercustomproverkaprosrochenoos477=1&filter_order_cdatetype=now&filter_order_cdateperiod=year&filter_order_dateplanfrom=&fil_2 %D0%BB%D1%8C%D1%82%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D1%82%D1%8C
[file]16912[/file] не в алфавітному порядку
Прохання поправити
так хун пао OneBox production написав: У вас поле з типом "Довідник контактів", вони сортуються не за ПІБ, а по id запису, тобто. з id клієнта.
зрозуміло жаль. Потрібне сортування за відповідальним або зазначеним вище полем, обидва довідник контактів(
[quote]
так хун пао
OneBox production написав:
У вас поле з типом "Довідник контактів", вони сортуються не за ПІБ, а по id запису, тобто. з id клієнта.
[/quote]
зрозуміло жаль. Потрібне сортування за відповідальним або зазначеним вище полем, обидва довідник контактів(
Якщо вам потрібно сортувати як текст, можете створити ще одне допполе з типом Текст, копіювати туди потрібне фіо і сортувати як текст, а не як число (id контакту)
Якщо вам потрібно сортувати як текст, можете створити ще одне допполе з типом Текст, копіювати туди потрібне фіо і сортувати як текст, а не як число (id контакту)
так хун пао OneBox production написав: Якщо вам потрібно сортувати як текст, можете створити ще одне допполе з типом Текст, копіювати туди потрібне фіо і сортувати як текст, а не як число (id контакту)
воно заважатиме в інтерфейсі процесу. Чи, може, я можу не виводити позивачу поле, за яким сортую?
[quote]
так хун пао
[/quote]
воно заважатиме в інтерфейсі процесу. Чи, може, я можу не виводити позивачу поле, за яким сортую?
так хун пао OneBox production написав: Якщо вам потрібно сортувати як текст, можете створити ще одне допполе з типом Текст, копіювати туди потрібне фіо і сортувати як текст а не як число (id контакту)
ну спробуйте в будь-яке допполе 3 процесам проставити 1 2 3 і відсортувати без висновку, це легко перевіряється.
[quote]
Шатохіна Ірина написав:
[quote]
так хун пао
Якщо вам потрібно сортувати як текст, можете створити ще одне допполе з типом Текст, копіювати туди потрібне фіо і сортувати як текст а не як число (id контакту)
[/quote]
[/quote]
ну спробуйте в будь-яке допполе 3 процесам проставити 1 2 3 і відсортувати без висновку, це легко перевіряється.
так хун пао OneBox production написав: Якщо вам потрібно сортувати як текст, можете створити ще одне допполе з типом Текст, копіювати туди потрібне фіо і сортувати як текст, а не як число (id контакту)
сподівалася, що не доведеться перевіряти) спасибі
[quote]
так хун пао
[quote]
Шатохіна Ірина написав:
[quote]
так хун пао
[/quote]
[/quote]
[/quote]
сподівалася, що не доведеться перевіряти) спасибі
ну я не думаю що варто зловживати часом відповідального на запитання якщо можна перевірити якусь фічу самостійно. Ви ж самі у себе цей час забираєте, тому що на ваше інше питання можуть не відповісти.
ну я не думаю що варто зловживати часом відповідального на запитання якщо можна перевірити якусь фічу самостійно. Ви ж самі у себе цей час забираєте, тому що на ваше інше питання можуть не відповісти.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар